Gal pisze: Ten wątek jest już NIEAKTUALNY!
Jak tamten ?

Ten zawsze coś znajdzie, człowiek już na forum nie może zrobić buendahogi pisze: Mam Cię!![]()
![]()
jest podtrzymywany sztucznie wyłącznie dla Przemeqa. A nóz wpadnie i udzieli jakiegoś wywiadu
A Subaru robi pontony?FUX pisze:Barbie jedzie Subaru...remek pisze: 22-26 godzin lotu (Barbie )
Eeebarbie pisze:A Subaru robi pontony?FUX pisze:Barbie jedzie Subaru...remek pisze: 22-26 godzin lotu (Barbie )
Siema Przem
tylko zebys nie mial kocowy na PlejadachQemezrp pisze: Wreszcie jakieś forum, gdzie se mogę politycznie niepoprawne treści popisać. Jak będziesz któregoś dnia pisał o 2:00 nad ranem to się dołączę i se popiszemy razem![]()
Vert, ja to czytalem gdzies, ze mamy tu zamordystyczny regulaminVert pisze: PRZEMO no i kurwą można tu sobie rzucic oczywiscie w miare rozsadkowo i paska nikt nie da i na moderatora tez mozna miechem rzucac.
za krytyke walimy paskami, ostrzezenie przed ostrzezeniemPiter 35 pisze: To prawda jest tu ostro, ja sie boję pisać
![]()
Ty się ciesz, masz za darmo wyżywienie, a cena mięsa rośnieWRC fan pisze:Vert pisze: na moderatora tez mozna miechem rzucac.
Ja Ci dam !
Qemezrp pisze:Wreszcie jakieś forum, gdzie se mogę politycznie niepoprawne treści popisać.
Na ...radekk pisze:Pasek mu, pasekQemezrp pisze: No, po jasnej kurwa, po jasnej![]()
![]()
![]()
Jedna "bladzi na świtezi" wiosny nie czyni ale widać, że czuje się nasz Przemeq, jak przysłowiowa kuraa w wodzieQemezrp pisze:No, po jasnej kurwa, po jasnej![]()
Tak, Qemezrpu!Qemezrp pisze:No, po jasnej kurwa, po jasnej![]()
Gal. Powalileś mnie .......Gal pisze: Planujemy nawet specjalny kojec dla klnących bez sensu.