Białe leci z nieba!!!
Re: Białe leci z nieba!!!
To wciśnij teleskopową obudowę. Ja nie wiem, co Wam tam za zasuwy montują... 

Dolce far niente 

Ale zamieć u mnie na wsi.... Łoooooo, jutro w parku może być bardzo zabawnie w trakcie biegania (mam nadzieję, że nie wpadnę w jakąś zaspę)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Arno, pomysl niezly, usmialem sie
nie chlusta?
tak czy siak wymienil bym na piasek.

E tam, piasku przy wypadku, stluczce w zadnym worku nie utryzymasz. beczka plastikowa, przywiazana a sicher, jednakowoz tak.
Mozna treleinkę wrzucić, daje dobre rezultaty, zwlaszcza duza skuteczność przy dachowaniu.
MOzna by u kowala zamowic 5o kilo dopasowane do wneki koła, mocowane pod kołem na sróbę koła. Wtedy najnizej środek ciezkości.
Hmmm dobra myśl. Albo z ołowiu najmniejsza objętość.
Kurka wodna, ja za dobry jestem do tej budy, musze się zakrzątnąć.
Co prawda za tydzien na narty, a tam 3 osoby, nary 6KG, buty, bagaze.... poradzi się bez.
Mozna treleinkę wrzucić, daje dobre rezultaty, zwlaszcza duza skuteczność przy dachowaniu.
MOzna by u kowala zamowic 5o kilo dopasowane do wneki koła, mocowane pod kołem na sróbę koła. Wtedy najnizej środek ciezkości.
Hmmm dobra myśl. Albo z ołowiu najmniejsza objętość.
Kurka wodna, ja za dobry jestem do tej budy, musze się zakrzątnąć.
Co prawda za tydzien na narty, a tam 3 osoby, nary 6KG, buty, bagaze.... poradzi się bez.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Arno, a nie oferowali beczek w opcjonalnym wyposażeniu. Mesio i czea sztukować. No chyba, że drogie te beczki mieli.

jakis kataklizm, wieje że hej
zawieje i zamiecie i minuskilkanaście, zima naprawdę przyszła
zawieje i zamiecie i minuskilkanaście, zima naprawdę przyszła
vicu, jedna sróba, dwie sroby - to chyba oczywiste. o wymienia się na ó.
Remek, a ryje nosem subaru? trzeba zawieszeni zmieniac, jak się chce upalać? A oferowali w seryjnym? A uszczelki w 2.5 wypadają? A amorki co 10-20tys trzeba wymieniac? To badziew to Subaru STI jest. Koszmar jakiś nie samochód nawet ESP nie ma :)
Uważam, że mogę dla własnej wygody se lekkie obiążonko do bagażnika, mając miejce, wpakować. beczkę miałem, zero kosztu. Ale warto warto i trzeba nawet się czepiać byle duperela. DZIEKI TEMU COŚ się dzieje na Forumie. W związku z tym:
Remek, ja będę specjalnie ci się podkładał, to ci ułatwi zadanie.
Uwaga podkładam się. :
Mam w bagażniku szuflę aluminiową i dość sporą.
(Jak wczoraj podjechałem pod studio, to akurat jeden pan z obsługi parkingu zabierał się za czyszczenie mojego miejsca. Wysiadłem i machałem razem z nim. Dołączyło jeszcze dwóch panów w kamizelkach. 2 minuty. Ale nie wierzyli, że można wysiąć i machać łopatą.)
No tak, ale po co w Merolu łopata. Nie oferują jako wyposażenia?
No właśnie bydlaki nie oferują. To chamstwo jest i porażka dla marki. Sam się wstydzę.
Remek, a ryje nosem subaru? trzeba zawieszeni zmieniac, jak się chce upalać? A oferowali w seryjnym? A uszczelki w 2.5 wypadają? A amorki co 10-20tys trzeba wymieniac? To badziew to Subaru STI jest. Koszmar jakiś nie samochód nawet ESP nie ma :)
Uważam, że mogę dla własnej wygody se lekkie obiążonko do bagażnika, mając miejce, wpakować. beczkę miałem, zero kosztu. Ale warto warto i trzeba nawet się czepiać byle duperela. DZIEKI TEMU COŚ się dzieje na Forumie. W związku z tym:
Remek, ja będę specjalnie ci się podkładał, to ci ułatwi zadanie.
Uwaga podkładam się. :
Mam w bagażniku szuflę aluminiową i dość sporą.
(Jak wczoraj podjechałem pod studio, to akurat jeden pan z obsługi parkingu zabierał się za czyszczenie mojego miejsca. Wysiadłem i machałem razem z nim. Dołączyło jeszcze dwóch panów w kamizelkach. 2 minuty. Ale nie wierzyli, że można wysiąć i machać łopatą.)
No właśnie bydlaki nie oferują. To chamstwo jest i porażka dla marki. Sam się wstydzę.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Filmik extra:
http://deser.pl/deser/1,83452,8747039,T ... IDEO_.html
Szczególny szacun dla Pana z Ciężarówki za Odważny Manewr Cofania w Ciemno i dla Pana z SUVa, Który Lekkim Slajdem Poszedł po Rądzie (a raczej po Trójkącie
). A Citroeny i Volva to jednak najwyraźniej nie to

Pojutrze będzie sUbota, wtedy zmieniamy na śrUbę.

