Dorbienie pilota alarmu do WRX 06 US
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Dorbienie pilota alarmu do WRX 06 US
Potrzebna pomocy.
Kupiłem WRX 06 z USA ale bez pilota od alarmu. Czasami uzbraja mi sie alarm i muszę wykonywać parę ruchów kluczem w stacyjce aby go wyłączyć. Czasem też immobilizer niepozwala mi uruchomić silnika. No i nie mam centralnego zamka.
Udaje mi sie to wszystko ogarniac ale jest to strasznie wk...
Czy ktoś po oględzinach jest w stanie dorobić pilota. Ta opcja wydaje mi się najlepsza.
Ewentualnie likwidacja starego alarmu i montaż nowego.
Najlepiej w okolicach poznania.
Z góry dzięki za pomoc.
Kupiłem WRX 06 z USA ale bez pilota od alarmu. Czasami uzbraja mi sie alarm i muszę wykonywać parę ruchów kluczem w stacyjce aby go wyłączyć. Czasem też immobilizer niepozwala mi uruchomić silnika. No i nie mam centralnego zamka.
Udaje mi sie to wszystko ogarniac ale jest to strasznie wk...
Czy ktoś po oględzinach jest w stanie dorobić pilota. Ta opcja wydaje mi się najlepsza.
Ewentualnie likwidacja starego alarmu i montaż nowego.
Najlepiej w okolicach poznania.
Z góry dzięki za pomoc.
Re: Dorbienie pilota alarmu do WRX 06 US
POMOCY!!!
udało mi się zdobyć pilota i instrukcję po angielski. myślałem że dam sobie radę ale.... ni hu hu
Może ktoś po naszemu krok po kroku jak krowie na rowie napisze mi co po kolei muszę wdusić kliknąć zamknąć żeby pilota zaprogramować?
z góry dzięki
udało mi się zdobyć pilota i instrukcję po angielski. myślałem że dam sobie radę ale.... ni hu hu
Może ktoś po naszemu krok po kroku jak krowie na rowie napisze mi co po kolei muszę wdusić kliknąć zamknąć żeby pilota zaprogramować?
z góry dzięki
witaj jest gościu który te pilota pgogramuje jak mi programował zajeło mu dosłownie nie całe 5 min ma warsztat ale pod wawą w józefowie poz.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jesteś obcokrajowcemjarosvx pisze: witaj jest gościu który te pilota pgogramuje jak mi programował zajeło mu dosłownie nie całe 5 min ma warsztat ale pod wawą w józefowie poz.

So What!, no początek lepiej wybadać teren

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- So What!
- 6 gwiazdek
Jasne. Lepiej nie ryzykować kolejnej wpadkiburat pisze: So What!, no początek lepiej wybadać teren![]()
![]()

mi się wydaje ze nie z subarakiem mam do czynienia już pare lat
- So What!
- 6 gwiazdek
A z czym w takim razie?jarosvx pisze: mi się wydaje ze nie z subarakiem mam do czynienia już pare lat
a jeśli chodzi o obcego to fakt nie dawno się zarejstrowałem i mam bardzo mało czesu żeby uczestniczyć często
jemu raczej chodziło o ilość błędów które potrafisz w jednej wypowiedzi umieścić 

Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
jarosvx pisze:witaj jest gościu który te pilota pgogramuje jak mi programował zajeło mu dosłownie nie całe 5 min ma warsztat ale pod wawą w józefowie poz.
masz może do niego namiar?