19 grudzień NMNP no to zaczynamy sezon jak w szwecji !
Re: 19 grudzień NMNP no to zaczynamy sezon jak w szwecji !
wurcus ty bawisz sie za stówke 

to ja. wasz Rysiek Ochucki
WuRCu, ale on napisał 250 z prowiantem. Ty piszesz, że 200 i chcesz zniżkę
Vert, zrób promocione po 150 i przyjeżdżamy 
EDIT: Vert szybszy i jaki miłosierny

EDIT: Vert szybszy i jaki miłosierny

Ostatnio zmieniony 17 gru 2010, o 00:30 przez mały 5150, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

mały 5150, po 150 i jedziemy

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
nie no, nie róbcie z Verta taniej tirówki 

hehe no kreska bida...prosze za 150 zapraszam :)
fux gdzie jestes ?
ide spac.zappraszam tak czy siak.jak ktos nie ma siana prosze, wjedzie za..... darmoche.
buzka.
vert
ide spac.zappraszam tak czy siak.jak ktos nie ma siana prosze, wjedzie za..... darmoche.
buzka.
vert
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Vert,
No Rysiek, tu mnie sobie zjednałeś. Morda
Fukoszczak będzie ?
Pozdrawiam
Grzegorz
No Rysiek, tu mnie sobie zjednałeś. Morda

Fukoszczak będzie ?
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
To inni nie robią tego bezinteresownie???barbie pisze:Przy okazji pokolorowałam też innych organizatorów szkół jazdy.

Albo nawet czasem dopłacając, aby tylko inni mogli się pobawić????
Jestem oburzony. Proponuję bana dla nich wszystkich, a nie zmianę koloru.
Tak serio już teraz.
FUX, mnie tam guzik obchodzi co robi Vert, przysłowiowy Jan Kowalski, czy jeszcze ktoś inny. Ale jak uzurpujesz sobie prawo do takiej ich oceny.... to nie odsyłaj małego do opamiętania, tylko sam barana w ścianę sobie wypłać. Jak nie pomoże, do skutku.
Sorry za ostre słowa. Ale sobie zasłużyłeś. Bez urazy.
Vert. za zagląfanie do kieszeni przepraszam.
Poniżej masz 1 przyklad imprezy pt. pospolite ruszenie, ogłoszonej z kilkudniowym wyprzedzeniem oraz dwóch zrobionych trochę inaczej.
Skupię sie na pierwszej i drugiej. Podane co, kiedy, gdzie, za ile organizator, zabezpieczenie w postaci ludzi, którzy to ogarniają, katering (jest zimno, więc coś cieplego się przyda), itd.
Ty zareklamowaleś imprę na zasadzie> skrzykniemy się, wpadniecie, bedzie trasa i grill. Niby wszystko jest, ale forma ciut inna, żeby nie powiedzieć, amatorska.
Nie napisałeś, czy ktoś mierzy czas, jest sprzęt, ktory ludzi wyciągnie z kłopotu. Nic.
Piszesz o startach w rajdach. Co to ma do rzeczy? Jeżeli z organizacji tychże wyciągasz wzorce...
Jeszcze raz za wątek biznesowy przepraszam.
P.S. małego przepraszam, że go wqqq....
Poniżej masz 1 przyklad imprezy pt. pospolite ruszenie, ogłoszonej z kilkudniowym wyprzedzeniem oraz dwóch zrobionych trochę inaczej.
Skupię sie na pierwszej i drugiej. Podane co, kiedy, gdzie, za ile organizator, zabezpieczenie w postaci ludzi, którzy to ogarniają, katering (jest zimno, więc coś cieplego się przyda), itd.
Ty zareklamowaleś imprę na zasadzie> skrzykniemy się, wpadniecie, bedzie trasa i grill. Niby wszystko jest, ale forma ciut inna, żeby nie powiedzieć, amatorska.
Nie napisałeś, czy ktoś mierzy czas, jest sprzęt, ktory ludzi wyciągnie z kłopotu. Nic.
Piszesz o startach w rajdach. Co to ma do rzeczy? Jeżeli z organizacji tychże wyciągasz wzorce...
Jeszcze raz za wątek biznesowy przepraszam.
P.S. małego przepraszam, że go wqqq....

