"Kiedy i gdzie bluzg ma sens ? ".
Tak dla równowagi dla tego "bezsensu"

Gwidek
Grzesiu!Grzesiek_67 pisze:bardzo proszę otwórzcie taki wątek a potem proszę o bardzo filozoficzno uniesiony wykład pt.
"Kiedy i gdzie bluzg ma sens ? ".
Tak dla równowagi dla tego "bezsensu"![]()
Gwidek
Grześ, a Ty nie miałeś nie pisać nić na forumie między 7PM w piątek a 10PM w niedzielęGrzesiek_67 pisze: devlin, zrób coś ze sobą Chłopie
Ech... Grisza. Ty zupelnie "nie czaisz bazy". Onegdaj mowilo sie "zrob cos ze soba Chlopie", tera sie wali "ogarnij sie ziom", czy jakos tak.Grzesiek_67 pisze:devlin, zrób coś ze sobą Chłopie
Bynajmniejdevlin pisze:Onegdaj - czyli przedwczoraj.
O to chodziło, tak? :)
Strasznie kiepski ten wątek w Pit Bullu do którego dałeś Imprezkę - szkoda, spodziewałem sie więcej. Ogolnie trzeba przyznać, że ten trzeci sezon kiepściutki niestety, do pięt poprzednim nie dorasta. NiestetyQemezrp pisze:Czuję się przywołany do porządku i postawiony do kąta.
Ufff... wreszcie. Dawno nie czułem tego radosnego podniecenia związanego z byciem tym ZŁYM![]()
gógle szalały wtedy , czy cos innego sie działo?Kto przegląda forum
Na forum jest 11 użytkowników :: 3 zarejestrowanych, 2 ukryci i 6 gości (bazuje na użytkownikach aktywnych w ciągu ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (50) było 15 kwi 2008, o 13:28
Mam taki temat w zanadrzu ale sie boję...Arno pisze: Uprasza sie wiec ludnosc o korzystanie z klawiatury, na ogol sponsorowanej przez jednostke macierzysta, do przelewania na monitor tresci waznych i niewaznych, zawsze inetersujacych lub bulwersujacych.
Ewentualnie glupich i zabawanych. Lub czysto glupich, wtedy mozna sie przyjamniej niezlosliwie doczepic. he he.
No dobra - zaraz wysmarujęSo What! pisze:Bilex, dawaj