nie chytamKruszyn pisze:Konto usunięte, Ty z czeczenii
Coś niedobrego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Coś niedobrego
Chodzi o to, po której stronie Wisły mieszkasz w W-wieKonto usunięte pisze: nie chytam![]()
Okazuje sie, ze kierowcy subaru tez bywaja srednio rozgarnieci na drodze:
http://www.24opole.pl/5509,Kierowca_wym ... omosc.html
każdemu zdarzyć się może, to to takie subaru że hej ogólniepamejudd pisze: Okazuje sie, ze kierowcy subaru tez bywaja srednio rozgarnieci na drodze:
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
śnieg w felgach. Normalnie nie czułem dopóki nie wjechałem na twarde. I szukaj tu miejsca żeby wyrwać chwasta w sobotę o 20
Na zimę mam stalówki więc przechlapane, przy 100km/h bije jak diabli.
A miałem jechać do dom.
A miałem jechać do dom.
Myślisz że w Bielawie są myjnie ręczne o tej porze, o parkingach podziemnych nie wspominając?Bergen pisze:Się jedzie na myjnię ręczną na parkingu podziemnym i płucze.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
się wie. się jest daleko od takiejBergen pisze: Się jedzie na myjnię ręczną na parkingu podziemnym i płucze.
a ja myślałem, że stalówki się nie zapychają... no cóż.. zapchane stalówki to już faktycznie kaplica totalna...
A ja myślałem, że problem jest z alu, z którego trzeba wydłubywać kilogramy śniegu... No ale po takiej robocie możesz startować na ginekologa
Ale mam dla Ciebie rozwiązanie, które wyeliminuje Twój problem.. nawet szykowne
Moon discs:

Ale mam dla Ciebie rozwiązanie, które wyeliminuje Twój problem.. nawet szykowne

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Bergen, ta i zostawić na noc przy -10
bym chyba młotem to zbijał
eMTi, od strony wewnętrznej, a te stalówki niestety są prawie pełne i ciężko łapę wsadzić. Z Wolakiem zaraz przeprowadzę akcję
eMTi, od strony wewnętrznej, a te stalówki niestety są prawie pełne i ciężko łapę wsadzić. Z Wolakiem zaraz przeprowadzę akcję
Ta szkoła źle na mnie wpływa. Dzisiaj w tym samym miejscu zaryłam w zaspę i podwiesiłam się na bryle lodu. Zderzak wyleciał z zaczepów i dyndabarbie pisze:Gupi c**a. Zaryłam w słupek pod szkołą, urwałam se rejestrację i porysowałam zderzak. Bezzębne Subarbie
Zielińsko, Ty jesteś jakoś niezdrowo przywiązana do tych ozdobników. Zderzak rzecz nabyta. Ja już mam trzeci czwarty 
Bergen, ja wiem, zderzak mam fabryczny, ale już i tak lekko wyszczerbiony. Za to jaką wiąchę na pół ulicy puściłam to moje 
i to pod szkołą... oj nieładniebarbie pisze: Za to jaką wiąchę na pół ulicy puściłam to moje
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
To szkoła dla informatyków, to normalneeMTi pisze:i to pod szkołą... oj nieładniebarbie pisze: Za to jaką wiąchę na pół ulicy puściłam to moje![]()
Mam to samo, bo wzór w sumie podobny, ale jakoś zawsze udało mi się przezwyciężyć bicie przez kilka kilometrów i potem samo odpadało.remek pisze: od strony wewnętrznej, a te stalówki niestety są prawie pełne i ciężko łapę wsadzić
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie, pechowo kurde.
Przechlapane macie w zimę z tymi autami, słupki pochowane w śniegu, koła się tłuką. Ja czekam do wiosny żeby wyprowadzić maszynę.
Przechlapane macie w zimę z tymi autami, słupki pochowane w śniegu, koła się tłuką. Ja czekam do wiosny żeby wyprowadzić maszynę.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
skonczylo sie na tym ze z Wolakiem wrzucilismy auto na najazd i grzebalismy w kolach szczotka. Dobre kilo sniegu na kolo, szczelina miedzy tarcza a sniegiem to ze 3mm.WRC fan pisze:Mam to samo, bo wzór w sumie podobny, ale jakoś zawsze udało mi się przezwyciężyć bicie przez kilka kilometrów i potem samo odpadało.remek pisze: od strony wewnętrznej, a te stalówki niestety są prawie pełne i ciężko łapę wsadzić
remek pisze:skonczylo sie na tym ze z Wolakiem wrzucilismy auto na najazd i grzebalismy w kolach szczotka. Dobre kilo sniegu na kolo, szczelina miedzy tarcza a sniegiem to ze 3mm.WRC fan pisze:Mam to samo, bo wzór w sumie podobny, ale jakoś zawsze udało mi się przezwyciężyć bicie przez kilka kilometrów i potem samo odpadało.remek pisze: od strony wewnętrznej, a te stalówki niestety są prawie pełne i ciężko łapę wsadzić
Snieg to jeszcze pol biedy, bo jak sie troche ociepli na dworze, to topnieje. Prawdziwa lipa jest z blotem...
barbie, oj, wiem jak to boli. Ale subaru z bliznami na zderzaku wygląda bardziej "rasowo" 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
jak na stalówkę, to kolosalnie dużo... Ale jak na ażurowego alusa, to malutkoremek pisze: Dobre kilo sniegu na kolo