Moje kochanie to potrafi uatrakcyjnić ogłoszenie. Potencjalny kupujący jeszcze sobie gotów pomyśleć, że może Szymon wjeżdżał na plażę. Morzem nazwana jest tu nasza mazowiecka wieś z której czasem słychać szum szosy katowickiejDido pisze:Mam nieodparte wrażenie, że kolega coś przemilczałSo What! pisze: Auto zjeżdżało z asfaltu na polne drogi jedynie trzy razy w swojej historii - 2 x Plejady, 1 x spot pod Kielcami.
Dokładnie dwa dojazdy nad morze
[S] Forestera 2.0 MY'06 (MT)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: [S] Forestera 2.0 MY'06 (MT)
Szymon, gdzie tą folię robiłeś? jak ona wygląda po kilku latach użytkowania? Nie da się praktycznie zauważyć, że ona tam jest?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Robiłem tutaj: http://www.teefka.com/eMTi pisze: Szymon, gdzie tą folię robiłeś? jak ona wygląda po kilku latach użytkowania? Nie da się praktycznie zauważyć, że ona tam jest?
Folia jest w świetnym stanie. No może jest minimalnie mniej przezroczysta. W jednym miejscu podeszło pod nią trochę brudu - widać lewym narożniku tylnego zderzaka. Wystarczy "podciąć" to miejsce i będzie ok.
Tak z ciekawostek folia jest tak mocna, że przy jej docinaniu musieli odłamywać kawałek nożyka po przycięciu każdych 25-30 cm folii.
Przy folii warto pamiętać, żeby przy myciu auta Kärcherem kierować strumień wody w miarę możliwości prostopadle do folii .
ja zastanawiałem się nad poleceniem całej fury taką folią.. tylko że teraz to najpierw będę musiał przemalować całą furę, bo chlejady i inne upalania spowodowały mnóstwo malutkich uszkodzeń od kamieni itp.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- So What!
- 6 gwiazdek
Całego auta bym nie oklejał. Całej karoserii też raczej nie. Swoją drogą ciekawe, o ile cięższy jest samochód po oklejeniu całej karoserii.eMTi pisze: ja zastanawiałem się nad poleceniem całej fury taką folią.. tylko że teraz to najpierw będę musiał przemalować całą furę, bo chlejady i inne upalania spowodowały mnóstwo malutkich uszkodzeń od kamieni itp..![]()
czyli ta Twoja jest dużo grubsza, niż standardowe folie samochodowe do zmiany koloru samochodu?
- So What!
- 6 gwiazdek
Wygląda na to, że tak. Miała spełniać funkcję ochronną, nie szpecąc auta przy okazji.eMTi pisze: czyli ta Twoja jest dużo grubsza, niż standardowe folie samochodowe do zmiany koloru samochodu?
pytanie, czy jest bardzo plastyczna i każdy skomplikowany element da się okleić... desperacko to potrzebowałbym maskę, przedni zderzak i drzwi z obu stron przód/tył.
- So What!
- 6 gwiazdek
Były pewne problemy z oklejeniem progów - trzeba było trochę podciąć od góry. Z maską nie powinno być problemów, ale może lepiej, żeby się potencjalny wykonawca wypowiedział.eMTi pisze: pytanie, czy jest bardzo plastyczna i każdy skomplikowany element da się okleić... desperacko to potrzebowałbym maskę, przedni zderzak i drzwi z obu stron przód/tył.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Kupił Panamerę Turbo na ręcznej skrzyni i płaczeSo What! pisze: Sprzedany
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
Legacy H6. Jak kupię, to się pochwalę.FUX pisze: Co godnie zastąpi?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
To takie dziwne uczucie. Niby będzie coś nowego, ale zawsze jakieś wspomnienia pozostają. Oby to nowe spełniło wszystkie oczekiwania z nawiązką!So What! pisze:Sprzedany
Nowy nabywca znany? Kiedy się loguje na forum?
- So What!
- 6 gwiazdek
Dzięki!Konto usunięte pisze: Oby to nowe spełniło wszystkie oczekiwania z nawiązką!
Nieznany. Świeżo zarejestrował się na drugim forum i tam też znalazł moje ogłoszenie. Zaprosiłem go do nas.Konto usunięte pisze: Nowy nabywca znany? Kiedy się loguje na forum?
BTW Tłumik niestety bardzo mu się podobał.
Do tego nowego i tak Ci nie będzie pasował, ale jakbyś bardzo chciał to się załatwi taki sam.So What! pisze:BTW Tłumik niestety bardzo mu się podobał.
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vibowit, rozważałem zakup tłumika gdyby nabywca szymonowozu nie chciał ;) Czego się dla żony nie robi ;)
A.. nie wiem. Wiem tylko, co się dla żony robi.Konto usunięte pisze:Czego się dla żony nie robi ;)
czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
Ale to już długa opowieśćvibowit pisze:
A.. nie wiem. Wiem tylko, co się dla żony robi.![]()
Ciekawe dlaczego?Konto usunięte pisze: Czego się dla żony nie robi ;)
Na kolegów zawsze można liczyćvibowit pisze: jakbyś bardzo chciał to się załatwi taki sam.![]()
P.S. Szymon, ja nie gratuluję
- So What!
- 6 gwiazdek
No niestety nie chciała. Za duży i niby trudno zaparkowaćDido pisze: miałam nadzieję, że Asi zrobi się żal i go przygarnie
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
So What! pisze: Legacy H6.
Ale celujesz w Spec. B, czy w tego "normalniejszego" z automatem?
- So What!
- 6 gwiazdek
Trwające od dłuższego czasu celowanie nie przyniosło rezultatów. W konsekwencji - "zwykłe" H6WiS pisze:So What! pisze: Legacy H6.![]()
Ale celujesz w Spec. B, czy w tego "normalniejszego" z automatem?