E tam ja tam słyszałem jak się zwierzał Lucjanowi i marzy mu się taki VAG jak jego z beżowatą tapicerą oczywiście na gnojówkę i w kombiakuremek pisze: legaś diesel![]()

E tam ja tam słyszałem jak się zwierzał Lucjanowi i marzy mu się taki VAG jak jego z beżowatą tapicerą oczywiście na gnojówkę i w kombiakuremek pisze: legaś diesel![]()
no nie pierwszy, bo miskaad była pierwsza, ale z "grupy trzymającej władzę" to faktycznie pierwszy!Piter 35 pisze: pierwszy Forumowy Ślub
Pierwszy o tyle, że oni poznali się przez forumeMTi pisze: no nie pierwszy, bo miskaad była pierwsza,
Mowy nie ma!remek pisze:legaś dieselcyqan pisze: jak jarmaj będzie szukał czegoś większego, jakiegoś forka
Piter 35 pisze:VAG
Tak, tylko jeszcze ładniejsza. Bo Wiśniowa.eMTi pisze: To co, rozumiem, że karoca ślubna będzie taka
prędzej może jakaś insigniajarmaj pisze: Piter 35 napisał(a):VAG
Tylko mi tu proszę bez panzerwagenów!![]()
eMTi pisze: A ja myślałem, że z Pati będziemy pierwsi
jarmaj pisze: W razie czego dwa kubełki zmieszczą się jeszcze z tyłu w Wiśni![]()
eMTi pisze: Suuuuuuper, mega niespodzianka!!
Dlatego też za wczasu postanowiliśmy się odpowiednio wcześniej do tego zabrać, czego skutkiem jest to, że od ponad roku jesteśmy zaręczeniKruszyn pisze: Jasne...może dalibyście radę tylko ta wasza punktualność coś zawiodła
Konto usunięte, to to nic patrz na toKonto usunięte pisze: ale że chop poznaje kobite i oni ten teges i to wszystko przez forum no to jest szok
Rozumiem iż Kruszyn to Panna Młodamały 5150 pisze: Kruszyn, wyjdziesz za mnie?![]()
mały 5150 pisze: Kruszyn, wyjdziesz za mnie?
Brakuje jeszcze forumowego poczęcia? ;)Konto usunięte pisze: mamy już pierwszy planowany ślub i pierwsze publiczne oświadczyny
Nie dwa facety, tylko Mały i Kruszyn(ka)! ;)Konto usunięte pisze: 2 facety w łóżku
Ty nie bądź taki pewny iż tu nie znajdziesz miłościKonto usunięte pisze: 2 facety w łóżku
tfu
I tak bez pierścionkamały 5150 pisze: Kruszyn, wyjdziesz za mnie?![]()
esilon pisze: Kruszyn, gratulacje![]()
Konto usunięte pisze: Rozwojowy wątek, mamy już pierwszy planowany ślub i pierwsze publiczne oświadczyny![]()
eMTi pisze: uciekająca Panna Młoda...![]()