Remek a jak ma 4x4
Zima w górach 2011
Re: Zima w górach 2011
ryjeks, zapraszamy , Lancia fajne auto 
Remek a jak ma 4x4
Remek a jak ma 4x4
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
remek
Spoko, ogólnie to chcę nawiązać z Wami kontakt, bo na moim "podwórku" brak osób o takich zainteresowaniach. A widzę, że co prawda sprzęt mamy inny, ale kierunek spędzania czasu w górach podobny. Na prawy z wielką chęcią (jeszcze szybciej nabiorę potrzeby zmiany auta), a przy okazji mogę Was ponagrywać na wideło.
Spoko, ogólnie to chcę nawiązać z Wami kontakt, bo na moim "podwórku" brak osób o takich zainteresowaniach. A widzę, że co prawda sprzęt mamy inny, ale kierunek spędzania czasu w górach podobny. Na prawy z wielką chęcią (jeszcze szybciej nabiorę potrzeby zmiany auta), a przy okazji mogę Was ponagrywać na wideło.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
remek pisze:ryjeks, oczywiście zapraszamy, ale raczej na prawy ewentualnie w charakterze kibica. Zbyt duża jest różnica pomiędzy ośką a awd i
Może to taka?

Niestety niejarmaj pisze: Może to taka?
Ale też fajna
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
jarmaj, śliczna 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
ryjeks, zapraszamy serdecznie Stilo ostatnio dało radę to i ty się utrzymasz 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
zaraz Wam wszytkim remek bana da 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
toż napisałem, że zasadą zawsze było, że awd (obojętnie jakie).Kruszyn pisze: Remek a jak ma 4x4
A poza tym, nie ja te zasade wprowadziłem
tak, i ryjeks, jest masochistą i szuka imprezy n/a.jarmaj pisze: Może to taka?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
FUX, ale eMTi ma nagrabione u Ciebie.FUX pisze: eMTi, Ty masz i tak nagrabione, to sie nie odzywaj...
i ja mam nagrabione u Ciebie.
więc ...
ta cytrynówke na Chlejados będziemy musieli wypić...remek pisze: więc
Dolce far niente 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
stary nie rób siary, jak mi to na mokotowie sąsiady... somsiedzi.... sonsiadzi przeczytają ...FUX pisze: ta cytrynówke na Chlejados będziemy musieli wypić...
oj długo już w Wawie siedzisz... tyle to chyba na Tyrolu... Ostatnio przy 10 furach czas oczekiwania na starcie między 1 a 10 furą to było max 3 minutyremek pisze: przy ~10 autach i tak był długi (czasami pewno ze 20min?).
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
remek, Ty weźmisz flaszkę, eMTi flaszkę i ja, to impreza do poniedziałku... 
Dolce far niente 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
bo mnie nie byłoeMTi pisze: Ostatnio przy 10 furach czas oczekiwania na starcie między 1 a 10 furą to było max 3 minuty
hmm zapowiada się doborowo to może ja tez flaszke zorganizuje.FUX pisze: remek, Ty weźmisz flaszkę, eMTi flaszkę i ja, to impreza do poniedziałku
A tak poważnie sytuacja jest dramatyczna
no trochę się ta odwilż przeciąga i nic nie zapowiada, że w najbliższym czasie będzie lepiej....
Czy pogoda nie wie, że remek, przyjechał tylko na 2 tygodnie?? 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
mi do roboty potrzebny laptok, moge troche powkurzać pogode i se pobyćeMTi pisze: Czy pogoda nie wie, że remek, przyjechał tylko na 2 tygodnie??
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jadę wieczorem obczaić Tyroll. Znajdę ten cholerny śnieg choćbym go miał łopatą wrzucać na drogę. 
remek pisze: Znajdę ten cholerny śnieg choćbym go miał łopatą wrzucać na drogę.![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Czytanie od poprzedniej strony już narobiło mi smaka, że będzie jakaś Integrale ;->Kruszyn pisze:ryjeks, zapraszamy , Lancia fajne auto
Remek a jak ma 4x4
Pozdrawiam, (łamacz ośki) d.
we wrocku cosik pośnieżało...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie pojechalem, bo nie moglem znalezc drugiego auta, a po przygodzie z wezem chlodnicy na szwarcwaldzie przy -20 mam postanowienie ze sam nie upalam w gorachsidor pisze: remek, jak w Tyrolu