bambo-23 pisze: no dzieki ale nieskorzystam bo juz mi sie odechciało

no to dalej się ucz nie poprawnie pisać po polsku. Kolejne forum potraktuje Cię tak samo. Błędy są tępione wszędzie.
bambo-23 pisze: no dzieki ale nieskorzystam bo juz mi sie odechciało
AMI podeślij linka do tego Wietnamcavibowit pisze: Virus12, niepoprawnie pisze się razem.![]()
![]()
AMI pisze: Nie jest wazne, czy obcokrajowiec, czy polski glab zwyczajny - po prostu, odrobina dbalosci nie tylko o to co, ale takze jak sie pisze - znakomicie ulatwia komunikacje i moze przyspieszyc rozwiazanie problemu. Odpada wowczas problem lamania sobie glowy nad tym co ktos chcial powiedziec.
Konto usunięte pisze: ktoś jest leniem, bo pisze bez polskich ogonków.![]()
AMI pisze: Tak, masz racje - jestem leniem. Ale, subiektywnie przynajmiej, odnosze wrazenie, ze moj brak literek nie zaciemnia przekazu az tak bardzo, jak pisanie niechlujnie bez wielkich liter, znakow przestankowych itp. itd.
I nie widze powodu do obrazania sie osobiscie, ze mi to wytknales
So What! pisze: Konto usunięte, mimo wszystko inaczej oceniałbym posty napisane przed podaniem podaniem przez autora tego wątku informacji, że tenże jest obcokrajowcem, a inaczej posty napisane po podaniu tej informacji.
AMI pisze: I być może jesli popełniamy błędy, to nikt nam ich nie wytknie, ale też jeśli nie będziemy mimo wszystko pisać zrozumiale - nikt zwyczajnie nam nie odpowie.
AMI pisze: Uff... ale pierdyknąłem posta. :)
Właśnie z tego powodu nie posunąłem się dalej w analizieKonto usunięte pisze:
Nie ma po co tego oceniać. Chodzi o jakąś refleksję jedynie. Bo wina za podniesienie ciśnienia leży po obu stronach![]()
Np. https://groups.google.com/group/pl.rec. ... 2539?hl=plVirus12 pisze: AMI podeślij linka do tego Wietnamca![]()
Tak z ciekawości. Jaki język jest Twoim językiem ojczystym?bambo-23 pisze: Ja sie niegniewam panowie tylko zdenerwowało mnie to ze zadajac pytanie nikt nieodpisał a tylko sie nabijali.Wolałbym juz zeby nikt nieodpowiadał na muj post.
bambo-23 pisze: To jest troche przykre ale nieobrarzajac nikogo jaki kraj tacy ludzie.
Konto usunięte pisze: No trudno nie przyznać racji, w każdym kraju tak jest![]()