no chance mate - to bedzie nas dwochGrzesiek_67 pisze:Chopy, chopy a dajcie se na wstrzymania, a ?!![]()
I od robienia siary na Forum jestem ja. Proszę mi tego nie odbierać![]()

poza tym lubie wkurzac remka

no chance mate - to bedzie nas dwochGrzesiek_67 pisze:Chopy, chopy a dajcie se na wstrzymania, a ?!![]()
I od robienia siary na Forum jestem ja. Proszę mi tego nie odbierać![]()
Grzesiek_67 pisze: Lucek i gdzie Ty byłeś wczorajszej nocy. Pukałem, pukałem i se wreszcie w smutku i samotności poszedłem spać. Wstydź się chłopaku
jak mu sie skonczy ta cierpliwosc to go przytulisz i mu bedzie lepiejLouCyphre pisze:LORD VADER Czy Ty masz jakąś misję czy co? Cierpliwość Remika ma swoje granice, z resztą robienie wiochy ma znacznie więcej przeciwników na tym forum. Dobra rada, spasuj. Po kiego sobie robić wrogów ? IMO skórka nie warta wyprawki
LouCyphre pisze: Spałem
WiS pisze: A gdy Lucyfer śpi... anioły hulają![]()
to tak na rozluznienie warkoczykow -Grzesiek_67 pisze:[
LORD VADER, pasuj, jak Cię lubię. Remek jest luks chłop i nie zasłużył sobie na permanentne wkurzanie.
Pozdrawiam
Grzegorz
Barbie kolejna rzecz do udowodnienia - tutaj remek moze wcisnac ignorabarbie pisze:LORD VADER, już włączył na Ciebie ignora. Osiągnąłeś sukces.
Nie wiem czy odnotowałeś, ale nam (większości) zależy na tym, żeby tu przyjemnie spędzać czas. Tym czasem od kilku dni mam obawy że wyskoczysz mi z lodówki z tą polityczną indoktrynacją. To nie jest zabawne, nawet jeśli tak uważasz. To jest nudne niestety i niesmaczne.
Skutek osiągniety, tak samo jak w przypadku, który naśladowałeś, zbiera mnie na wymioty od tych bredni.LORD VADER pisze: to co mi sie udalo udowodnic - to to, ze mowiac takim samym jezykiem co karypel (bo dokladnie uzywalem tego samego jezyka - tylko uzupelnionego o niecenzuralne wyrazy, ktorych polityk nie powinien uzywac, chociaz czasami sie im wymsknie) spowodowalem agresje u w miare spokojnych osob - powiedzcie mi jak maja reagowac ludzie stojacy po drugiej stronie kaczynskiego, ktorego nie slychac w inny sposob tylko taki jaki zaprezentowalem
LORD VADER pisze: to co mi sie udalo udowodnic - to to, ze mowiac takim samym jezykiem co karypel (bo dokladnie uzywalem tego samego jezyka - tylko uzupelnionego o niecenzuralne wyrazy, ktorych polityk nie powinien uzywac, chociaz czasami sie im wymsknie) spowodowalem agresje u w miare spokojnych osob - powiedzcie mi jak maja reagowac ludzie stojacy po drugiej stronie kaczynskiego, ktorego nie slychac w inny sposob tylko taki jaki zaprezentowalem![]()
Konto usunięte pisze:LORD VADER pisze: to co mi sie udalo udowodnic - to to, ze mowiac takim samym jezykiem co karypel (bo dokladnie uzywalem tego samego jezyka - tylko uzupelnionego o niecenzuralne wyrazy, ktorych polityk nie powinien uzywac, chociaz czasami sie im wymsknie) spowodowalem agresje u w miare spokojnych osob - powiedzcie mi jak maja reagowac ludzie stojacy po drugiej stronie kaczynskiego, ktorego nie slychac w inny sposob tylko taki jaki zaprezentowalem![]()
Może powinieneś wobec tego wysłać swoją aplikację tu i ówdzie. Jak to mówią "takich ludzi nam trzeba"
no to maszremek pisze:cholera no i zacytowali![]()
Myślę, że nikt z nas nie chce tu syfu i postrzegania tego forum jako forum buraków - i mnie o to chodzi. To jest otwarte miejsce dla zwolenników prawie każdej ideologii, parti etc. pod warunkiem, że potrafią wyrazić się w jakikolwiek sposób. (przypomnę, że sam zrobiłem dostęp moderowany jednemu zagorzałemu zwolennikowi PiS). Tu na górze jest napisane Forum Subaru, a nie forum PO, PiS czy inne oświecone społeczeństwo dwóch takich. Niezależnie jaką ideo dorobi sobie LV - a dorabia - również nieźle się pobawiłem, tylko on nie czyta co się do niego pisze - zabawa kończy się kiedy ludzie piszą mi, że 'ja ... co to za miejsce'.
W sensie udowodniono jedynie, że jest się burakiem. Bo badania trzeba kierować do targieta, się człowiek nie zorientował w układach sił - bo ma chore zacietrzewienie. A takich nie lubię obojętnie, z której strony.
Arno oraz LV wylądowali na mojej liście osób, które mogą mnie pocałować w pierścień. Badacze mnie nie jarają, zwłaszcza kiepscy.
I teraz pytanie. Czy chcecie, żebyśmy byli kojarzeni z wypowiedziami w/w? bo tu nie gadamy sobie w 5 osób, to czyta 1500 osób dziennie (wg. google analytics) - polecam przemyśleć.
pozdrawiam, krypto pisuar, były zwolennik po, czyli głosujący na jkm
Szczęśliwie szpilka w mrowisko była z wyczuciem. I przezabawna, że labogaArno pisze:no cóż. zdarza się. brak wyczucia.
OK. Remek przesiadł się na fotel obok.Arno pisze:o matko jedyna. dzieci kochane, dystansu trochę do siebie.
esilon pisze: A nic, krówki jak zwykle po "piątalu", a cwaniaczek 15!