Zima w górach 2011
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zima 2011
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Hehe ale mimo wszystko grube jest :)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

na górze pada deszcz ze śniegiem trochę biało w lesie ale droga czarna ,warunki na godzinę 13-tą 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
W Klodzku na rondzie mijalem ciezarowke totalnie biala od frontu. Od razu uprzedzam - to nie lakier, to Ś N I E G ! Pan lecial od Kudowy...
Aktualnie na moim horyzoncie pojawiaja sie piekne brudnoszaro-granatowo-fioletowe chmury sniegowe :D
Aktualnie na moim horyzoncie pojawiaja sie piekne brudnoszaro-granatowo-fioletowe chmury sniegowe :D
Life is a Joke !
- Bocheck
- 1 gwiazdka
- Auto: Jeszcze nie Subaru- Służ. Fiorino 1.4 13'
Potwierdzam info od @lbert'a, gdyż zdarzyło mi się być dzisiaj w na "Ludowej" czyli 5 km przed Kudową. W samej Kudowie padał śnieg. Na Zieleńcu i wioskach dalej w stronę Międzylesia, czyli autostradzie jakiejśtam pewnie już się można bawić...

Zielone Ludowe ( bez skojarzenBocheck pisze: na "Ludowej"

Edit: Autostrada Śródsudecka - zajeb... trasa.
Life is a Joke !
wg najnowszych prognoz leciutko sypnąć ma jutro i mocno w poniedziałek-wtorek z temperaturami poniżej 0
Arti, poganiaj Marka, żeby zdążył na czas
A Ty napinaj z naszymi filmikami, bo jak zasypie, to już w ogóle nie będziesz o tym myślał 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, slyszalem, że TA droga ma być w pierwszej kolejności zimowego utrzymania...
.

Dolce far niente 

FUX... nawet nie wiem, co mam Ci odpowiedzieć.... A kysz, siło nieczysta!!!!! 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Bocheck
- 1 gwiazdka
- Auto: Jeszcze nie Subaru- Służ. Fiorino 1.4 13'
Zielone Ludowe
Tak @lbert, właśnie od tego się wzięła nazwa. W sumie nie ma tam nic ciekawego 9 czy 10 domków. ta autostrada całkiem sympatyczna, mógłby tam być na całości asfalt nowy, bo tam gdzie go brak (Spalona) to gorzej niż tragedia, a tam byłby najbardziej potrzebny :D
musze sie tym z Wami podzielic, wiec sie zatrzymalem i pisze ( z telefonu - remek Dzieki Ci o Panie). przez niedomagania telefonu, moga pojawic sie bledy ale do sedna:
Jest Zajebiscie !! bialo bialo bialo. zieleniec Rzondzi
!
Prawda jest taka, ze jujz jakis nadgorliwiec dorwal sie do pluga. Na szczescie mu nie wyszlo
p.s. wiem skad sie wziela oficjalna nazwa autostrady, w koncu mieszkam pare krokow od niej
tak na marginesie - odc. Byastrzyca - spalona do niej nie nalezy :P
Edit: nie wiem za to skad pojawil mi sie "sidor" w poscie. Za nieuprawnione uzycie nicka, serdecznie przepraszam
Jest Zajebiscie !! bialo bialo bialo. zieleniec Rzondzi

Prawda jest taka, ze jujz jakis nadgorliwiec dorwal sie do pluga. Na szczescie mu nie wyszlo

p.s. wiem skad sie wziela oficjalna nazwa autostrady, w koncu mieszkam pare krokow od niej

Edit: nie wiem za to skad pojawil mi sie "sidor" w poscie. Za nieuprawnione uzycie nicka, serdecznie przepraszam

Ostatnio zmieniony 24 lis 2010, o 02:02 przez @lbert, łącznie zmieniany 1 raz.
Life is a Joke !
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
@lbert, a normalnie z komóry się nie da? Mam trochę niedoborów czasowych, a zainteresowanych mało 

To raczej nie kwestia forum, tylko telefonu. Jak mozesz wrzucic na imageshack to juz nie powinno byc problemu. Albo sciagnij sobie soft do forumowania na komorce, czyli tapatalk. Czyli co, mowisz, ze mozna sie szykowac?
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
We Wrocławiu z okien biura też widzę od czasu do czasu jakieś zagubione płatki śniegu ale to jeszcze chyba za mało żeby wszczynać alarm. Mój człowiek trzyma rękę na pulsie w górach. 

u nas pojedyncze płatki.. Ale tak jak mówiłem... dzisiaj i poniedziałek 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
j33mbo, długa droga jeszcze. Nie wiem czy zdąże przed pierwszym śniegiem. Będę pilotował innych zawodników dopóki nie dostane auta.