Zima w górach 2011
Re: Zima 2011

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a mnie dzisiaj zima przywitała bonusowym chłodzeniem turbo:

natomiast chwilę temu sytuacja we wro była nieciekawa:

natomiast chwilę temu sytuacja we wro była nieciekawa:

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kupiłem radyjko i antenę też!
Ustawka na BP na Karkonoskiej o 20, czy wcześniej???
Pozdrawiam,
Tomek
Ustawka na BP na Karkonoskiej o 20, czy wcześniej???
Pozdrawiam,
Tomek
Panowie, wlasnie dostalem spowrotem swoje zapasowe radio CB. Ide poszukac anteny na magnes, bedzie chyba zestaw do dyspozycji, jak by co
Life is a Joke !
20, wcześniej to nawet się tam nie dotoczymy...
- Bocheck
- 1 gwiazdka
- Auto: Jeszcze nie Subaru- Służ. Fiorino 1.4 13'
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Byłem chwilę, coś tam się nagrało, to się dzielę. Sorry, że nie dałem znać, że opuszczam plac boju przy zmianie pola walki, ale siła wyższa...
Link: http://www.youtube.com/watch?v=57w_-Ae___Q
Link: http://www.youtube.com/watch?v=57w_-Ae___Q
no było MEGA MEGA świetnie
kto nie był niech żałuje
dzięki za pomoc pany
i do następnego 

kto nie był niech żałuje

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Lukwol i ja zameldowani we wrocławiu. Było epicko.
Tekst wyjazdu:"Uważajcie tam na zderzak.... to mój."
Tekst wyjazdu:"Uważajcie tam na zderzak.... to mój."

- Arti
- 6 gwiazdek
A co to wszyscy śpią? Ja już z pracy nadaje.
3 godziny snu, chodzę na rzęsach ale warto było
Przyszły magazynier ruszył rano na obronę bez zderzaka, mam nadzieje, że zamelduje się potem. 

Było świetnie niestety nie najeździłem się zresztą nie tylko ja
Na szczęście niedosyt wyrównało kawiorowe towarzystwo
Do następnego
Jedzie ktoś dziś ?? słabo ale pada śnieg

Na szczęście niedosyt wyrównało kawiorowe towarzystwo
Do następnego
Jedzie ktoś dziś ?? słabo ale pada śnieg

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Arti
- 6 gwiazdek
Hehe, Wy się nie najeździliście to sobie pomyślcie co ja czuje. Warunki jak z bajki a ja zamiast kręcić kierownicą to stałem w lesie z radiem po kolana w śniegu i krzyczałem żeby się gamonie nie porozjeżdzały.
Radyjko moim zdaniem się sprawdza ale trzeba pamiętać, że nie ma zasięgu na całej trasie. Chwilami duży chaos się zrobił ale przy 10 autach i tak było super.
Te zdjęcia co robiłem to niestety nie urywają łba, wbudowana lampa nie ogarnia w ciemnym lesie i głównie co widać to płatki śniegu.
Przyznam się, że z zewnątrz coraz lepiej ta jazda wygląda, poziom względem zeszłego roku podniósł sie o kilka klas.
Niektórzy to wręcz zaskoczyli mnie potężnymi łamaniami.
Tradycyjnie pomyłki i przepałowania bardzo efektowne ale na szczęście wszystkie zakończone praktycznie bez strat.
Jak czujecie niedosyt to sprawdżcie sobie prognoze na środową noc.
Wieczorem postaram się wrzucić jakiegoś onboarda.
I mam najnowszą wiadomość: magazynier bez zderzaka obroniony na 5.

Radyjko moim zdaniem się sprawdza ale trzeba pamiętać, że nie ma zasięgu na całej trasie. Chwilami duży chaos się zrobił ale przy 10 autach i tak było super.

Te zdjęcia co robiłem to niestety nie urywają łba, wbudowana lampa nie ogarnia w ciemnym lesie i głównie co widać to płatki śniegu.

Przyznam się, że z zewnątrz coraz lepiej ta jazda wygląda, poziom względem zeszłego roku podniósł sie o kilka klas.

Niektórzy to wręcz zaskoczyli mnie potężnymi łamaniami.
Tradycyjnie pomyłki i przepałowania bardzo efektowne ale na szczęście wszystkie zakończone praktycznie bez strat.
Jak czujecie niedosyt to sprawdżcie sobie prognoze na środową noc.