Zapraszam w najbliższą niedzielę na trening,zabawe do nowego miasta nad pilicą.
startujemy od 9
w sobote po poludniu wsiadam na spych i wytyczam parę ciekawych kilometrów szerokiej trasy.
Jest mróz i kuuuupa sniegu więc frajdy będzie co niemiara.
zapraszam serdecznie -vert
A teraz coś dla tych którzy I i II stopień mają już dawno za sobą:
Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych do udziału w ZIMOWYM TRENINGU SPORTOWYM.
Trening obejmie w swym programie :
1.Przypomnienie elementów szkolenia I-go i II-go stopnia
2.Rozgrzewka uczestników, prowadzenie auta w sekwencji zakrętów
3.Hamowanie przed szykaną, umiejętność oceny odległości, nauka redukcji biegów, dopasowanie prędkości do omijanej przeszkody
4.Ustawienie auta przed szykaną, umiejętność rozróżnienia dociążeń osi przedniej oraz sił działających na poszczególne koła podczas zakrętu
5.Ustawienie auta przed szykaną, umiejętność wprowadzenia auta w poślizgu w jednym zakręcie jak również w sekwencji zakrętów
6.Pokonywanie nawrotów przy wykorzystaniu hamulca ręcznego jak również bez hamulca ręcznego przy umiejętności wykorzystania sił działających w danym momencie na samochód
7.Zawody sportowe – test sprawdzający na specjalnie wyznaczonej trasie z wykorzystaniem pomiarów czasu przejazdu poszczególnych uczestników.
Termin Spotkania : 12-12-2010
Miejsce Spotkania : Częstochowa - Rudniki
Stopień wtajemniczenia : III ( extreme sds)
Cena : 250 PLN / samochód
Szkolenie prowadzone jest oczywiście pod wodzą Andrzeja Lenczowskiego oraz instruktorów doskonalenia techniki jazdy i jazdy sportowej.
Zgłoszenia:
http://www.alsds.eu/pl/11/5/formularz_zgloszeniowy.html
W celu potwierdzenia uczestnictwa w szkoleniu proszę o przedpłatę w wysokości 100 PLN na nasze konto oraz mailowe potwierdzenie przelewu.
W tytule przelewu prosimy o zamieszczenie terminu oraz miejsca szkolenia.
Numer konta ALSDS:
36 1140 2004 0000 3602 6585 1880 Andrzej Lenczowski
UWAGA
Szkolenie odbędzie się wtedy i tylko wtedy gdy zdeklaruje się minimum 8 samochodowa grupa.
W przeciwnym wypadku szkolenie zostanie odwołane.
Zgłoszenia oraz przedpłaty przyjmowane są do 10-12-2010
Info:
+48 501 175 919 (Andrzej)
+48 513 175 010 (Tomek)
[email protected]
Witamy bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów i forumowiczki Po tak długim okresie abstynencji i cięzkiej pracy wreszcie jest okazja żeby się spotkać w doborowym towarzystwie na Chlejadach 2010. Proponujemy sprawdzony ośrodek przygotowań do działań ekstremalnych w warunkach górskich "Uroczysko" http://www.michalowice-piechowice.pl/ Położony jest w dziczy, dookoła bez żadnych zabudowń więc można zabijać smoki, gwałcić dziewice i palić wioski . Jak sama nazwa ośrodka wskazuje jest możliwość poszaleć w ekstremalnych warunkach.W sobote proponujemy paintball lub / i wspinaczkę z wysokościówką, a w niedziele po śniadaniu lub obiedzie (zależy w jakim stanie będziemy po sobotniej nocy) upalanie na szutrze na bocznej mało uczęszczanej drodze. Zabierać CB , krótkofalówki i alkomaty.
Paintball Proponowany scenariusz: Dzielimy się na dwie grupy, mamy do dyspozycji 10 hektarów polan i lasów. Jedna z grup ochrania grubą rybę, która przyjechała robić czarne interesy na odludziu. Vip z kontrachentem i ochroniarzami idą w tylko im znane miejsce. Druga grupa jest niedobra i ma za zadanie zastawić pułapkę i zabić Vip-a. Jeden z ochroniarzy w grupie 1 jest opłaconą wtyką i współpracuje z zabójcami,zdradzając na bierząco trase. Po dotraciu do celu jest krwawa rzeź i wszyscy umieramy (nawet po 3 razy:) po czym wyczerpani wracamy do hotelu jeść (to co upolowalismy :). Każdy uczestnik dostaje, kombinezon, maske i giwere z nabojami na farbe. Koszt takiej zabawy to 50 zł od osoby płatne dodatkowo.
