Zima w górach 2011
Re: Zima w górach 2011
szybkie fajne traski ,genialnie przygotowane ,gość też dobrze daje
eMTi nie muszą być kolce bo trasa szybka i gość odważny to się napędził odpowiednio

eMTi nie muszą być kolce bo trasa szybka i gość odważny to się napędził odpowiednio

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no to z sylwestrowego latania będzie chyba lipa...ryjeks pisze: A jeśli chodzi o warunki to na razie potrójnie źle: bandy jak beton, podłoże nie równe - koleiny z lodu, tylko 1cm świeżego śniegu
Ale nic, czekamy cierpliwie na lepsze czasy

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
chyba nadchodzą dziś spadło ok 5-8 cm świeżego
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
eMTi, coż za optymizm
Się znajdzie takie góry co jest dobrze. Sidor i @lbert pewno coś mają

Się znajdzie takie góry co jest dobrze. Sidor i @lbert pewno coś mają

Maja. Bedziemy musieli z sidor'em sie naradzic czy mozna Was wpuscic w TE rewiryremek pisze: Sidor i @lbert pewno coś mają

EDIT: jak cos to mozna polatac po trasie dla biegaczy, tam jest rowno . Hi hi hi hiii
Life is a Joke !
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
i spoko. Dość już tych zamulaczy na nartach@lbert pisze: EDIT: jak cos to mozna polatac po trasie dla biegaczy, tam jest rowno . Hi hi hi hiii

Gdzie jest Zima ze śniegiem. To jest Skandal trzeba powołać komisję do spraw zniknięcia śniegu. Winnych znaleźć rozstrzelać. Sprawa już się więcej nie powtórzy.
kurde, we wro leży non stop nawet na głównych ulicach, a to też nie jest fajne w dużym ruchu 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

a gdzie ty jesteś?lukwol pisze: Gdzie jest Zima ze śniegiem. To jest Skandal trzeba powołać komisję do spraw zniknięcia śniegu. Winnych znaleźć rozstrzelać. Sprawa już się więcej nie powtórzy
wczoraj rano wjechałem na budowę, a po południu nie było śladu, że ktoś używał drogi
potem jechałem do Lubina w 70% trasami z bandami śnieżnymi wysokości 1,5m po obu stronach
ja nie pamiętam takiej zimy ze śniegiem

Podobno Szwarcwald jest teraz nie do użytku, a myślę, że znajdzie się kilka osób chętnych na ostatnie zimowe latanie po Austrii w tym roku, więc ogłaszam konkurs na przewodnika po Kotlinie. Z @lbertem nie mogę się skontaktować wiec przetarg nieograniczony na przewodnika ogłaszam
Myślę, że jeden z możliwych terminów to czwartek noc, piątek ewidentnie odpada, sobota jeszcze jest, ale każdy w mniejszym lub większym stopniu będzie "zmęczony". Fajnie gdyby coś się udało zorganizować

Myślę, że jeden z możliwych terminów to czwartek noc, piątek ewidentnie odpada, sobota jeszcze jest, ale każdy w mniejszym lub większym stopniu będzie "zmęczony". Fajnie gdyby coś się udało zorganizować
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mogę się tym zająć ;)lukwol pisze: Gdzie jest Zima ze śniegiem. To jest Skandal trzeba powołać komisję do spraw zniknięcia śniegu. Winnych znaleźć rozstrzelać.

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Krzysiek na tyrolu jest trochę lepiej, ale jest jeden duży minus, który dotyczy całych Alp aktualnie - betonowe bandy ze śniegu.
Wczoraj trochę jeździłem i ogólnie znośnie, ale przy nawracaniu ciut mi nie wyszło i delikatnie! wmontowałem się w bandę przy ok. 10km-15km/h.
Efekt: zderzak połamany dość mocno, wgięte dolne mocowanie chłodnicy
. Na szczęście mechanicznie chyba wszystko OK, wycieków nie zanotowano.
Ale jak zawsze, warto było
Także nie zniechęcam tylko ostrzegam, bo taki wypad jak Ty ostatnio miałeś i Remek, raczej nie miałby happyendu
Wczoraj trochę jeździłem i ogólnie znośnie, ale przy nawracaniu ciut mi nie wyszło i delikatnie! wmontowałem się w bandę przy ok. 10km-15km/h.
Efekt: zderzak połamany dość mocno, wgięte dolne mocowanie chłodnicy

Ale jak zawsze, warto było

Także nie zniechęcam tylko ostrzegam, bo taki wypad jak Ty ostatnio miałeś i Remek, raczej nie miałby happyendu

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Remek możesz się pochwalić coś więcej ?ryjeks pisze:bo taki wypad jak Ty ostatnio miałeś i Remek, raczej nie miałby happyendu

jestem za dziś mam parę pomysłów 

Ja Was bardzo przepraszam - szwagier mial urodzinykrzysiek pisze: Z @lbertem nie mogę się skontaktować

Trasy w Kotlinie tak, jak pisalem w sms'ie do Ciebie i sidor'a przeleccie trase , o ktorej pisalem - warto , nawet turystycznie , za dnia.
Life is a Joke !
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja się montowałem na szwarcwaldzie w dużą zaspę na dokręconej dwójce. Miękka więc skończyło się kompletnie bez strat. No może u pasażerów straty moralne, bo paszczowo próbowałem przekonać Wiśnię że skręcamy jednakd_xter pisze: Remek możesz się pochwalić coś więcej ?

I z bólem serca żegnam górki. Tego sezonu już raczej nie polatam więc bawcie się dobrze i bezpiecznie jak zawsze.

dobra, moi kochani upalacze.. góry górami, ale jest okazja się pobawić w słusznej sprawie - w niedzielę będzie charytatywny rallysprint na niskich łąkach we wro.
więcej szczegółów w tym wątku
ja jestem chętny, ktoś jeszcze reflektuje? W większej grupie byłoby pięknie!!
więcej szczegółów w tym wątku
ja jestem chętny, ktoś jeszcze reflektuje? W większej grupie byłoby pięknie!!
eMTi pisze: ktoś jeszcze reflektuje?
O ile nic się nie zmieni, to ja się wybieram

Szkoda tylko, że spora odwilż idzie, bo w tamtym roku dużo zabawy było

A w tym chyba będzie po asfalcie wszystko.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Dziś ok godziny 18 był widziany na Szwarcwaldzie pług wirnikowy
Z informacji naocznego świadka wynika, że zrobił autostradę szeroko i równo jak po stole.
Sam nie byłem nie widziałem dziś nie dam rady.

Z informacji naocznego świadka wynika, że zrobił autostradę szeroko i równo jak po stole.
Sam nie byłem nie widziałem dziś nie dam rady.
sidor pisze: Z informacji naocznego świadka wynika, że zrobił autostradę szeroko i równo jak po stole.
Prosze o INFO z potwierdzeniem. Cos bym polatal...
Life is a Joke !
@lbert pisze: Cos bym polatal...
Trzeba się śpieszyć, bo od jutra odwilż

Albert normalnie powinienem sie obrazic na CIebie ze mi info nie dawales o pojezdzawkach :/. Jutro Ci dam strzale na tel i dawaj info bo tez bym polatal :). Na Karlowie w zeszlym tyg bylo bardzo fajnie :)