esilon, japko dostala Żona, a ja czasami sie nim pobawię, choć ostatnio mniej, chyba, że Jej nie ma w chacie...
Na podłokietniku sofy stoi sobie stare lenovo, podnoszone ze 3-4 razy.
Dopóki bedzie chodzil po ostatnim podnoszeniu, to go będe trzymał.
Wq.. mnie wieszanie sie w czasie pracy, utrata otwartych aplikacji.
Wiesi sie także po trybie uśpienia, z którego nie chce wyjść po otwarciu klapy, ponieważ się nie uspil po jej zamknięciu...
Slychać wentylatory na pierwszym biegu; o dwójce nawet nie wspominam, wtyczka prądowa jest bezpieczna inaczej, w porównaniu z MBP (chytry patent z magnesem, podpatrzony ponoć przez Stefka w mikrofalówce chińskie).
Miga mi ekran po noszeniu kompa, czasami nawet z pokoju do pokoju, ponoc zimny lut czy inne g. Naprawa połowa wartości kompa.
Ma kiepskie podświetlenie matrycy, trzeszczącą obudowę.
Bateria po roku, duża, zeszła z 3-4h do kiepskich dwóch przy pracy w necie, wordzie, excelu.
Nadal go lubię.
Japko. Jakie jest, każdy widzi...
Programy. Proste intuicyjne, majace wiele wspolnego z ogolnego układu z Windą xp.
Taki pakiet biurowy za ca. 300pln w pelnym legalu do zastosowań komercyjnych.
Za te pieniądze dostaniesz offica dla studentów...
Żywotność baterii niewspółmierna w stosunku do lenovo, pomimo ustawienia podświetlenia matrycy prawie na max.
Bezglosna praca, szybki start po otwarciu klapy, proste dodawanie/wywalanie programów.
DESIGN, JAKOŚĆ WYKONANIA, ERGONOMIA. Dużo wyższa liga. Jechałeś ze mną w dyskotece, to miałes porownanie

.
Pamiętasz, co mówiłeś o sygnale dźwiękowym..

Nie będę więcej sie rozpisywal. Kto chce, niech pomaca, zastanowi się, później kupi.
Jeden jeździ subaru, drugi hondą, dyskoteką, cytryną, rowerem, skuterem i jest ok.