PS.
No, może nie Landrover vel Kamienica, ale jednak nie jakaś tam Skoda 
http://deser.pl/deser/1,83452,8747039,T ... IDEO_.html
Szczególny szacun dla Pana z Ciężarówki za Odważny Manewr Cofania w Ciemno i dla Pana z SUVa, Który Lekkim Slajdem Poszedł po Rądzie (a raczej po Trójkącie

I jeszcze wesprzesz małą polską przedsiębiorczość lokalną - to jest cool i siArno pisze: MOzna by u kowala zamowic 5o kilo

Drogie jak drogie, ale pewnie awaryjne - jak to w Meśkowieremek pisze: nie oferowali beczek w opcjonalnym wyposażeniu. Mesio i czea sztukować. No chyba, że drogie te beczki mieli.

Nie, nie, to nie dlatego. dzisiaj śrOda, więc dzisiaj śrÓba. Proste?Arno pisze: jedna sróba, dwie sroby - to chyba oczywiste. o wymienia się na ó.
Pojutrze będzie sUbota, wtedy zmieniamy na śrUbę.
Tajgęśmy nie przy takich wiosennych klimatach rąbali. Pryszcz i drobiazgesilon pisze: zawieje i zamiecie i minuskilkanaście, zima naprawdę przyszła

PS.
Pan nie być taki przewrażliwiony... bo przepraszam, Merc - to nie jest żadna byle duperelaArno pisze: nawet się czepiać byle duperela.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
Arno pisze: Mam w bagażniku szuflę aluminiową i dość sporą.
No i już wiemy skąd rodzą się plotki o dobrze prosperującym elektoracie Samoobrony

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Arno pisze: Ale nie wierzyli, że można wysiąć i machać łopatą.)
nie dziw się im bo sam chyba jestes pod wrażeniem tego wydarzenia skoro o tym napisałeś

So What! pisze: o to jest rądo?
dzisiaj moda na :
Arno pisze: Uwaga podkładam się. :

może miało byc Rządzie

E. Manewr na poziomie egzaminu na E kategorię; cofanie po łuku...WiS pisze: Szczególny szacun dla Pana z Ciężarówki za Odważny Manewr Cofania w Ciemno
Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubione posty: 365 razy
Arno pisze: Remek, ja będę specjalnie ci się podkładał, to ci ułatwi zadanie.

ja to już nie wiem czy Ty tak na poważnie, ale jak na poważnie to ja merca nie kupię. Wolę poryć nosem

Rądo jest to rodzaj utworu muzycznego.
wiki:
Rądo (fr. rondeau) - forma muzyczna z powracającym refrenem i kupletami.
Po raz pierwszy rądo wymienia Johannes de Grocheo w swym traktacie De arte musicae (ok. 1300). Była to ludowa forma taneczno-wokalna znana we Francji. Stałe fragmenty (refren) przeplatane były zmiennymi kupletami. W praktyce polegało to na gromadnym tańcu i śpiewie wielu par (rądo właściwe), po czym na czoło wysuwała się jedna para tańcząc solowo i śpiewając przyśpiewki (kuplet).
wiki:
Rądo (fr. rondeau) - forma muzyczna z powracającym refrenem i kupletami.
Po raz pierwszy rądo wymienia Johannes de Grocheo w swym traktacie De arte musicae (ok. 1300). Była to ludowa forma taneczno-wokalna znana we Francji. Stałe fragmenty (refren) przeplatane były zmiennymi kupletami. W praktyce polegało to na gromadnym tańcu i śpiewie wielu par (rądo właściwe), po czym na czoło wysuwała się jedna para tańcząc solowo i śpiewając przyśpiewki (kuplet).
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No nie mów, że nie pamietasz kultowego wątkuSo What! pisze: Co to jest rądo?

No dobra, ale nie wtedy, kiedy za cofającym są manewrujące samochody i łażący piesi, a cofa na ruchliwą ulicę pod kątem, który mu z kabiny nie daje żadnej widoczności na nadjeżdżajacych...FUX pisze: Manewr na poziomie egzaminu na E kategorię; cofanie po łuku...

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 83 razy
Akumulator w Legacy po 6 latach powiedział 'dość'. I tak długo wytrzymał, więc nawet go nie próbowałem reanimować.
Zwłaszcza, że nie chce mi się co 2 dni naginać do centrum po telefonie od żony, że "nie może odpalić"
Zwłaszcza, że nie chce mi się co 2 dni naginać do centrum po telefonie od żony, że "nie może odpalić"

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubione posty: 200 razy
Godlik, to dobry wynik myślę, u mnie wytrzymał 3,5 roku, a padł w samym środku upalnego lata 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

nadinterpretacja...WiS pisze: a cofa na ruchliwą ulicę pod kątem, który mu z kabiny nie daje żadnej widoczności na nadjeżdżajacych...

Daj wiarę, że jest to prostsze, niż myślisz. Niech piesi uważają, a ci więksi niech sp...

Duży może więcej...
Dolce far niente 

Rozumiem, że na tydzień mnie adoptujeszArno pisze: Co prawda za tydzien na narty,

Nie będe świnia; na karnet dla siebie się dolożę...

Dolce far niente 

Arno zastanów sięFUX pisze: Rozumiem, że na tydzień mnie adoptujesz![]()

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Patrz ArnoFUX pisze: Piter 35, chcesz w ryj?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa