sugerujesz, że ten nudny styl Loeba by uśpił ich czujność?ky pisze: Gdyby był Loebem, najprawdopodobniej problemów by nie miał.
Rajdy 2010
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Rajdy 2010
Sugeruję, że skuteczny styl Loeba tylko by ich zachęcił :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Po lasach :)remek pisze: gdzie on jeździ?![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Czy ktoś może mi odpowiedzieć na proste pytanie: WTF?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=p-5KOd5bSNM
Link: http://www.youtube.com/watch?v=p-5KOd5bSNM

no to może ,że Rysiek niewątpliwie dobrym szoferem był 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Glownie zagatką w tym filmie jest praca pilota. To że Rudy Anglik ogarnial mocno to nie nowość. 

może chłop niedowidział
,ale wydaje mi się ,że może to być coś na wzór tzw. "ślepych rajdów" w Skandynawii gdzie chłopaki nie mają opisanej trasy tylko lecą na czuja (stąd takie fajne ujęcia z wypadków tam) i koleś ma mapę i coś próbuje kminić ale przyznam szczerze ,że to dość naciągana teoria
Swoją drogą widzę ,że temat pilotażu mocno cię zaabsorbował ale cytując klasyka "Dobra Chuj tam"
Swoją drogą widzę ,że temat pilotażu mocno cię zaabsorbował ale cytując klasyka "Dobra Chuj tam"
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
może zgubił okulary na strefie i się ratowali taką lupą 
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
też tak myślałem na początku ale przy takiej ilości zakrętów powinien choć raz zmienić stronę a on praktycznie w jednym miejscu ją trzyma
no chyba ,że mieli deficyt na na papier i całe notatki z rajdu zapisał drobnym maczkiem na jednej kartce
no chyba ,że mieli deficyt na na papier i całe notatki z rajdu zapisał drobnym maczkiem na jednej kartce
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
nie no znowu nie mam pytań...
te murki na mostkach to jakaś masarka.. no i tempo i ilość dyktowania powala