Ale wyszła z tego podwójna radość na podwójne szczęście

Święte słowaesilon pisze: o rany, juz nawet tapicerke do tdi wybieracie a tu jeszcze wieczór kawalerski, lepiej na tym skupic wysiłki
A dziękować, ale chyba zadowolimy się trochę mniejszym Wiśniowym sedanemesilon pisze:edit: jak cos to mogę udostepnic piękną granatową lymuzyne![]()
Nie wiem dlaczego, ale jakoś tak bardzo zapadło mi to w pamięćjarmaj pisze:mario kartoflez, żeś wykopał......
Popieram i przybywamFUX pisze:Co by tak zagaić na temat.
Chlejady w Warszawie...![]()
![]()
Wszystko ładnie i pięknie, tylko z wrażenia jarmaju nie sprecyzowałeś, gdzie nas zapraszasz, bo na ulicy Kondratowicza w dzielnicy Warszawa-Targówek jest i kościół i USC i szpitaljarmaj pisze: 07.05.2011 Warszawa Targówek, ul. Kondratowicza, godzina 14:00.
kolejność wyjdzie w praniuDido pisze: kościół i USC i szpital
Chlejady raczej będą tam gdzie zwykle.hogi pisze:Gratki, chlejady w Wawie?![]()
Hmm, no w zasadzie z całą pewnością możemy wykluczyć tylko to pierwsze.Dido pisze:jest i kościół i USC i szpital
i już po chłopiejarmaj pisze: wszelki wypadek zadzwonię do Zofiji się zapytać
Eeeee tam, to wygodne jest nie pamiętać nieistotnych informacji. Dzwonisz, pytasz "kochanie, przypomnij mi coś tam, coś tam" i już wieszburat pisze:i już po chłopiejarmaj pisze: wszelki wypadek zadzwonię do Zofiji się zapytać![]()
![]()
Jeżeli nie pamiętasz, to może oznaczać, że nie słuchałeś, a wtedy różnie bywaKonto usunięte pisze:
Eeeee tam, to wygodne jest nie pamiętać nieistotnych informacji. Dzwonisz, pytasz "kochanie, przypomnij mi coś tam, coś tam" i już wiesz![]()
Zacznij brać coś na pamięćSo What! pisze:Jeżeli nie pamiętasz
Jeżeli nie pamiętasz bo nie słuchałeś.....ojjjjjj!FAILSo What! pisze:Jeżeli nie pamiętasz, to może oznaczać, że nie słuchałeś,
jarmaj pisze:Zaraz, na wszelki wypadek zadzwonię do Zofiji się zapytaćDido pisze:...szpital
ja już nie napiszę, że w tym kontekście, też bym pytał tych, którzy są najbardziej na bieżąco, ale żeby robić z tego informację nieistotnąKonto usunięte pisze: Eeeee tam, to wygodne jest nie pamiętać nieistotnych informacji
legaś dieselcyqan pisze: jak jarmaj będzie szukał czegoś większego, jakiegoś forka