Zima w górach 2011
Re: Zima 2011
Ja dzisiaj odpadam - dziecko mam chore
Jutro ?? Moj synek zwykle nie choruje dluzej niz 1 dobe

Jutro ?? Moj synek zwykle nie choruje dluzej niz 1 dobe

Life is a Joke !
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ja gdzies w Warszawie muszę polatać -choć latanie z silnikiem 2,0 i automatem jak dla dziadów starych to moze przesada
ale trzeba poćwiczyć
bo przesiadka z przednionapędu na 4 X 4 moze się różnie skończyć
w okolicy chyba wybiore parking koło OBI
ale trzeba poćwiczyć
bo przesiadka z przednionapędu na 4 X 4 moze się różnie skończyć

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To dla świeżego magazyniera jeszcze raz GRATULACJE, a dla Ciebie wyrazy motywacji - no chyba nie dasz mu się za bardzo wyprzedzićArti pisze: ten magazynierski tytul to dla lukwola. Ja się będę bronił na wiosnę.

I idźcie obaj pełną dzidą dalej

Wolak gratki stary
(zguba do odebrania/dostarczenia pod wskazany adres PW
)
Panowie jeszcze raz wszystkim dzięki za spotkanko było naprawdę świetnie
na swój tytuł nadany przez @lberta mocno pracowałem ,co by mi potem eMTi odebrał jednym pociągnięciem
Ale głód jazdy był chyba u wszystkich i każdy chyba z raz zwiedzał pobocza (choć tylko ja i eMTi potrzebowaliśmy pomocy
)
FUX wpadaj ,nikt chyba nie zaprzeczy ,że ciężki sprzęt się zawsze przyda
co do upalanka ja też jestem za dniem jutrzejszym dziś po prostu lecę na mordę (ale szczęśliwy jak cholera
)
No i nie mogę się doczekać Artiego w czarnej mocy , chyba najbardziej poszkodowanego wczorajszego dnia

Panowie jeszcze raz wszystkim dzięki za spotkanko było naprawdę świetnie

Ale głód jazdy był chyba u wszystkich i każdy chyba z raz zwiedzał pobocza (choć tylko ja i eMTi potrzebowaliśmy pomocy

FUX wpadaj ,nikt chyba nie zaprzeczy ,że ciężki sprzęt się zawsze przyda

co do upalanka ja też jestem za dniem jutrzejszym dziś po prostu lecę na mordę (ale szczęśliwy jak cholera

No i nie mogę się doczekać Artiego w czarnej mocy , chyba najbardziej poszkodowanego wczorajszego dnia
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Uśmiałem się na tym filmie z akcji ratunkowej do łez.
Podjarani wszyscy jakbyśmy organizowali lot na księżyc.
Oczywiście ta gleba po strzelonej linie w 7:02 to w moim wykonaniu.
Ale ten krótki dokument oddaje atmosferę górskich spotkań.
Onboardy postaram się ogarnąć jak najszybciej się da ale na razie to czytnik kart odmówił posłuszeństwa.

Onboardy postaram się ogarnąć jak najszybciej się da ale na razie to czytnik kart odmówił posłuszeństwa.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Remek podobno zna jakieś zakręty na PuławskiejKonto usunięte pisze:ja gdzies w Warszawie muszę polatać -choć latanie z silnikiem 2,0 i automatem jak dla dziadów starych to moze przesada
ale trzeba poćwiczyć
bo przesiadka z przednionapędu na 4 X 4 moze się różnie skończyć![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
parafrazując (delikatnie) Damazia.FUX pisze: Widzę, że jako zabezpieczenie, musze z 4X4 przyjechać...
Im lepsze AWD tym dalej po traktor trzeba dzwonić?

remek, mam zderzak do buga w bagażniku, jak coś wpadaj 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
burat, jestem w piątek, albo jakoś. Wpadnę i przez dwa tygodnie wyślizgam Wam ten cholerny śnieg. A żeby Wam krowa zdechła tak. 

