COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Szukajac mebli dowiedziałem sie, że w Łodzi jest ul. Piłsudzkiego 

Taki był fajny wątek, awantura była fajna, a tak nuda, choć niby śmieszna, ale nudaaa.
Czy można by kogoś prosić o rozpętanie jakiejś światopoglądowej awantury?
Czy można by kogoś prosić o rozpętanie jakiejś światopoglądowej awantury?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
- Auto: 3TURBO
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Arno mysle ze po prostu pisuary sie pochowali skoro widza ze wiekszosc kraju sie z nich smieje - poza tym nie moga pisac bo im ochrona prezesowa na lapy patrzy, w zwiazku z licznymi zamachami politycznymi zleconymi przez wilcze oczy tuska i wasik komorowskiego
a karypel to niezle pojebany jest - przyszedl do sejmu wywalil swojego pierda w mikrofon i wyszedl
i wezcie mi tu powiedzcie ze on jest normalny
a karypel to niezle pojebany jest - przyszedl do sejmu wywalil swojego pierda w mikrofon i wyszedl

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
LORD VADER, co prawda mnie nie dotyczy, ale odpowiem Ci, że raczej nie mają ochoty rozmawiać z (użyję pierwszy raz) POjebami.
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
no wlasnie formulka, ktorej uzyles zaczela pasowac do pisuarow, ochota nie ma tu nic do rozmowy - prezes zakazal i nakazal monitorowac internetremek pisze:LORD VADER, co prawda mnie nie dotyczy, ale odpowiem Ci, że raczej nie mają ochoty rozmawiać z (użyję pierwszy raz) POjebami.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
to Twój g00ru próbował już rok temu, ale mu nie wyszło.LORD VADER pisze: a najlepiej ocenzurowac
dla mnie eot, bo mnie nie dotyczy, ale mnie wkurzaja takie chamskie podchody - w dodatku kolesia zaglądającego z doskoku.
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
hie hie hie - widzisz Arno dziala - nie dotyczy, a sie klociremek pisze:to Twój g00ru próbował już rok temu, ale mu nie wyszło.LORD VADER pisze: a najlepiej ocenzurowac
dla mnie eot, bo mnie nie dotyczy, ale mnie wkurzaja takie chamskie podchody - w dodatku kolesia zaglądającego z doskoku.

Ciekawe, ciekawe jak wystraczy szpilkę wetknąć w mrowisko.
Ale nic to, najciekawsze jest to, ilu ludzi naobkoło głosuje za PiSem. I nadal twardo trzymają się na swoich zapiekłych pozycjach.
Nagle się obywate dowiaduje, że ten albo ten albo tamten głosuje za Kaczorem.
Zastanawiam się, czy część tych ludzi, nie głosuje na karypla, ponieważ nie cierpi Tuska na ten jego przykład.
Wielu ludziom też wstyd się przyznać do błędu. Doytyczy to zresztą wszystkich stron.
Kaczor dolejwa oliwy do ognia cały czas, bez przerwy, obraża ludzi i zwala to na drugą stronę. MISTRZ NAD MISTRZE!
Ale nic to, najciekawsze jest to, ilu ludzi naobkoło głosuje za PiSem. I nadal twardo trzymają się na swoich zapiekłych pozycjach.
Nagle się obywate dowiaduje, że ten albo ten albo tamten głosuje za Kaczorem.
Zastanawiam się, czy część tych ludzi, nie głosuje na karypla, ponieważ nie cierpi Tuska na ten jego przykład.
Wielu ludziom też wstyd się przyznać do błędu. Doytyczy to zresztą wszystkich stron.
Kaczor dolejwa oliwy do ognia cały czas, bez przerwy, obraża ludzi i zwala to na drugą stronę. MISTRZ NAD MISTRZE!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
bardzo ciekawe wywody. Kto nie jest z nami ten przeciwko nam. By się chciało powiedzieć, że zaczerpnięte prosto z płomiennych przemówień JK - dziwną optykę macie.
I to obie osoby, które głosują na partię, która nie reprezentuje tego co by chciały - z wypowiedzi wnioskuję.
Ja natomiast, mam tu kilku dobrych kumpli i pewno jest tu dużo innych osób, w stosunku do których Wasze wywody mi się bardzo nie podobają - także tak, kij w mrowisko tylko nie z powodu, który sobie założyliście.
Jak macie jeszcze jakieś uwagi to zapraszam tutaj http://onet.pl. Chyba, że jesteście w stanie prowadzić dyskusję na jakimś poziomie, powyżej tego przedszkola, które tu wrzucacie.
To tyle gwoli wyjaśnienia.
I to obie osoby, które głosują na partię, która nie reprezentuje tego co by chciały - z wypowiedzi wnioskuję.
Ja natomiast, mam tu kilku dobrych kumpli i pewno jest tu dużo innych osób, w stosunku do których Wasze wywody mi się bardzo nie podobają - także tak, kij w mrowisko tylko nie z powodu, który sobie założyliście.
Jak macie jeszcze jakieś uwagi to zapraszam tutaj http://onet.pl. Chyba, że jesteście w stanie prowadzić dyskusję na jakimś poziomie, powyżej tego przedszkola, które tu wrzucacie.
ROTFL. cóż za spisek. Nuda z powodu bana?LORD VADER pisze: hie hie hie - widzisz Arno dziala - nie dotyczy, a sie kloci
FUX, ten link wląśnie dowodzi winy TUSKA i koniec, nie ma co więcej dyskutować. Za próbami zabójstwa tych biednych ludzi z pewnością stoi PO.
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
a co adwokata potrzebujaremek pisze:bardzo ciekawe wywody. Kto nie jest z nami ten przeciwko nam. By się chciało powiedzieć, że zaczerpnięte prosto z płomiennych przemówień JK - dziwną optykę macie.
ROTFL. cóż za spisek. Nuda z powodu bana?LORD VADER pisze: hie hie hie - widzisz Arno dziala - nie dotyczy, a sie kloci

ban byl jednodniowy - po prostu widze, ze tutaj jeszcze lepiej niz na kropce

Arno powiedzial szpilka w mrowisko - ale trza od razu ze szpilki kija zrobic

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
zależy mi na tym, żeby tu śmietnika nie uprawiać.LORD VADER pisze: a co adwokata potrzebuja a masz aplikacje ogarnieta
to się nie zasiedź, bo Ci spowszednieje.LORD VADER pisze: po prostu widze, ze tutaj jeszcze lepiej niz na kropce
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
lolremek pisze:zależy mi na tym, żeby tu śmietnika nie uprawiać.LORD VADER pisze: a co adwokata potrzebuja a masz aplikacje ogarnietato się nie zasiedź, bo Ci spowszednieje.LORD VADER pisze: po prostu widze, ze tutaj jeszcze lepiej niz na kropce
I straszno, i smieszno

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
kto się czubi ten się lubi, stare przysłowie pszczół mówi
Ja bym raczej powiedziała, że się niedobrze robi. To miał być śmieszny wątek, a nawet tu wlazła polityka i to w obrzydliwym stylu.Bergen pisze:kto się czubi ten się lubi, stare przysłowie pszczół mówi
Powiedziałabym dosadniej, ale chyba mi nie wypada.
Zakusy na władzę nad Internetem mają o wiele dłuższą historię. Przynajmniej od czasów kiedy w modzie była pięcioletnia retencja danych, a i pewnie wcześniej pojawiały się różne pomysły, choć zniknęły w czeluściach niepamięci.remek pisze: to Twój g00ru próbował już rok temu, ale mu nie wyszło.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- LORD VADER
- 4 gwiazdki
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Chopy, chopy a dajcie se na wstrzymania, a ?!
I od robienia siary na Forum jestem ja. Proszę mi tego nie odbierać
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Lucek i gdzie Ty byłeś wczorajszej nocy. Pukałem, pukałem i se wreszcie w smutku i samotności poszedłem spać. Wstydź się chłopaku

I od robienia siary na Forum jestem ja. Proszę mi tego nie odbierać

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Lucek i gdzie Ty byłeś wczorajszej nocy. Pukałem, pukałem i se wreszcie w smutku i samotności poszedłem spać. Wstydź się chłopaku

Brak podpisu.