Powitanie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Powitanie
witajcie nówki sztuki i czujcie się jak u siebie. To tylko tak strasznie z boku wygląda 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Witam wszystkich nowoprzybyłych 

Sugerujesz, że nieśmiganeremek pisze: witajcie nówki sztuki i czujcie się jak u siebie.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
Zawsze musi być gdzieś gwiazdka, albo przynajmniej mała czcionkaremek pisze:
forumosko jes ofkors![]()

a jak nie ma gwiazdki i małej czcionki, to jest chociaż haczyk 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witam wszystkich sympatyków i uzytkowników 4 łapów z gwiazdkami.
Do których i ja za 2 tygodnie będę się zaliczał.Czekam na odbiór auta po opłatach.

marokesz, cześć :)
Fajnie, że nasze grono się powiększa
Fajnie, że nasze grono się powiększa

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Witam. Od kilku mięsięcy jestem posiadaczem Subaru Leone II. Silnik 1.8 B+LPG. Jest to mój drugi Samochód z właściwym napędem.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Leone... u nas prawdziwy rodzynek, witamy! 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Oooo. Faktycznie rarytas!wujo31 pisze:Witam. Od kilku mięsięcy jestem posiadaczem Subaru Leone II. Silnik 1.8 B+LPG. Jest to mój drugi Samochód z właściwym napędem.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Witanko.
Dolce far niente 

-
michuroleta
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy kombi 2,5 GX 99' sprzedany :(
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam ponownie.
Dopiero zaczynam przechadzki po forumowych ścieżkach, nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale obiecałem podzielić się wrażeniami z jazdy moim Legacy, a obietnic dotrzymuję, więc : stwierdzam jednoznacznie, wrażenia niesamowite, napęd na obie osie, to bajeczka; zawieszenie pneumatyczne, pomimo wszechpanującej krytyki, dla mnie rewelacja, zobaczymy, jak dalej się będzie sprawować na naszych drogach.
Mam skrzynie AT, brak zastrzeżeń co do dynamiki ( dostępny przycisk power, jakby co
).
Jedyny mankament, który na razie wyszedł, to zaświecająca się kontrolka rezerwy paliwa, pomimo jego obecności w baku w stopniu wystarczającym. Może któryś z kolegów wie, gdzie szukać przyczyny?
Dopiero zaczynam przechadzki po forumowych ścieżkach, nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale obiecałem podzielić się wrażeniami z jazdy moim Legacy, a obietnic dotrzymuję, więc : stwierdzam jednoznacznie, wrażenia niesamowite, napęd na obie osie, to bajeczka; zawieszenie pneumatyczne, pomimo wszechpanującej krytyki, dla mnie rewelacja, zobaczymy, jak dalej się będzie sprawować na naszych drogach.
Mam skrzynie AT, brak zastrzeżeń co do dynamiki ( dostępny przycisk power, jakby co

Jedyny mankament, który na razie wyszedł, to zaświecająca się kontrolka rezerwy paliwa, pomimo jego obecności w baku w stopniu wystarczającym. Może któryś z kolegów wie, gdzie szukać przyczyny?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Dobry wieczór Konto usunięteKonto usunięte pisze:Dzień dobrrrrryyy, forumowicze!!!!

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Jakiś nowy na forumKonto usunięte pisze: Dzień dobrrrrryyy, forumowicze!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
rrosiak pisze: Dobry wieczór
Komu wieczór, temu wieczór :)
Piter 35 pisze: ledwo się zalogował od razu się zabrał za sprzedaż Aut
Chłopie, ale jakie, nie żadna masówka tylko rarytasiki oldtajmery

łoł Funky, zylion lat... kiedy my Cię w końcu w realu zobaczymy? 

Konto usunięte powitać 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Za jakieś parę dziesięcioleci, w jakimś senatorium przez przypadek zderzycie się swoimi balkonikamieMTi pisze: kiedy my Cię w końcu w realu zobaczymy?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
eMTi pisze: kiedy my Cię w końcu w realu zobaczymy?
Nigdy, bo robię zakupy w Tesco

inquiz, kurcze... też mamy zaległości

Wydarzył mi się dziś strasznie smutny przypadek, który zmusza mnie do spojrzenia 10 lat wstecz. Sorry, ale muszę ogarnąć temat. Na pewno będę pojawiał się jednak częściej niż przez ostatnie pół roku

P.S. Poczytałem parę wątków i nic się nie zmieniliście

Konto usunięte zaległości spokojnie nadrobimy, poogarniaj co trzeba i coś zorganizujemy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
ale nam przywaliłKonto usunięte pisze: Poczytałem parę wątków i nic się nie zmieniliście

michuroleta, zakładaj wątek w "nasze subaru" bo jednym zdaniem to troche po łebkach portaktowałeś temat

Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, o 14:14 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
So What!, a co to za wersja" Legacy ECO ", w sensie że duza emisja i dlatego wielkimi literami ?
czyli cos sie jednak zmieniło
czyli cos sie jednak zmieniło

- So What!
- 6 gwiazdek
Jakiś niedomyślny jesteśesilon pisze: So What!, a co to za wersja" Legacy ECO ", w sensie że duza emisja i dlatego wielkimi literami ?
czyli cos sie jednak zmieniło![]()