Zima w górach 2011
Re: Zima w górach 2011
Please no, please no!! Dziś nie mogę, jutro! Nie rozjedźcie wszystkiego, zostawcie coś dla innych!! :)
jak byś latał w czapce, ciepłej kurtce i rękawiczkach, to byś teraz nie był chory....
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
gregski,
wbrew pozorom jet dość bezpiecznie,
zaraz wrzucę wczorajsze onboardy Artiego z Żaby, jak je oglądam to znowu się boję
wbrew pozorom jet dość bezpiecznie,
zaraz wrzucę wczorajsze onboardy Artiego z Żaby, jak je oglądam to znowu się boję

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nie dyskutuj, tyko dawaj te onboardyj33mbo pisze: Piter 35,
dzisiaj jednak nie,
może w sobotę, jakby się ekipa zebrała

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
So What!,
Ja montuje właśnie onboardy z ostatniego dużego wyjazdu. Postaram się dzisiaj coś skompilować i wrzucić. Stay tuned.
Ja montuje właśnie onboardy z ostatniego dużego wyjazdu. Postaram się dzisiaj coś skompilować i wrzucić. Stay tuned.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
filmik słabej jakości, bo z telefonu,
jeszcze dopóki dalekosiężne świeciły, to ujdzie, ale drugi zjazd też dołączyłem, bo ma piękne zakończenie
Kierował R2D2, oba zjazdy (w sensie, że w dół)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4wIy4x-iLQI
jeszcze dopóki dalekosiężne świeciły, to ujdzie, ale drugi zjazd też dołączyłem, bo ma piękne zakończenie

Kierował R2D2, oba zjazdy (w sensie, że w dół)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4wIy4x-iLQI
j33mbo, takie zakończenia to miałem ostatnio w standardzie
Co do wszystkich wybierających się dziś w rejon S. uwaga spokojnie przez miasto bo byłem teraz w Tesco i zostałem szybko wyłowiony z tłumu i było lekkie czepialstwo ,a potem stwierdzenie ,że się ludzie skarżą ,"ale pana to niebieskie ,a wszyscy mówią o zielonym" tak ,że uwaga

Co do wszystkich wybierających się dziś w rejon S. uwaga spokojnie przez miasto bo byłem teraz w Tesco i zostałem szybko wyłowiony z tłumu i było lekkie czepialstwo ,a potem stwierdzenie ,że się ludzie skarżą ,"ale pana to niebieskie ,a wszyscy mówią o zielonym" tak ,że uwaga

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Ile osób się zapowiada ?
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
burat, no ciekawa sprawa. W naszych szeregach zielonego nie mamy. Pewnie jakiś gamoń robi nam złą robotę na mieście. 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Rejon S. ? Burat można jaśniej?
Arti czarnula już śmiga?
PS. Na jutro też się piszę.
Arti czarnula już śmiga?
PS. Na jutro też się piszę.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
dziś raczej tylko lokalesi w liczbie kilku, możliwe, że jutro coś się zorganizuje...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
burat pisze: ale pana to niebieskie ,a wszyscy mówią o zielonym"
ja bym się wcale nie dziwił, bo Bielawka jest takim miastem, jakby mówili o Żabie (coś kiedyś mnie doszły słuchy, że latam bokamiArti pisze: Pewnie jakiś gamoń robi nam złą robotę na mieście.

Za gamonia nie zabiorę Cię na Szwarcwald.

Wszystko wskazuje na to, że na sobotę się piszę! Pokażę Wam nową technikę Tesco Carefoura

- Żemol
- 4 gwiazdki
Remuś a może piątek? 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

Żemol, nie Świdnicy spoko (Szwarcwald)
Co do upalania to ja też odpuszczam dziś , jutro już nie ma zlituj
w sobotę odpada gdyż praca czyni wolnym ale jutro to chyba do białego rana

Co do upalania to ja też odpuszczam dziś , jutro już nie ma zlituj

w sobotę odpada gdyż praca czyni wolnym ale jutro to chyba do białego rana

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Żemol
- 4 gwiazdki
burat masz kontakt za Sławkiem - ja się coś nie mogę dodzwonić daj mu znać o jutrze, ja w ś-cy będę w okolicach 17-18:00

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
w piątek w nocy będę w Bielawce pewno, wątpię żebym po drodze miał ochotę jeszcze upalać. Ale kto wie, kiedyś tak zrobiłemŻemol pisze: Remuś a może piątek?

j33mbo, bardziej jutro ,czyli piątek przynajmniej ja bo w sobotę nie ogarnę

ja tak samo w sobotę odpadam, ale jutro bardzo chętnie.. Krzysiek zdaje się też coś o piątku mówił, ale on chyba może też w niedziele.. no chyba, że sobota rano, albo niedziela rano (lub noc
).. albo wszystko na raz 

Jak znajdziecie tani hotel i niedrogie paliwo to jadę na cały weekend :)
Mi pasuje najbardziej piątek, po pracy, przed weekendem, można do rana upalać i się wyspać :)
Mi pasuje najbardziej piątek, po pracy, przed weekendem, można do rana upalać i się wyspać :)