BOKS

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Paul_78
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: najfajnieszy foryś
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: BOKS

Post 24 maja 2010, o 08:03

Nie znam się na tym całym MMA, ale czy to nie jest tak, że ci goście, którzy tam walczą przynajmniej z założenia powinni mieć jakieś pojęcie o boksie, kick-boxingu, muay-thay, BJJ itp.? Że nie wystarczy umieć nosić worki z kartoflami, ale jeszcze wiedzieć, jak walczyć? Bo mnie się wydaje, że Pudzian jakoś szczególnie walczyć nie potrafi a to, że skopał tego frajera Najmana o niczym nie świadczy.

Herostrates
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Forester 2.0 XT 2004, Legacy 3.0 H6 2007
Polubione posty: 1 raz

Post 10 sie 2010, o 21:54

Paul - jak najbardziej MMA to jak sama nazwa wszechstylowa walka. Pudzian nie jest żadnym zawodnikiem MMA, to po prostu celebryta, który "bawi się" a KSW na tym zarabia. Niemniej w niemały sposób przyczynił się do popularyzacji MMA w Polsce, co uważam za duży plus. W Polsce jest kupa zawodników, którzy nie mieliby najmniejszych problemów z poskładaniem Pudziana. Problem tylko taki, że chłopaki nie mają nazwiska i nie są tacy znani. Zainteresowanym MMA polecam mmarocks.pl

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 13 lis 2010, o 14:16

Dziś dwie ciekawe walki Davidem Haye z Audleyem Harrisonem ,podobno walka na "przetarcie przed Kliczkami.
No i Antonio Margarito z Mannym Pacquiao ,może być pacmanowi ciężko występuje w kategorii junior średniej.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 lis 2010, o 15:27

Kruszyn pisze: Dziś dwie ciekawe walki Davidem Haye z Audleyem Harrisonem

Oczywiście, POLSAT Sport ? :x

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 lis 2010, o 15:41

Grzesiek_67, oczywiście :mrgreen:
na ARD bedzie tez transmisja heya a w sieci http://pl-sport.tv/stream-2.htm
a Paqiao w sieci
http://www.p2pfree.net/
http://www.krauze.ubf.pl/viewpage.php?page_id=13

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 lis 2010, o 16:20

Kruszyn pisze: Grzesiek_67, oczywiście :mrgreen:

A idź Pan na drzewo :evil: Se kurna włączę zaraz, z rozpaczy, "Nemocnyce na kraje mesta".

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 13 lis 2010, o 21:24

Kruszyn, dziękować już myślałem ,że Manny`ego nie zobaczę :thumb:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 lis 2010, o 21:29

burat, ciekawie się zapowiada :-d
Polecam tam zawsze znajdziesz w komentarzach gdzie co można zobaczyć http://www.bokser.org/

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 lis 2010, o 21:58

no ciekawe kiedy Floyd wreszcie odważy się spróbować z Manny`m to by było coś ,ale barwny inaczej koleżka uczciwie nie podejdzie do tematu więc raczej długo sobie poczekamy :-/
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 lis 2010, o 22:09

Myślę ,że nie dojdzie do tej walki. Cza...znaczy Afroamerykanin chce zachować bilans bez porażki.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 lis 2010, o 07:58

Genialna walka Mannygo Pacquiao i pokaz sportowca ,który mógł od połowy jedenastej rundy skończyć ale dał dotrwać Margarito :thumb:
Co prawda nie sądzę ,że dojdzie do wali z z Floydem Mayweatherem Jr. ale to byłby hit stulecia.Freddie Roach jest geniuszem ,przygotował Mannygo rewelacyjnie :thumb:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 lis 2010, o 11:35

:wall: :wall: :wall: nie wstałem, nie wstałem mimo usilnych prób Kruszyna, ale będę musiał znaleźć gdzieś powtórkę :cofee:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 lis 2010, o 13:19

burat, żałuj bo świetna walka była :-d

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 lis 2010, o 14:50

Kruszyn, qrwa wiem wiem :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: już nie dołuj mnie ;-(

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 10 gru 2010, o 06:43

Adamek znokautował Maddalone w piątej rundzie :thumb: Walka raczej jednostronna szybkość Tomka wykończyła przeciwnika. Myślę ,ze jeszcze jedna walka na luzie a potem Peter może Solis albo Kliczko.Co prawda jakoś nie widzę go w walce z braćmi ale fachowcy mówią że ma szansę.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 10 gru 2010, o 09:04

Kruszyn, ja się na boksie znam najlepiej w kraju, bo go w ogóle nie oglądam i nie znam żadnych nazwisk. Ale tak samo jak z Małyszem lub Kowalczyk - serce rośnie w siłę!
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 sty 2011, o 17:10

no to pany chciał, chciał i się doczekał ciekawe co będzie :cofee:
http://sport.wp.pl/kat,122194,title,Ada ... omosc.html

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone

Post 7 sty 2011, o 17:47

i to we wro! :thumb:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 sty 2011, o 17:56

no na nowym stadionie mam nadzieję eMTi, że jako tubylec to bileciki zaklepiesz dla kilku forumowiczów :whistle: :mrgreen:

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe

Post 7 sty 2011, o 18:04

Bedzie sie działo...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 sty 2011, o 22:09

no sam się zacząłem zastanawiać, czy by się nie wybrać... Ale boje się, że bilety nawet za winklem pod kiblem będą za jakieś 500pln... :-/
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 8 sty 2011, o 00:16

czy warto? później i tak walkę powtórzą w teleexpresie :giggle:
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 sty 2011, o 01:39

Ty chyba Adamka w akcji nie widziałeś, albo Kliczkę z Gołotą pomyliłeś :giggle: :-p

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 mar 2011, o 06:27

Paweł Wolak wygrał dziś z Yuri Foremanem :thumb: Niedawny mistrz świta nie wyszedł do siódmej rundy :thumb: Paweł walczył jak La Motta
zresztą ma przydomek "wściekły byk" . Chłopak nie zajmuje się tylko boksem ,przed treningami pracuje na budowie, no ale pewnie się to teraz zmieni bo będzie walczył o mistrzostwo świata :thumb: Ciekawe czy Chavez będzie chciał walczyć.

Miguel Cotto zastopował Ricardo Mayorgę,było troszkę teatru ,Cotto pokazał wyższość techniki nad siłą i furią.

Adam M.
2 gwiazdki
Auto: 05 Subaru Legacy Wagon

Post 13 mar 2011, o 17:57

A ja wczoraj w "Boksie po zmroku" ( HBO ) widzialem bardzo dobra walke w wadze polciezkiej Sergio Martineza z Sergiejem Dzundziga ( Ukraina ). Ten ostatni bardzo mi sie podobal boksujac w stylu polskich bokserow z lat 60 tych, czysto i precyzyjnie, byly rundy gdy Martinez mial klopoty, specjalnie w srodku 10 rundowej walki.
Niestety Dzundziga nie wytrzymal do konca, wydaje mi sie ze jego przygotowanie techniczne od strony obrony nie jest jeszcze na wlasciwym poziomie ( za malo schodzenia z linii ciosu i oszczedzania sil ).
Oprocz tego niesamowita walka ( choc na o wiele nizszym poziomie Irlandczyka Lee ze Szkotem, ktorego nazwiska nie pomne, gdzie najpierw Lee oslabil przeciwnika w pierwszej rundzie mocnymi sierpowymi, potem byl rowno bity przez nastepnych siedem rund by w koncu znokautowac Szkota w ostatniej rubdzie glownie z powodu calkowitego zameczenia sie tego ostatniego.

ODPOWIEDZ