Jazda bokiem
Re: Jazda bokiem
jarmaj, przecież jak ktoś, kto jedzie pierwszy raz po śniegu imprezą zacznie skręcać, bez dohamowania, bez odpuszczania/dodawania gazu i po rozpoczęciu skrętu gwałtownie doda gaz, to co się stanie? I właśnie przed tym chciałem nestora przestrzec, jeśli np. wcześniej jeździł RWD...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jak się wszystko źle zrobi, to i pewnie nawet stare 911 wypluło by przodem.
Ale wtedy to nie auto jest podsterowne, tylko kierowca jeździć nie umie.
Ja tam nigdy nie zauważyłem, żeby Impreza pluła przodem, auto skręca na zawołanie i tyle.

Ale wtedy to nie auto jest podsterowne, tylko kierowca jeździć nie umie.
Ja tam nigdy nie zauważyłem, żeby Impreza pluła przodem, auto skręca na zawołanie i tyle.
Na szczęście starej daty jest i tych elektronicznych mediów i innych internetów nie kumabarbie pisze: To jej nie dopuszczaj do forum!

jarmaj pisze: Ja tam nigdy nie zauważyłem, żeby Impreza pluła przodem, auto skręca na zawołanie i tyle.
Wiem, nudny jestem, ale przejedź się EVO

Chociaż prawda jest taka, że 90% samochodów ma ustawioną taką geometrię, że płakać się chce - pewnie dlatego nie skręcają

411KM @ 575Nm
albo jak ktoś spróbuje szybciej przelecieć swój pierwszy zakręt po śniegu/sliskim w imprezie, nie wiedząc, czym to się je.... To tylko chciałem powiedzieć.. Ja tak miałem na samym początku po przesiadce, myślałem, że 4x4 leci z samego dociśnięcia gazu bokiem jak FWD i się zdziwiłemjarmaj pisze: Jak się wszystko źle zrobi

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
owoc666 pisze: Wiem, nudny jestem, ale przejedź się EVO..
Jechałem kiedyś jakimś evo. Różnice w stosunku do STi na tyle małe (dla takiego leszcza jak ja, dla innych nie wiem), że w życiu estijaja na evo bym nie zamienił nawet za dopłatą.

nie nie.. Ty jesteś za duży kozak, żeby nie zamienić..
A jest wielu takich, którzy o konkretnym ogarnianiu nie mają za dużo pojęcia, a wskakują w zimie w evo i fura im sama ładnie grzecznie i przewidywalnie leci bokiem, a sami nie muszą się troszczyć za bardzo o to, żeby tak było 

eMTi pisze: mój ma niewiele mniej i jakoś na nim to wrażenia nie robi, czasem tylko podstukuje sobie radośnie![]()
hmm a ostatnio mówiłeś, co innego

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Trzeba by chyba być straszną dupą wołową, nie kierowcą, żeby Impreza się źle po śniegu prowadziła. Przecież to samo jedzie, przodem, bokiem, wedle uznania.eMTi pisze: a wskakują w zimie w evo i fura im sama ładnie grzecznie i przewidywalnie leci bokiem,

no właśnie takie zdarzało mi się widywać w evojarmaj pisze: być straszną dupą wołową

niuniek, ja mam 41k z hakiem, z czego w de tylko koło 6k...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Dupa Wołowa, miło mijarmaj pisze:Trzeba by chyba być straszną dupą wołową, nie kierowcą, żeby Impreza się źle po śniegu prowadziła. Przecież to samo jedzie, przodem, bokiem, wedle uznania.eMTi pisze: a wskakują w zimie w evo i fura im sama ładnie grzecznie i przewidywalnie leci bokiem,

Wołow śpi, nic Ci nie groziGodlik pisze:Hmmm, to na remka trzeba teraz wołać Wołow...
![]()
![]()
![]()
PS. Sorry

barbie pisze: Wołow śpi, nic Ci nie grozi![]()
Znowu?

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie pisze: Dupa Wołowa, miło mi
Miło mi. Również Dupa Wołowa i proszę się nie rozpychać

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Wołow, wstawaj, życie Ci ucieka.
PS.2 A ja na ten przykład zrobiłem sobie gorącą czekoladę i władowałem dwie łychy bitej śmietany na górę filiżanki. Starzeję się ale to je pycha

Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
jarmaj,
co się wygłupiasz, bardzo ładnie się Pan (pod-) popisał
Pozdrawiam
Grzegorz
co się wygłupiasz, bardzo ładnie się Pan (pod-) popisał

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
e! spokojnie, krypto monogamistą jestem i (może w mniejszości) ale wciąż heteryk liberał 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
WiS pisze: na Klub Dupy Wołowej
WiS, na Boga, nie myl mi :
KLUB DUPY WOŁOWA
o taki odgłos chodziło, o odgłos paszczą

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy

Mea culpa

Izwinitie, gaspodin pałkownik, k' dupie waszewo wysokobłagarodija ja podchożu s sootwietstwujuszczim uważanijem

PS. Ale może też być "jazda zzzzzbokiem..." albo "zez z zbokiem"