jest okazja to zapytam
12-12-2010 Zimowy trening sportowy
Re: 12-12-2010 Zimowy trening sportowy
radxcell, no no, nie przypuszczałem że to Ty
jest okazja to zapytam
czym sie kierowałes zamawiając tablice indywidualne ( w cenie 3 czujników temp.
), nazwa firmy, lansik czy cos innego ?
jest okazja to zapytam
Ale u mnie zderzak kosztuje tyle co dwa zderzaki Chlora i jeszcze trzeba go pomalować ;)esilon pisze: hardkorowców wczoraj nie było
Jakby był pierwszy z drugim, to bym się przejechał, bo ostatnio u AL-a byłem ze dwa lata temu...
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky, ale urywanie zderzaków nie było obowiązkowe
Ci z pierwszego na końcu tez jeździli trasa dla tych "nieco bardziej rozwiniętych" ( cytat z ALa :) )
Ci z pierwszego na końcu tez jeździli trasa dla tych "nieco bardziej rozwiniętych" ( cytat z ALa :) )
Może i nie, ale wiesz, zgodnie z powiedzeniem że ,,małpie brzytwę...''. To ja wolę nie sprawdzać, czy mnie jakaś wredna zaspa nie zaatakuje, jak będę czuł na plecach chlorowy oddech ;)esilon pisze: ky, ale urywanie zderzaków nie było obowiązkowe![]()
r.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ky, jedz na hardkor, a nie zderzakami sie przejmujesz
My w sobote wyciagalismy jednego WRXa 1.5h w dziesieciu chlopa. Szkoda ze filmik nie wyszedl, bo piloci mieli impreze przed wyjazdem 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Konto usunięte, róznie mozna to kalkulowac
lepiej zderzak w bandzie śniegowej na szkoleniu zostawić i pokory kosztującej ale w bezpiecznych warunkach nabrac niz cos gorzej na otwartej drodze,
odpukać oczywiście
lepiej zderzak w bandzie śniegowej na szkoleniu zostawić i pokory kosztującej ale w bezpiecznych warunkach nabrac niz cos gorzej na otwartej drodze,
odpukać oczywiście
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Konto usunięte pisze: ale weź to potem wytłumacz kapo
takich szkoleń chyba nie ma
No no, chyba rejestracja jest jednoznaczna :)esilon pisze: nie przypuszczałem że to Ty
jest okazja to zapytamczym sie kierowałes zamawiając tablice indywidualne ( w cenie 3 czujników temp.
), nazwa firmy, lansik czy cos innego ?
Gdyby życie było takie proste, że do wszystkiego byłby jeden powód, to by było szalenie nudno i spokojnie. Główne czynniki - oczekiwany czas posiadania samochodu (10 lat = 100 zł rocznie), kryzys wieku średniego, PR, zachęty mojego fanklubu ;)
W serwisie zostawiłem dziś pięć stówek :) i jestem zadowolony bo udalo im się wypchnąć wbicie wielkości pięści na krawędzi zderzaka, więc w zasadzie
tylko ten czujnik i osłona plastikowa. No i "darmowa" myjnia ;)
Koszt imprezy porównywalny zatem z Ułężem, gdzie urwałem obie poduszki pod silnikiem...
pozdr, rdx
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
To nie jesteś wirtualnym, internetowym bytem? Programem? Ciągiem zer i jedynek przemierzającym sieć?ky pisze: Jakby był pierwszy z drugim, to bym się przejechał
radxcell pisze: No no, chyba rejestracja jest jednoznaczna :)
no jakies mignięcie w pamięci nt użycznia Sti było ale nie wiedziałem że masz beemwu,
to się nazwywa świadoma racjonalizacja nieracjonalnych posunięćradxcell pisze: 10 lat = 100 zł rocznie),
jarmaj, dobre, czy ktoś wogóle widział ky
ky, zapisz się na nastepne szkolenie to zobaczymy czy jesteś prawdziwy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
To ja też przyjadęesilon pisze:
ky, zapisz się na nastepne szkolenie to zobaczymy czy jesteś prawdziwy![]()
Chlor ponoć widział, ale pewnie był wtedy pijany ;>esilon pisze: jarmaj, dobre, czy ktoś wogóle widział ky![]()
A skąd ja wezmę papierową torbę na głowę? ;>So What! pisze: To ja też przyjadę![]()
r.
Rufjanie, tu masz pierwszy i z drugim i z trzecimky pisze:Jakby był pierwszy z drugim, to bym się przejechał, bo ostatnio u AL-a byłem ze dwa lata temu...
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=8&t=5543
Czarownica prawdę Ci powie :D