Dido pisze: j33mbo, zlituj się, proszę i przez 9 miesięcy skrzętnie omijaj ten wątek, bo zawału dostanę zanim z "Nieczytanych postów" przejdę do Twojego posta

masz jak w banku

Dido pisze: j33mbo, zlituj się, proszę i przez 9 miesięcy skrzętnie omijaj ten wątek, bo zawału dostanę zanim z "Nieczytanych postów" przejdę do Twojego posta
Ta.. tyle, że z takim podejściem jest kilka ale.j33mbo pisze:resume: to, że my tutaj (nasi znajomi, rodziny, itd) mamy świadomość, że państwo nas wyręcza i czujemy się z tym źle, to nie znaczy, że większość społeczeństwa nie powinna zostać wyręczona, bo po prostu brak im wyobraźni
Owszem. Tylko spora część społeczeństwa nie chce się uczyć. Uczenie się czegokolwiek jest dla frajerów.vibowit pisze: może lepiej nauczyć ludzi dbać o siebie, a nie ich wyręczać
Trzeba przenieść fabrykę w rejony dolnośląskiejarmaj pisze: Jak się za chwilę ociepli i będę musiał jeździć na nich przy plus iluś tam, to mnie diabli wezmą!
Te nowe RE z piwnicy, co przypadkiem miałeś?jarmaj pisze: No i założyłem w końcu zimówki.
LouCyphre pisze: Jaja normalnie, gdyby w mojej mieścinie była taka akcja na rynku, to polucjanci dawno bym toto rozgonili![]()
No, to pierwsza bijatyka, którą przewijałem.eMTi pisze:Kruszyn, to nie fair!!Ile ten koleś ma walk zakontraktowanych na 1 wieczór?
Właśnie dlatego na MMA nie pozwalają na alkohol, bo by się kolesie nieśmiertelni zrobili
zofija pisze: trzeba będzie dokładnie obadać w środku i od spodu