Zima w górach 2011
Re: Zima w górach 2011
a jest ktoś, to może w ciągu dnia lub po południu sprawdzić sytuację w miejscu akcji? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
jeżeli eMTi albo Krzysiek zdecydują się na wyjazd, to ja przyjeżdżam, samemu boję się w jechać żeby nie zostać na nockę w górach
muszę wyjść z domu, dajcie znać o której byście zaczynali latać w górach, my pewnie koło 20 byśmy z wroca wyjechali
muszę wyjść z domu, dajcie znać o której byście zaczynali latać w górach, my pewnie koło 20 byśmy z wroca wyjechali
Panowie dajcie znać, jeśli nie na forum to na priv, o której godzinie i w której części Alp będzie można kogoś spotkać?
Warunki aktualnie są

Warunki aktualnie są
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
kurde, nie wiem, czy dam radę, bo mocno przedłuża się ekipie montującej piec u mnie i będę ich musiał przypilnować

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: kurde, nie wiem, czy dam radę, bo mocno przedłuża się ekipie...
Jutro też jest dzień
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Już ma. Aczkolwiek woli siedzieć z laptopem na kanapieeMTi pisze:trzeba mu kierownicę i konsolę kupić, żeby narządy nieużywane nie zaniknęły
lukwol odwołał dzisiejszą akcję, krzysiek stwierdził, że jeżeli lukwol tak mówi, to musi być rzeczywiście strasznie kiepsko
na jutro też zapowiadają opady, w razie czego polatamy jutro,
na jutro też zapowiadają opady, w razie czego polatamy jutro,
no to fajnie.. w sumie dzisiaj również moje gardło odmawia posłuszeństwa.. może do jutra będzie ok... 
Nie wiem jak tam u Was w Alpach. Ale tu najpierw odwilż, później posypało, teraz zmarzło. Przed chwilą wróciłem z Łodzi miejscami szklanka. Ciężko wyczuć gdzie sucho, gdzie lód. Uważajcie
Dlatego nie lubię jak solą. Miało być czarne, no i jest "czarny lód".
Dlatego nie lubię jak solą. Miało być czarne, no i jest "czarny lód".
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
mientkie faje, boicie się, że Wam zleje tyłki. Waruny ok, tylko Wolakos potrzebuje 2 metrów śniegu, żeby przejechać ze dwa razy
Ale nic nie gadam, bo Wolak od wczoraj powstrzymuje śmiech z tego co wyprawiałem na Tyrollu i jak wybuchnie ...

Ale nic nie gadam, bo Wolak od wczoraj powstrzymuje śmiech z tego co wyprawiałem na Tyrollu i jak wybuchnie ...
a co Ty na prawy się pchasz, że gardła potrzebujesz? ja kaleczyłem wczoraj z gorączką, napier... (to nie był ból na pewno) łba i innymi. eMTi jak Cię tu jutro nie będzie to mam mistrza walkoweremeMTi pisze: sumie dzisiaj również moje gardło odmawia posłuszeństwa
ja tam w trakcie jazdy lubię się wydzierać i generalnie bojowe okrzyki motywujące wydawaćremek pisze: a co Ty na prawy się pchasz, że gardła potrzebujesz?
to mi pojechałeś po rajtach, choćby z kroplówką będę musiał się stawić, nawet jak by +20st na dworze byłoremek pisze: ja kaleczyłem wczoraj z gorączką, napier... (to nie był ból na pewno) łba i innymi. eMTi jak Cię tu jutro nie będzie to mam mistrza walkowerem
Jarecki, czy ja dobrze widzę, czy to któraś z wersji Hakkapeliitty?
Raczej Tak ale nie jestem w 100% pewny :)) Serducho trochę za słabe ale Zabawa przednia...
w stylu "Ja pierdziu uda się, uda się musi się udać JEZUUUUUUUUU............ ,udało się "eMTi pisze:
ja tam w trakcie jazdy lubię się wydzierać i generalnie bojowe okrzyki motywujące wydawać![]()
Jarecki,a w wyżej wymienionej okolicy będę jutro wieczorem
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Jarecki, zbastuj trochu z tymi szczegółami, bo nam na ustawkę nieproszeni goście wjadą,
no chyba, że masz team co zmienia gumy jak Guido w Cars'ach
Link: http://www.youtube.com/watch?v=67QoSKRESwc
no chyba, że masz team co zmienia gumy jak Guido w Cars'ach
Link: http://www.youtube.com/watch?v=67QoSKRESwc
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Aj :] zacny lacz, sam bym go przytulił :eMTi pisze: Jarecki, czy ja dobrze widzę, czy to któraś z wersji Hakkapeliitty? Miodzio sprzęcior! A kolor i buda hondy dokładnie taka, jak moja ex.. Tyle, że serducho trochę inne
PS. Takie waruny a ja mam dziś służbę
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Zwiady dokonane.
Warunek: 5/6. Zdecydowanie warto dzisiaj wyciągnąć Subarynę z garażu.

Ciągle pada, mocno wieje, lekki mróz.
Warunek: 5/6. Zdecydowanie warto dzisiaj wyciągnąć Subarynę z garażu.

Ciągle pada, mocno wieje, lekki mróz.

no to pięknie.. ja byłem dziś na rakietowej i tragedia, lodowisko totalne, prędkość na zakrętach 10km/h... Moje 225 były chyba największym grubasem w stawce, Celica 4WD turbo na 185 złoiła mnie prawie 20 sekund na 1,5 minuty...
Ale jej kierownik też konkretnie ogarniający 
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
A my mamy tylko parkingi!! Ale juz sie nie moge doczekac SYLWKA!!
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy