Kupię STI MY03:
- 340KM+
- krajowy
- od pierwszego właściciela
- bezwypadkowy
- z potwierdzoną historią serwisową i przebiegiem
- rocznik, kolor nieistotny, liczy się stan techniczny
Gotówka czeka na właściwe oferty, jestem skłonny przyjechać po auto na najgorsze zadupie.
[email protected]
[K] STI MY03
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] STI MY03
witam, mam egzemplarz w kolorze srebrnym, sti z roku 2004, pierwszy właściciel tyle że w wersji fabrycznej 265 KM, wzmocnienie możesz zrobić sam, a bazę masz dobrą
Dziękuję za ofertę, nie jestem jednak zainteresowany seryjnym pojazdem. To ma być "gotowy" samochód po bułki, nie mam czasu i chęci na planowanie i realizację jakichkolwiek modyfikacji. Zabawkę już mam i jej poświęcam uwagę. :)
Someone 4 turbo sprzedawało jakiś czas temu mocno zmotane pojazdy więc się do nich może odezwij, przynajmniej będzie z dobrej ręki.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!