naaaaaaaaaaajsKruszyn pisze: Pearl Jam i burbonie
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Kurcze znowu i się zepsuł telefon albo brak zasięgu straszny w wawieesilon pisze: wogóle to wczoraj przepieknie się jechało trasa KielceWawa-centrum 2h15min,

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To chyba oczywiste. To tylko Wy nie dzwonicie, jak jesteście w MG. Esi zawsze dzwoni, jak jest w Warszawie. Jak jest w Krakowie zresztą teżKruszyn pisze:
Kurcze znowu i się zepsuł telefon albo brak zasięgu straszny w wawie![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Założycie sobie tory wyścigowe w tych metropoliach, to jak przyjedziemy z Esim poupalać, na pewno zadzwonimy
No i będziemy mieli nadzieję, że zdążycie na spota dojechać - z sąsiedniej dzielnicy - w czasie poniżej 3 godzin
BTW. - z góry pozdrawiam wszystkich Warszawiaków, którzy mają ochotę się ze mną spotkać w czwartek.
Będę na konferencji nt. konstruowania i podkładania bomb. Pajac Kultury, CBnT, XII piętro, start o 9.00. Ciekawie będzie. Możliwa kawa i ciasteczka
Tych, którzy ochoty nie mają, albo nie mogą zajrzeć do centrum nawet na chwilę, bo pracują - też pozdrawiam

BTW. - z góry pozdrawiam wszystkich Warszawiaków, którzy mają ochotę się ze mną spotkać w czwartek.
Będę na konferencji nt. konstruowania i podkładania bomb. Pajac Kultury, CBnT, XII piętro, start o 9.00. Ciekawie będzie. Możliwa kawa i ciasteczka

Tych, którzy ochoty nie mają, albo nie mogą zajrzeć do centrum nawet na chwilę, bo pracują - też pozdrawiam

Kruszyn pisze: Kurcze znowu i się zepsuł telefon albo brak zasięgu straszny w wawie
nie fochuj bo byłem w Wawie przez 45 minut a nie cały dzień

dawno nie byłem ale jak byłem to Ciebie miało tam nie byc to i nie dzwoniłemSo What! pisze: Jak jest w Krakowie zresztą też

pytanie takie do Wawiaków : warto jechac do Anina przez centrum czy szybciej przez Piaseczno czy tez przez G.Kalwarię ?
Przez centrum . O której będziesz wracał z Anina 

Kruszyn pisze: Przez centrum
dzieki, planuję tam być ok 17 a powrót ? cięzko teraz powiedzieć ale wracam do centrum i zostaję do czwartku rano i znowu do Anina i potem do Kielc
a co? mam zadzwonić ?

17 to marna godzina na dojazd do Anina....tak pytam bo po drodze jest knajpka włoska całkiem przyzwoita i można porównać z dwiema kieleckimi w których byłem 

wszyscy właśnie do domciów wracaja? no stąd było pytanie o ta Górę Kalwarię
no to profilaktycznie zadzwonie
Kruszyn pisze: tak pytam bo po drodze jest knajpka włoska całkiem przyzwoita i można porównać
no to profilaktycznie zadzwonie

- WiS
- 6 gwiazdek
Włoska, powiadasz...?Kruszyn pisze: knajpka włoska całkiem przyzwoita

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ja jeszcze chętniejKonto usunięte pisze: Ja chętnie się pojawię![]()

P.S. Esi, kolega to Ci dobrze doradził ale dla siebie

Jeśli zostajesz w Wwie, to dojedź do Anina przez Górę Kalwarię

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Zależy jak późny będzie to wieczór, jeśli po 20:00 to ja również chętnie dołączę.WiS pisze: Chętni?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Dido pisze: Jeśli zostajesz w Wwie, to dojedź do Anina przez Górę Kalwarię
naprawdę ?, najnowsze info mam takie, że o 15 musze być w Aninie, to jak w końcu ale tak na serio, przez Górę Kalwarię, czy przez centrum ? ? ?
http://www.solipieprz.com/index.php
ja pojechałbym przez centrum
ja pojechałbym przez centrum
Kruszyn, a samochody to jeszcze będą jak już sie wyjdzie z knajpy czy PKP zostaje ?
no doradźcie cos prosze,
OK będę wracał przez sól i pieprz ale czy jest sens jechac dziurami na G.Kalwarie czy lepiej dziurami w korkach przez centrum ?
Kruszyn to chyba nie zna miasta i dlatego ciągle jedna droge podpowiada, przez centrum i przez centrum
no doradźcie cos prosze,
OK będę wracał przez sól i pieprz ale czy jest sens jechac dziurami na G.Kalwarie czy lepiej dziurami w korkach przez centrum ?
Kruszyn to chyba nie zna miasta i dlatego ciągle jedna droge podpowiada, przez centrum i przez centrum

Ostatnio zmieniony 2 lis 2010, o 22:23 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
- WiS
- 6 gwiazdek
Kruszyn, cfaniaku, będziesz miał blisko do domu
Knajpa wygląda zacnie. Zaklepałem sobie rolę pasażera na powrót

Knajpa wygląda zacnie. Zaklepałem sobie rolę pasażera na powrót

Wszystko do ustalenia. Moje spotkanie "bombowe" skończy się ok. 16., ale może się okazać, że mam jeszcze to i owo do załatwienia potem, więc my raczej później niż wcześniej. A nawet jeśli wcześniej, to - patrząc na ofertę kulinarną - możemy spokojnie zaczekać na spóźnialskichrrosiak pisze: Zależy jak późny będzie to wieczór, jeśli po 20:00

Droga przez GK nie jest taka znowu dziurawa, ale wąska i wredna (wystarczy jeden zawalidroga, stłuczka, etc. - i stoisz beznadziejnie). Wszystko IMO zależy od pory - jeśli centrum poza godzinami szczytu, to ja bym jechał jak mówi Kruszyn. Ewentualnie pytałbym lokalesów o skrót do mostu, jakimiś opłotkami.esilon pisze: czy jest sens jechac dziurami na G.Kalwarie czy lepiej dziurami w korkach przez centrum ?
vibowit pisze: oni Ci muszą prowizję wypłacać.![]()
Grosz do grosza ....i będzie STI

A na co komu w cywilizowanym mieście legaś 2,0esilon pisze: uż sie wyjdzie z knajpy czy PKP zostaje ?

Kruszyn pisze: Przez centrum przecież napisałem.
czytałem czytałem ale miałem nadzieję, że jeszcze ktoś potwierdzi lub zaprzeczy

Możemy się spotkać w czwartek w http://www.piccolaitalia.pl/polish/pl_index.html
Kielczanie będą mieli bliżej do domu a rrosiak jak się napije to na piechotę wróci bo ma dwa kroki
Jeszcze jest http://www.ilcaminetto.pl/ w której nie byłem ale słyszałem bardzo dużo dobrych opinii . wiec decydujcie ...Vibek w każdej mi płaca prowizje
Kielczanie będą mieli bliżej do domu a rrosiak jak się napije to na piechotę wróci bo ma dwa kroki

Jeszcze jest http://www.ilcaminetto.pl/ w której nie byłem ale słyszałem bardzo dużo dobrych opinii . wiec decydujcie ...Vibek w każdej mi płaca prowizje
- WiS
- 6 gwiazdek
Kruszyn, to menu też przyprawia mnie o ślinotok
- może być 
esilon, przecież Ci potwierdziłem (ps. > jak zostawisz auto w Wawie to Cię możemy odwieźć do domu
).

esilon, przecież Ci potwierdziłem (ps. > jak zostawisz auto w Wawie to Cię możemy odwieźć do domu