Wspinaczka z wysokościówką: Są to zjazdy na linie z około 20 metrowego zbocza, trasa "lotu" to 100 metrów, będąc na dole wraca sie pod zbocze, zostaje się zabezpieczonym i następuje wspinaczka po skale z powrotem aby zjechać (kto nie ma ochoty się wspinać, wchodzi na zbocze od łagodnej strony) i tak przez cały czas, aż do utraty mocy :) Całą zabawe prowadzą prawdziwi antyterroryści. Każdy uczestnik dostaje kask, uprząż i pełne zabezpieczenie. Koszt takiej zabawy to 50 zł od osoby dodatkowo płatne.
Piątek : W dzień przyjazdu od godzin wieczornych do świtu (lub do której kto wytrzyma) będzie gril, w zadaszonej wiacie z prądem, muzyką i miejscem na balety.
Sobota : Leczenie kaca, śniadanie, (proponowany paintball lub wspinaczka z wysokościówką) obiad, doprowadzenie się do stanu "używalności publicznej" i impreza chlejadowa lub ładniej mówiąc bankiet. Myślimy ze imprezę zaczniemy w godzinach 18-19, a skończymy z pianiem kogutów, po wypiciu i zjedzeniu wszystkiego co się da, zdarciu butów i zgwałceniu dziewic lub dziewiców :)
Niedziela : śniadanie, upalanie, obiad i rozjazd.
Menu:
Grill;
- kiełbasa
- kaszanka
- karkówka
- zapiekanka
- żurek
- pieczywo
- sałatka grillowa
- sosy
- kawa, herbata, napoje
Śniadanie: (tradycyjnie to co wszędzie)
- kawa, herbata, soki, mleko
- płatki
- parówki lub jajecznica
- pieczywo
- paleta serów i wędlin
- ogórki
- pomidory
- drzem
Obiad: (również tradycyjnie)
- zupa
- ziemniaczki
- mięso
- bukiet surówek
Dla nie jedzących mięsa proponujemy rybe, tak więc trzeba napisać na maila, że wyraża się taką chęć, gdyż musimy podać liczbe obiadów bezmięsnych.
Bankiet:
- głównym daniem będzie PIECZONE PROSIĘ
- herbata, kawa, soki
- swojski smalec
- pieczywo
- ogórki kiszone
- śledzie
- grzyby marynowane
- paleta serów i wędlin
- sałatka jarzynowa
- ok godz. 23-24 barszcz czerwony z krokietem
Alkohol we własnym zakresie. Jest mozliwość złożenia zamówienia na cytrynówkę u Sidora
Cena; 275zł za weekend od osoby.
Hotel składa się ze starej części, w której kiedyś mieściło sie sanatorium Luwdwaffe i nowej. Chlejadowicze byliby umieszczeni w starej, bo bylismy tam i stara jest ładniejsza. Składa się z 2-osobowych pokoi, kilku 3-osobowych i jednym 4-osobowym. Jest mozliwość dostawki łózka do pokoju. Na terenie ośrodka jest 10 hektarów łąk i lasów, plac zabaw dla dzieci, lub dużych dzieci :) jackuzzi zewnętrzne 8 osobowe, dla każdych 4 osób szampan gratis od właścicieli hotelu. Koszt godzinnego relasku w jackuzzi to 100 zł dzielone na 8 osób. Jest również tenis stołowy i bilard. W pokojach jest czysto, ciepło, każdy pokój ma osobną łazieknę, tv.
Uploaded with ImageShack.us
Lokalizacja: Szer.50 50'43.44Pn Dł.15 35'28.01W Nawigacja prowadzi do celu drogą dostępną tylko dla terenówek.
Proponowany dojazd: Droga E65 Jelenia Góra-Szklarska Poręba. 6km przed SZ.P. zjechać w lewo na drogę 366 Kowary-Karpacz.Po ok. 300m na oznaczonym skrzyżowaniu z widocznym przystankiem skręcamy w prawo i pniemy sie na szczyt. Na szczycie pierwsza możliwa w lewo oznaczona szyldem UROCZYSKO i jedziemy do końca. Na każdym z tych punktów postaramy się przyczepić chlejadowy drogowskaz :)
ZAPISY I WPŁACANIE ZALICZEK MAX. DO 25 WRZEŚNIA !!!!
Dane kontaktowe: [email protected] [email protected]
Pani Jonesowa tel. 609-618-652 JonesB tel. 509-515-007
Zgłoszenia proszę wysyłać na pw lub pisać w wątku to będę wyłapywała.
Oficjalna lista:
Dolce far niente 

- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
Vert pisze:fux gdzie jestes ?
ide spac.zappraszam tak czy siak.
buzka.
vert
Vercie trasa podobna do tej co kiedyś byłam w NMNP ?

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Ach, FUX, czyli o formę posta chodziło?
Reszta szkółek po prostu wkleja gotową formułkę, a od kiedy znam verta - to nigdy nie przykładał się do lingwistyki.

Reszta szkółek po prostu wkleja gotową formułkę, a od kiedy znam verta - to nigdy nie przykładał się do lingwistyki.

411KM @ 575Nm
Fux bredzisz niestety jak piekarski na mekach
moze idz teraz na forum evo bo oni chyba wlasnie takiej formy sie trzymaja.z tego co wiem wiekszosc tu na kropce byla umnie i wie ze nie ma lipy a pisanie menu i pierdolenie o kaszance mnie nie interesuje.
Konsti bedzie wlasnie tak jak w zeszłym roku
dziekuje wszystkim za wstawienie sie za mna i obrone przed fuxem...fux moze ci fundne psychoanalityka czy jak

Konsti bedzie wlasnie tak jak w zeszłym roku

dziekuje wszystkim za wstawienie sie za mna i obrone przed fuxem...fux moze ci fundne psychoanalityka czy jak

bedzie szalal swoim evo 10 no i sluzy pomoca trenerska ofkorsGrzesiek_67 pisze:Vert,
No Rysiek, tu mnie sobie zjednałeś. Morda![]()
Fukoszczak będzie ?
Pozdrawiam
Grzegorz
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
Vert pisze: Konsti bedzie wlasnie tak jak w zeszłym roku![]()
łoooooo no to PRO !!!!!!!
Polecam Wszystkim w takim razie.
Może wpadnę zdjęcia porobić jak ogarnę czasowo.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

No to wpadaj na kaszanke ! 

Vert pisze: dziekuje wszystkim za wstawienie sie za mna i obrone przed fuxem...fux moze ci fundne psychoanalityka czy jak
chciałbym zauwazyć (choć nie chce mi się wierzyć że tylko ja to zauwazyłem) że FUX ma jaja i przeprosił a tu dalej jakaś "psychoza" i wysyłanie do psychoanalityka, na evo, żenada, wyluzuj
MSPANC
esilon pisze: chciałbym zauwazyć (choć nie chce mi się wierzyć że tylko ja to zauwazyłem) że FUX ma jaja i przeprosił
Przeprosił, ale głupiej dyskusji nie zakończył.

411KM @ 575Nm
owoc666, zakończył ale podał przykład wyjasniający o co mu chodziło a jak sam dobrze zrozumiałes o forme mu chodziło, że gdzieniegdzie się zagalopował to przeprosił
a czy dyskusja głupia ?
o wszystkim mozna dyskutowac
ja na przykład nie byłem nigdy na żadnym "evencie" organizowanym przez Verta i tez nie wiedziałem w pierwszej chwili czy to kumplowska zrzutka na koszty czy profesjonalna pojeżdżawka a to jak wiadomo musi kosztowac czyjś czas i czyjąs robote,
a czy dyskusja głupia ?
o wszystkim mozna dyskutowac

ja na przykład nie byłem nigdy na żadnym "evencie" organizowanym przez Verta i tez nie wiedziałem w pierwszej chwili czy to kumplowska zrzutka na koszty czy profesjonalna pojeżdżawka a to jak wiadomo musi kosztowac czyjś czas i czyjąs robote,
owoc666, a co chccesz jeszcze uslyszeć? 

Dolce far niente 

FUX, przyznaj sie że evo zamówiłes u Pitera i już
dobra ide stąd

dobra ide stąd
Shit hit the fan...
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
drout
- 1 gwiazdka
- Auto: Był Galant 2,5 V6 jest Forek 2,5XT
A ja tak spytam o co chodzi z tym forum mitsumaniaki???