remek, ,żeby wszystkie trasy oblatać to ci na wachę niestarczy 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
remek,
no ani się waż ,się całkiem od korzeni odetniesz i zwarszawiejesz do reszty
ale jak jesteś taki tfardy to wyślemy cię z @lbertem w wojaże po kotlinie ,mówił ,że potrafi przelecieć oesami 200km nie powtarzając ani jednego

ale jak jesteś taki tfardy to wyślemy cię z @lbertem w wojaże po kotlinie ,mówił ,że potrafi przelecieć oesami 200km nie powtarzając ani jednego

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
burat, ja nie warszawieję póki co. A przynajmniej tak mi się wydaje. Nie musiałem za chlebem jechać 
gdzieś to mam, hbo hd se puszczę
to tak, żeby się komponowało z powyższym zdaniem 

burat pisze: że potrafi przelecieć oesami 200km nie powtarzając ani jednego
gdzieś to mam, hbo hd se puszczę

remek, mnie chodziło o to że tam kraina wiecznych prostych a wiesz jak to jest , organ nieużywany zanika ,to jak nie będziesz miał powodu wracać w góry , to jeszcze w zawodach na 1/4 mili wystartujesz 
P.S
a zaraz wpadnie Arti i nam da za OT w jego wątku

P.S
a zaraz wpadnie Arti i nam da za OT w jego wątku

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Wełniacz, przestałem nagrywać ,odłożyłem kamerę i wyciągnąłem im to Subaru bo się kompromitowali normalnie 

Krótki raport na temat jazdy w Wawie. Wczoraj miasto poległo... (Tak, tak, kocham TIRy na Marynarskiej po jednym na każdym pasie i branie wiaduktów z rozpędu) Z Postępu wyjechałem o 20 na Jerozolimskie (kobieta miała auto do odbrania z okolic Makro) wróciłem o 23.... (dla nie zorientowanych w realiach ok. 6-7km). Drogi zabite śniegiem na maxa. Wracałem przez lotnisko - na Cargo nie było gdzie zderzaka wepchać (
), w większość jakieś stare bety i golfy.
Co do jazdy w stolicy to albo Cargo, M1, lub inny parking (Bronisze) lub wracając do wakacyjnego tematu wypad pod Palmiry. Nie wiem jak z warunkami, bo nigdy nie byłem nawet latem, ale widziałem kilka aut latających na przedłużeniu Kobuckiej. Ciekaw jestem czy inquiz już Dzidziunia doprowadził do stanu używalności
A ciekawostek byłem dziś w Lublinie, jeden koleś się dokopał do asfaltu na małej uliczce. 25cm ubitego śniegu i dopiero na tym breja solna razem 30-35cm boskiej nawierzchni.

Co do jazdy w stolicy to albo Cargo, M1, lub inny parking (Bronisze) lub wracając do wakacyjnego tematu wypad pod Palmiry. Nie wiem jak z warunkami, bo nigdy nie byłem nawet latem, ale widziałem kilka aut latających na przedłużeniu Kobuckiej. Ciekaw jestem czy inquiz już Dzidziunia doprowadził do stanu używalności

A ciekawostek byłem dziś w Lublinie, jeden koleś się dokopał do asfaltu na małej uliczce. 25cm ubitego śniegu i dopiero na tym breja solna razem 30-35cm boskiej nawierzchni.

Remek jakie zakręty? Jazda a'la Zientarski? Gdzie na Puławskiej są zakręty?Konto usunięte pisze:Remek podobno zna jakieś zakręty na Puławskiej

burat pisze: Wełniacz, przestałem nagrywać ,odłożyłem kamerę i wyciągnąłem im to Subaru bo się kompromitowali normalnie![]()
Zuch

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja tam normalnie jodłownik odwzorowuję między furaczamid_xter pisze: Remek jakie zakręty? Jazda a'la Zientarski? Gdzie na Puławskiej są zakręty?

take it easy

nad czym ubolewam, mój WRX chyba pójdzie max 200 ileś niestety tylko. Dokładnie nie wiem ile bo nie wiemd_xter pisze: Jazda a'la Zientarski?

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zima w górach 2011
d_xter pisze: albo Cargo, M1, lub inny parking
Zmieniłem temat wątku żeby nie było wątpliwości o czym tu się rozmawia.