wyznaczyłem optymalny kąt płynięcia przed całą czołówką :D

wiem wiem, żadna sztuka, ale i tak się cieszę
Niestety, pomimo niezłego początku, ten etap załoga Zimowej Frygidy musiała sobie odpuścić, przez kompletny brak możliwości zalogowania się w ciągu dnia przez dwa ostatnie dniKonto usunięte pisze:Zimowa Frygida szaleje
Piter 35 pisze: ps . ja płynę, tylko proszę nie mówić Beatce
Pzd
Szczur Lądowy Piter 35
Kruszyn pisze: Piter 35, Patrzyłeś może jak wyszla generalka po Turcji?
Ale to nie jest takie długotrwałeBarthol pisze: kusi mnie takie ściganie, tylko jak sobie pomyślę, że to coś w stylu farmy na fb to nie wiem czy chcę...![]()
dokładnie, trzeba by zrobić jakis rankingKonto usunięte pisze: Każdy musi zobaczyć swój wynik. Jak wejdziesz w Ranking->My position to zobaczysz swój wynik w generalce.
Kruszyn pisze: Powaliło mnie ...ale łódka już gotowa czeka na start
Znaczy w niedziele o 15.Piter 35 pisze: Jutro start , zapraszam .
To jakaś plotka , nie wierzę iż Fidusia nie będzieKruszyn pisze: Konto usunięte, no nie wierzę ,że nie popłyniesz
Zuch ChłopakKonto usunięte pisze: Dobra, jak się dowiedziałem, że Polak płynie w prawdziwym Velux 5 Oceans, to się zapisałem
Jasne i my mamy w to uwierzyćKonto usunięte pisze: Ale płynę lajtowo, nie ścigam się z nikim
Piter 35 pisze: To jak kto wchodzi w nowy wyścig![]()
Piotruś, Ty to chyba chcesz, żebym Hondzi jakąś krzywdę zrobiłaPiter 35 pisze: nie wierzę iż Fidusia nie będzie![]()
Czy załoga Zimowej Frygidy nie zna lepszych sportów uprawianych nocą?jarmaj pisze: Zimowa Frygida na starcie!![]()
Jeszcze jedna zarwana noc i wykwateruję Wilka Morskiego na jakąś niewygodną kojęKonto usunięte pisze: Ale płynę lajtowo, nie ścigam się z nikim![]()
Dido pisze: Jeszcze jedna zarwana noc i wykwateruję Wilka Morskiego na jakąś niewygodną koję![]()
Do domku na drzewie*Dido pisze: Jeszcze jedna zarwana noc i wykwateruję Wilka Morskiego na jakąś niewygodną koję![]()