srnk pisze:AhaBarthol pisze:decyzja prezydenta miasta w związku z opadami śniegu![]()
Raczej w związku z II turą

srnk pisze:AhaBarthol pisze:decyzja prezydenta miasta w związku z opadami śniegu![]()
Raczej w związku z II turą
Weź dziadu wyluzuj, to było dla wyrażenia dynamiki, Subaru Ci w zimie brakuje czy co?Arno pisze: No panowie, jeden pisze napierdolic, drugi najebało - czy was coś potentegowalo obu? W tym admina???
Aaaaaaaaajarmaj pisze: Z dobrodziejstw białego na drodze można korzystać wszystkim. Trochę lepiej, lub trochę gorzej
Rzeka gówna płynie poprzez świat...Arti pisze: Wyobrażacie sobie jakby mu przy pełnym załadunku w centrum miasta na jakimś rondzie nie wydało.![]()
Na razie dziadu nie brakuje Subaru. A śnieg leży. przygotowanie za komuny w maluchach, fiatach, ładach sierrach - swoje zrobiło.mały 5150 pisze:Weź dziadu wyluzuj, to było dla wyrażenia dynamiki, Subaru Ci w zimie brakuje czy co?Arno pisze: No panowie, jeden pisze napierdolic, drugi najebało - czy was coś potentegowalo obu? W tym admina???
Arno pisze: Złe sobie wsytawia świadectwo, ten kto wyszydza kalectwo - pisał antywieszcz.
remek pisze: esilon, wyskocz ze mna jutro na dolny. 18 będzie na wolnych obrotach![]()
Czyli Subaru Ci brakujeArno pisze: Na razie dziadu nie brakuje Subaru. A śnieg leży. przygotowanie za komuny w maluchach, fiatach, ładach sierrach - swoje zrobiło.
A ty mały, taki małoletni nie jesteś znowu, gonisz mnie tym samym tempem, którym ja się oddalam. Dziadziejesz, i WItek dziadzieje... taka kolej rzeczy.
Złe sobie wsytawia świadectwo, ten kto wyszydza kalectwo - pisał antywieszcz.
esilon pisze:18l/100
Aktywiści green piss, czy co? Wachę oszczędzają jak w jakichś małolitrażówkach.....citan pisze:14.57l/100
citan pisze: ale chyba w jakichś roboczogodzinach powinienem to liczyć
he he , nie moja wina że tak malutko mi pali ten mój mały litraż :)So What! pisze: Nie ma się czym chwalić
no właśnie... ja bym chciał, żeby mój w tych warunkach brał tak mało (nawet jak esiego)jarmaj pisze:esilon pisze:18l/100Aktywiści green piss, czy co? Wachę oszczędzają jak w jakichś małolitrażówkach.....citan pisze:14.57l/100![]()
a o której chcesz, tylko daj znać, żebym na waleta po chacie nie latałesilon pisze: remek, o której mam być ?
Arno pisze: Średnia 110.
Chloru pisze: Jakoś w to nie wierzę. To oznacza, że albo szedłeś jak banzai albo nie umiesz liczyć.