Impreza ma prowokować do drapania się po jajach, do polowań na mamuty, a nie jopienia się w ekrany. Przyjemne wnętrza zostawmy włoskim projektantom dla metrosexsualistów

Pięknie powiedzianeremek pisze:
Impreza ma prowokować do drapania się po jajach, do polowań na mamuty, a nie jopienia się w ekrany. Przyjemne wnętrza zostawmy włoskim projektantom dla metrosexsualistów
remek pisze: Impreza ma prowokować do drapania się po jajach, do polowań na mamuty
barbie pisze: Subaru już dawno nie jest tym Subaru którym było na początku. Ale taki jest świat, wszystko się zmienia. Wreszcie zrobili auto, na które można w ogóle popatrzeć. Jest to fajne sportowe autko, takie jak Nissan GT-R, w którym jakoś nikt nie ma musu zakładania wielkiego skrzydła. Gdzie jest powiedziane że Subaru już na zawsze ma być takie samo?![]()
10 przykladów proszę...Witek pisze: Są auta, które od 60 lat są takie same,
FUX pisze: 10 przykladów proszę...
remek pisze: Witek, a Ty nie możesz poprostu napisać, że koncept jest ...ujowy?![]()
Poprzednio wymienionych nie chce mi sie szukać.Witek pisze: Defender, Klasa G. Garbus, Morris/Austin
FUX pisze:
Garbus nijaki technicznie i wizualnie.
Co, obecny jest nice???piotruś pisze: Oooooj bluźnisz kolego
FUX pisze: Co, obecny jest nice???
Do 2000 roku produkowane w klasycznej formie...FUX pisze: Mini? Nie rób jaj...
Witek pisze: Oczywiście, ale w tej starej łatwo było coś zmienić.
A to by mogło być ciekawe. Jeszcze by się okazało, że to dokładnie ten sam mechanizm obronny, który jest odpowiedzialny za uprzedzenia rasowe/płciowe i temu podobne ;)))barbie pisze: I pomyśleć że mi Pan z Socjologii odrzucił projekt badania "Dlaczego Subaromaniacy negują każdy nowy model"![]()
Morgan produkuje kilkaset aut rocznie. Może sobie pozwolić na produkcję 600 skamienielin dla koneserów. Tak jak i nasz Leoś z Mielca.Witek pisze: Do niedawna Morgany.
Ci produkują specyficzne auta do zabawy w ilościach skromnych (w 2009 roku wyprodukowali podobno 450 aut). Poza tym przez czterdzieści lat siódemka zmieniła się i to bardzo mocno, to już nie jest ta sama taczka na kołach od ,,Syreny'' z Kentem pod maską i sztywnym mostem pod dupskiem.Lotus Seven zwany teraz Caterhamem.
To dlatego Lotus obecnie należy do Protona? :P Możesz jeszcze wyciągnąć zza pazuchy Rovera 200/25/RoeweCośtam, ale źle odczytujesz trwającą od lat zadyszkę brytyjskiego przemysłu samochodowego.Lotus Esprit produkowany przez prawie 30 lat,
I nie produkowany już od dwudziestu lat. Dobrze, że VAG sypnął kasą, bo kto wie, czy oglądałbyś dzisiejsze kanciaki, czy raczej Countach stałby w jednym rzędzie np. z Cizetą Moroder.Lambo Countach niewiele mniej.
Specyficzna grupa pojazdów użytkowych, z czego G-klasa weszła też na rynek luksusu, ale chyba nie wytrzymała próby czasu, skoro powstały M, GL i GLK.Defender, Klasa G.
Jeszcze pewnie jakiś Otosan by się znalazł i Zastava/Yugo. PF126p też zakończono produkować niedawno. Wszystkie produkowane z tych samych powodów, z takich samych co Astra Classic, Punto II/Zastava 10 czy Octavia Tour.Garbus, Morris/Austin (oba wbrew pozorom zakończono produkować nie tak dawno). Hindustan Ambassador.
Wiedziałem, wiedziałem. Znajdź pięć różnic:No i auto baaardzo związane z Subaru. Porsche 911.
barbie pisze: Subaru już dawno nie jest tym Subaru którym było na początku.
ky, wydaje mi się, że dyskusja (oryginalnie) dotyczyła wyglądu. to wygląd obecnych aut się Witkowi nie podoba. a jeśli mowa tylko o wyglądzie, to jednak i G klasa i 911 i tych parę innych wymienionych pilnuje wzorca sprzed kilkudziesięciu lat. nieśmiało przypomnę zjebkę, jaką Porsche dostało za wstawianie do 911 świateł innych niż okrągłe.ky pisze:House, one mają tylko ten sam numerek (ten handlowy), producenta i historyjkę, poza tym dzieli je kilkudziesięcioletnia przepaść.
r.
damaz pisze: ky, wydaje mi się, że dyskusja (oryginalnie) dotyczyła wyglądu. to wygląd obecnych aut się Witkowi nie podoba. a jeśli mowa tylko o wyglądzie, to jednak i G klasa i 911 i tych parę innych wymienionych pilnuje wzorca sprzed kilkudziesięciu lat. nieśmiało przypomnę zjebkę, jaką Porsche dostało za wstawianie do 911 świateł innych niż okrągłe.