Wieczorem postaram się wrzucić jakiegoś onboarda.
I mam najnowszą wiadomość: magazynier bez zderzaka obroniony na 5.

lukwol, GRATULACJE obrony panie magazynierze

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- MakaronWKS
- 0 gwiazdek
- Auto: Rally Group B
wolak G R A T U L A C J E !sidor pisze: Jedzie ktoś dziś ??
Jesli troche posypali i troche popadalo, to ja bym wyskoczyl. Powinno byc przyczepnie, szczegolnie, ze ma byc mroz.
Dzisiaj bardzo kusi mnie Gerninga - trezba rozjezdzic, bo bedzie jak w tamtym sezonie - 1,5 m sniegu

Life is a Joke !
wolak gratki!! Mega wyjazd!! Pyszne warunki, było ekstra!!! Chyba pierwszy raz padło stwierdzenie - "ee.. nia ma co tu latać, za DUŻO śniegu"
Ale to było po drugiej stronie góry w kierunku Srebrnej... Wbicie w zaspę było nietypowe, szedłem sobie ładnie bokiem i na samym wyjściu minimalnie na lodzie fura się przesunęła na zewnątrzną, lewy tył spadł z tej nowej nawierzchni na pobocze (a tam jest sporo niżej) + jeszcze ten strumyk i liście, no i jak już tył złapał ten rowik, to pociągnął całą furę... Mam onboarda z tego, to wrzucę dzisiaj. Akcję wyciągania też mam 

kurcze, mialem przygotowana, ustawiona kamere ale przez to, ze po moim przyjezdzie od razu padlo haslo : "Jedziemy !" , nawet nie pomyslalem o sprzecie...eMTi pisze: Mam onboarda
Szkoda - moje dwie wizyty w zaspie wygladaly ciekawie. Oczywiscie nie to co mistrzowski popis eMTi

W kategorii " daleko od szosy" wygral chyba burat ... dwukrotnie

Life is a Joke !
Arti,
z moim fotografem chyba sie nie uda nawiazac wspolpracy na odcinkach - brak czasu - ale moze moge pozyczyc od Niej profi lampy, posiadajace wlasne pre-doswietlenie i aku na pare godzin, jezeli tylko znajdzie sie sprzet z wyjsciem na tzw. pilota/lampe blyskowa
z moim fotografem chyba sie nie uda nawiazac wspolpracy na odcinkach - brak czasu - ale moze moge pozyczyc od Niej profi lampy, posiadajace wlasne pre-doswietlenie i aku na pare godzin, jezeli tylko znajdzie sie sprzet z wyjsciem na tzw. pilota/lampe blyskowa
Life is a Joke !
.
.
ok, no to teraz moje fotki
moja ulubiona:

akcja ratownicza:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=wxNohYT9YfM
reszta filmików później
.
ok, no to teraz moje fotki
moja ulubiona:
akcja ratownicza:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=wxNohYT9YfM
reszta filmików później

Dzięki Panowie
Teraz będzie trzeba łamać sie jeszcze szybciej.
Wyjazd świetny, ale musimy mieć na pokładzie łopaty, liny. Dziś byłem na naszej 2 trasie było strasznie grubo.
Emti ty normalnie jesteś w czepku rodzony. Wisisz Sidorowi i Artiemu konkretnego kielicha, gdyby pieniek był tam gdzie rok temu uuuuuuuuu..
Panowie gadaliśmy sobie z Artim i strasznie w tym roku podniosła się poprzeczka, wszyscy zaczynamy cisnąć.
Teraz będzie trzeba łamać sie jeszcze szybciej.
Wyjazd świetny, ale musimy mieć na pokładzie łopaty, liny. Dziś byłem na naszej 2 trasie było strasznie grubo.
Emti ty normalnie jesteś w czepku rodzony. Wisisz Sidorowi i Artiemu konkretnego kielicha, gdyby pieniek był tam gdzie rok temu uuuuuuuuu..
Panowie gadaliśmy sobie z Artim i strasznie w tym roku podniosła się poprzeczka, wszyscy zaczynamy cisnąć.

Piękna akcja ratownicza , prosimy o resztę
Muszę do Was przyjechać 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Arti pisze: magazynier bez zderzaka obroniony na 5.

Ze zderzakiem, to żadna sztuka

GRATULACJE!
Idź za ciosem... doktorat też jest dla ludzi

PS. Odważnie zaparkowane to Subaru