Konto usunięte pisze: Jeśli będziesz jeździł ostrożnie, a śniegu nie będzie za wiele, to się przekulasz. Pytanie tylko czy po to kupiłeś subaru, żeby się przekulać przez zimę ;)
Konto usunięte pisze: Przejeździłem 3 zimy na geolandarach.

Konto usunięte pisze: Jeśli będziesz jeździł ostrożnie, a śniegu nie będzie za wiele, to się przekulasz. Pytanie tylko czy po to kupiłeś subaru, żeby się przekulać przez zimę ;)
Konto usunięte pisze: Przejeździłem 3 zimy na geolandarach.
FUX pisze: Szukaj najlepszych, nie zawsze najbardziej uznanych z pierwszych stron testów...![]()
no i chyba dobrze?FUX pisze: Z niego sie dowiedziałem, jeżeli to prawda, że w RP produkowane sa np. teleskopy do tej marki...
Moze nie najwiekszym ale ponoc najlepszym. Przykladow jest wiele, oprocz tych w/w np. magnetyczne (!) McPersony do Audi TT...gregski pisze: PL jest ponoc najwiekszym w EU producentem podzespolow dla branzy moto
a żeby u nas się sprzedać to tym bardziej, świadomych nabywców jest za mało na tworzenie polskich marek a w dodatku to sporo kosztuje. No i często jesteśmy podwykonawcami a ktoś przylepia swoje logo i na tym zarabia. Kiedyś na rzeszowskiej polfie oglądałem maszyny za jakieś kosmiczne pieniądze które szły do sprzedania na zachód bo polfa kupowała nowsze@lbert pisze: polskie marki, zeby sprzedac sie za zachodnia granica musza miec obce nazwy - Gino Rossi, Americanos, Tatuum
bo z inoxu były...inquiz pisze: a mimo że kilkuletnie to wyglądały jak z fabryki.
myślę że to dlatego że pracowały przy lekach i porządek trzeba było trzymać.FUX pisze: bo z inoxu były...![]()
Herostrates pisze: Mam pytanie czy ktoś jeździ na Continental ContiWinterContact TS830 P