esilon pisze: z tych suchych inforamcji wychodzi mi na to, że najbardziej drastycznie rózni się koszt paliwa jeżeli oba pojazdy maja pozostac seryjne i nic grubego się nie zepsuje
Hmm... Czy ja tego tutaj nie napisałem, jakieś kilka stron temu?
esilon pisze: z tych suchych inforamcji wychodzi mi na to, że najbardziej drastycznie rózni się koszt paliwa jeżeli oba pojazdy maja pozostac seryjne i nic grubego się nie zepsuje
Zależy jacy mechanicy. Ci co się specjalizują w Subaru nie. Ci co się specjalizują ogólnie, mają zwyżki nieraz dużo większe na samo hasło Subaru. O STi nie wspominając.esilon pisze:jest jeszcze pytanie czy mechanicy na hasło STi mają na robociznę 20% zwyżki bo to STi ?
A to nie jest tak, że u tych specjalizujących się nie ma żadnego punktu odniesienia w postaci innych marek? ;)))barbie pisze: Ci co się specjalizują w Subaru nie. Ci co się specjalizują ogólnie, mają zwyżki nieraz dużo większe na samo hasło Subaru.
barbie pisze: Ci co się specjalizują ogólnie, mają zwyżki nieraz dużo większe na samo hasło Subaru. O STi nie wspominając.
esilon pisze: takie miałem smutne podejrzenia, czyli do listy kosztów serwisu musze doliczyć paliwo w te i do domu po głupiej wymianie oleju
esilon pisze: owoc666, no napisałeś, ale napisałes tez że 1kpln miesięcznie to pryszcz, więc musiałem osobiście wg swojej skali ocenić różnice![]()
owoc666 pisze: A Ty, że jest 10-20% różnicy na częściach co paliwo daje mniej-więcej tyle (wystarczy dodać tyle do kosztów WRXa barbie).
esilon pisze: razem 45%![]()
Grzesiek_67 pisze: Bierz STi, jeszcze będziesz Wujkowi dziękował.
A Wujek z mieszka coś wysupła? :PGrzesiek_67 pisze: Bierz STi, jeszcze będziesz Wujkowi dziękował.
Grzesiek_67 pisze: To jest matematyka z zagięciem czasu
ky pisze: A Wujek z mieszka coś wysupła?
owoc666 pisze: No chyba mnie![]()
a to życie wyznaczone tylko między wciągnięciem jednej kreski i drugiej nie jest przegięciem?Grzesiek_67 pisze: Nie może być tylko tak od kreski do kreski.
eMTi pisze: a to życie wyznaczone tylko między wciągnięciem jednej kreski i drugiej nie jest przegięciem?
eMTi pisze: olej to se sam zmienić możesz
esilon pisze: nie mam takiego specjalnego klucza
Grzesiek_67 pisze: Klucz Ci sprzedam. Za 2000 PLN