Napisałam wczoraj do chłopaków PW, ale jeszcze nie przeczytali nawet...

ja odruchowo chciałem napisać, żeby Wiśnię brał. Socjolog jeden.Chloru pisze: WRC fan, cóż za paskudna sugestia. Prawie poczułem się winny tego, że nie masz auta
A są sugestie odnośnie stroju dla kobietzofija pisze: Ze wsystkiego się trzeba spowiadać?Aaaa...... nie, pytania o rozmiar stanika nie było
Czy można podać jakiekolwiek dane, żeby tylko przepuściło, czy AL chce prawdę, samą prawdę i tylko prawdę?![]()
Przecież AL zna rozmiary staników wszystkich dziewczyn z forum, więc te informacje nie są mu już potrzebne ;)zofija pisze: Ze wsystkiego się trzeba spowiadać?Aaaa...... nie, pytania o rozmiar stanika nie było
![]()
zofija pisze: acceleration, ten formularz chce ode mnie strasznie dużo moich danych
Ze wsystkiego się trzeba spowiadać? Aaaa...... nie, pytania o rozmiar stanika nie było
Czy można podać jakiekolwiek dane, żeby tylko przepuściło, czy AL chce prawdę, samą prawdę i tylko prawdę?
Terminy nadsyłania zgłoszeń oraz przedpłat :liwit pisze:Do kiedy trzeba się zdeklarować?
Taak :) troleje będą na przedniej osiesilon pisze:czyli porsche będzie na trolejach ?
my bierzemy lawetę i bus serwisowy.zofija pisze: Jak będzie nawet bardzo zimno, ale bez śniegu, to jadę na letnich - zimówek szkoda na ten beton
Jeszcze tylko zdejmiemy z wiśni moje stare zdemolowane opony i będzie cacyremek pisze:my bierzemy lawetę i bus serwisowy.zofija pisze: Jak będzie nawet bardzo zimno, ale bez śniegu, to jadę na letnich - zimówek szkoda na ten beton
![]()
Nawet mamy już wyposażenie busa - klocki, butelkę Motula i garść trytytek. I zawias szutrowy - seria z Wiśni. W przyszłym tygodniu dojdzie mocno pospinana szpera - też z wiśni, bo się upiekła