Rajdy 2008
Re: Rajdy 2008
Na razie prowadzi Loeb, potem Solberg, Atkinson, Sordo, Rautenbach i dopiero Hirvonen.
Zostały jeszcze 3 odcinki.
Zostały jeszcze 3 odcinki.
- Marko Rally
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRC (w planach)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Autoklub:
Petter Solberg odniósł trzecie oesowe zwycięstwo z rzędu w Rally Argentina, najszybciej przejeżdżając trasę wieczornego superoesu na terenie Estadio Olimpico w Cordobie. Sebastien Loeb przegrał z Petterem o pół sekundy, przedzielając w wynikach załogi Subaru. Chris Atkinson był wolniejszy od Loeba o 1,5 sekundy.
W PCWRC również górą był kierowca Subaru. Nasser al-Attiyah wyprzedził o sześć dziesiątych Simone Campedellego. Nowa Impreza N14 wygrała dzisiaj sześć z 9 oesów.
Ciekawa różnica czasowa za pierwszą czwórką.
Petter Solberg odniósł trzecie oesowe zwycięstwo z rzędu w Rally Argentina, najszybciej przejeżdżając trasę wieczornego superoesu na terenie Estadio Olimpico w Cordobie. Sebastien Loeb przegrał z Petterem o pół sekundy, przedzielając w wynikach załogi Subaru. Chris Atkinson był wolniejszy od Loeba o 1,5 sekundy.
W PCWRC również górą był kierowca Subaru. Nasser al-Attiyah wyprzedził o sześć dziesiątych Simone Campedellego. Nowa Impreza N14 wygrała dzisiaj sześć z 9 oesów.
Ciekawa różnica czasowa za pierwszą czwórką.
Chyba odwrotnie. Brak napletka powoduje zmniejszenie przyjemnosci z jazdy.hogi pisze:Ciekawe kiedy kogoś zdyskwalifikują za wycięty napletek
g.
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
Jednak nie nowe malowanie, tak w wolnym czasie udało się porobić ale Vert miał inaczej :)Barthol pisze:Czyżby nowe malowanie Verta? (znalezione na forum autoklub.pl)
A poniżej...
testy Ariel Team przed Krakowskim.
Swoją drogą... super prolog... 600 m hehe
jarmaj, ja będę z Lechem z Charliem z forum z "." i jeszcze z kilkoma osobami. Wyślę Ci na PW jaki mamy plan na sobotę to może się podłączysz 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
FUX pisze:a gdzie śpicie?

Yyyyy.... w domu........... a masz coś konkretnego na myśli?

jarmaj pisze:FUX pisze:a gdzie śpicie?![]()
Yyyyy.... w domu........... a masz coś konkretnego na myśli?

Wątki mnie sie ten tego tamtego....

Dolce far niente 

- Mroowa
- 2 gwiazdki
Hmmm Prolog dla Kuchara ? normalka zdążył nas do tego przyzwyczaić w zeszłym sezonie !
Ale rajdzian jutro się zaczyna zobaczymy jak nowe Subru wypadnie póki co na pewno lepiej wypadają Frycza i Kuzaja Oklejenie w porównaniu do tego co na świecie jechało :) ale teraz zobaczymy co będzie na Osach heh
Ale rajdzian jutro się zaczyna zobaczymy jak nowe Subru wypadnie póki co na pewno lepiej wypadają Frycza i Kuzaja Oklejenie w porównaniu do tego co na świecie jechało :) ale teraz zobaczymy co będzie na Osach heh
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Mroowa
- 2 gwiazdki
A ja czegoś nierozumiem :D czy ktoś jeździ czy nie to i tak mu nie dogodzisz :D jak nie jeździ to... bo mu szkoda kasy, jak już pojedzie to... mógłby tą kasę dać komuś innemu hehe. Zamiast się cieszyć, że Polak jakiś jedzie i to WRC ! Ludziska wyloozować troszku !
ja byłem na testach kiedyś hehe i zdachowali Focusa i poszedł na złom :D i co i nic ....
ja byłem na testach kiedyś hehe i zdachowali Focusa i poszedł na złom :D i co i nic ....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
alez Leszek robi co lubi, ja mu w portfel nie zagladam. Chce prosze bardzo, jezdzi szybko widowiskowo etc wszystko fajnieMroowa pisze: A ja czegoś nierozumiem :D czy ktoś jeździ czy nie to i tak mu nie dogodzisz :D jak nie jeździ to... bo mu szkoda kasy, jak już pojedzie to... mógłby tą kasę dać komuś innemu hehe. Zamiast się cieszyć, że Polak jakiś jedzie i to WRC ! Ludziska wyloozować troszku !

On taki trochę pechowy jak ja, wiatr zawsze w oczy... 

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Świniacza nr.1313 dostaniesz i wszystko się odmienihogi pisze: On taki trochę pechowy jak ja, wiatr zawsze w oczy...![]()