Czyli jednak opcja pasztetowaKonto usunięte pisze:Okno otworzyłem, ręcami machałem, nie zauważył... to wziąłem i zadzwoniłemWiS pisze:Zmienił wydech...?![]()
PS. W Hondzie?
Pozdrawiamy się
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Pozdrawiamy się
pozdrowienia dla koliberka który dziś wyprzedził mnie w taki sposób ,że z piersi kursantki wyrwało się głośne westchnienie zachwytu 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
my także koliberka, który nas nawiedził na sekundę. Zapukał oczywiście wydechem pod oknem 
To gdzie Wy jesteście, w górach?remek pisze: my także koliberka, który nas nawiedził na sekundę. Zapukał oczywiście wydechem pod oknem![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
barbie pisze: Więc Admin pije piwo, a ja prowadzę![]()
Znaczy prawidłowo ,odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja sobie coś tam polatałem w drodze 'do' i styka. Będę Wiśnią to inaczej sobie zorganizuję piwobarbie pisze: Więc Admin pije piwo, a ja prowadzę
Pozdrowienia dla Fuxa i rodziny i dzięki za miłe spotkanie na autobanie w faterlandzie 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam mały5150, z którym się co prawda nie widzieliśmy ale...jakbyśmy się widzieli
Grzegorz
Grzegorz
Brak podpisu.
- So What!
- 6 gwiazdek
Pozdrowienia dla Grześka_sześćdziesiątegosiódmego i Jarmaja, błądzących gdzieś z nudów chyba 
To ja odpozdrawiam i od razu pozdrawiam onego, bo będę się z nim widział w piątek w JankachGrzesiek_67 pisze: Pozdrawiam mały5150, z którym się co prawda nie widzieliśmy ale...jakbyśmy się widzieli![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
ale sie rozpisaliście na tej kropceSo What! pisze: Pozdrowienia dla Grześka_sześćdziesiątegosiódmego i Jarmaja, błądzących gdzieś z nudów chyba
So What!, trzeba było podac link do damaziowego wykładu o szafie
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
So What!,
pozdrowienia dla Tajemniczego Don Pedro z Krainy Deszczowców (vice Mistrza Patelni) również zabłąkanego w odmętach "Kropki".
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. mały 5150, już żałuję, że będziemy się widzieli tylko chwilę, a Wy se dalej pojedziecie pobawić się a ja se z Asią dalej pojadę do roboty
PS2.
pozdrowienia dla Tajemniczego Don Pedro z Krainy Deszczowców (vice Mistrza Patelni) również zabłąkanego w odmętach "Kropki".
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. mały 5150, już żałuję, że będziemy się widzieli tylko chwilę, a Wy se dalej pojedziecie pobawić się a ja se z Asią dalej pojadę do roboty
PS2.
Tylko gdzie on, ten temat jest, pewnie w szafie albo poszli do lasuesilon pisze: So What!, trzeba było podac link do damaziowego wykładu o szafie. A żebyś wiedział, ja dam![]()
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: Tylko gdzie on, ten temat jest
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
esilon,
dzięki, świetny opowiadaczu świetnych kawałów, już zamieściłem
Pozdrawiam
Grzegorz
dzięki, świetny opowiadaczu świetnych kawałów, już zamieściłem
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
pozdro dla kierownika białego GT z wczoraj o północy na Radzymińskiej.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
Grzesiek_67 pisze: Pozdrawiam mały5150, z którym się co prawda nie widzieliśmy ale...jakbyśmy się widzieli![]()
Grzechu prawda jest taka że gdyby nie ja, On wogole by nie wiedział że ty tam byłeś choć Cię nie było.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
KonSTi,
ale patrz, jest na tyle przyzwoity, że powiedział mi to w twarz. Tfu, w słuchawkę
Pozdrawiam
Grzegorz
ale patrz, jest na tyle przyzwoity, że powiedział mi to w twarz. Tfu, w słuchawkę
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- So What!
- 6 gwiazdek
W opowieściach o Baltazarze są sympatyczniejsze postaci od tajemniczego szpiega, który o patelni nawet pojęcia o wyobrażeniu nie miałGrzesiek_67 pisze: So What!,
pozdrowienia dla Tajemniczego Don Pedro z Krainy Deszczowców (vice Mistrza Patelni)
pozdrowienia dla j33mbo dłubiącego w żółtym żabsku pod mostem milenijnym dzisiaj około 20-stej ;->>
wstyd się przyznać co ja tam robiłem...
Digit pisze: pozdrowienia dla j33mbo dłubiącego w żółtym żabsku pod mostem milenijnym dzisiaj około 20-stej ;->>
hehe,
ja przeganiałem żabsko po nowej obwodnicy, po czym obserwowałem bąbelki czy nie lecą i takie tam, a pod milenijnym sucho i jasno ;]
pozdrawiam