Dokładnie, dla mnie normalny przebieg to ok 17kkm rocznie. Teraz będzie trochę więcej, bo często do W-wy ganiam.remek pisze:Wielu ludzi tak jeździ.
A do roboty mam blisko, jakieś 8km, to trochę przeszło ok 4tyś km rocznie jedynie.
Dokładnie, dla mnie normalny przebieg to ok 17kkm rocznie. Teraz będzie trochę więcej, bo często do W-wy ganiam.remek pisze:Wielu ludzi tak jeździ.
operculum pisze: Co myślicie na ten temat, samochód leżakuje tam już od dawna służył jako demo i do wynajmu:
http://www.subaru.pl/komis/detale.php?SID=844&DID=2
Konto usunięte pisze: gorzej z tym wynajmem.
Demówkę można od nich brać bez stresu. Jeżeli nic się tam ostatnio nie zmieniło, to samochody jeżdżą u nich jako demo dopiero po dotarciu, a przejażdżka z klientem wygląda tak, że najpierw prowadzi sprzedawca, a potem się dopiero zmieniają miejscami - klient jedzie już na rozgrzanym silniku.Konto usunięte pisze: Wszystko zależy od kultury kierowników. So what! kupował chyba forestera jako demo z Emil Frey, może coś podpowie. Demo to jeszcze nic strasznego, gorzej z tym wynajmem.
Pomóc mogę, ale na mechanice/blacharce się nie znam. Jeśli chcesz, to mogę rzucić okiem na ten egzemplarz po kątem rys, wgnieceń, zmęczenia wnętrza itp. Mogę też wypytać na miejscu o stan techniczny.operculum pisze: So What zasz kogoś (siebie na ten przykład), kto jest na miejscu, zna się na rzeczy i pomógłby(oczywście nie za dziękuję) w rzetelnej ocenie?
Omett pisze: Co powiecie o tej maszynie? Poważnie się zastanawiam...
a nad tą listą jest 'Przepraszamy - ogłoszenie jest nieaktywne.'rrosiak pisze: A dokładnie której, bo pod linkiem jest długa lista