Dawno temu, pojechałam do koleżanki, zaparkowałam pod blokiem. A ona do mnie z balkonu krzyczy : nie, tu nie! Jedź na parking.
Hmm

Co za ludzieDoxa pisze: Okazało się, że ktoś z sąsiadów z bloku ma takie hobby, że rzuca słoikami z pomyjami na zaparkowane pod blokiem auta. Kilka samochodów
Piter 35 pisze: Co za ludzieA nikt w ramach hobby nie uszkodził jeszcze sąsiada
![]()
![]()
gregski pisze: a przeciez wystarczy swiadek i gosciu placi za wszystkie straty...
Doxa pisze: ktoś z sąsiadów z bloku ma takie hobby
So What! pisze: Czy lakier jest uszkodzony
FUX pisze: esilon, daj se luz; pomalujesz/spolerujesz przed sprzedażą...
Dziwne, moje dzieci reprezentują tę szkołę w zakresie porządku w pokojach. Nie wydaje mi się, żeby była najtrudniejszaBergen pisze:jest też najtrudniejsza szkoła pt. "mam w dupie, są ważniejsze rzeczy w życiu"
Ale nie po to kupujesz nówkę-sztukę nieśmiganą, by potem jeździć poobijanym parchem.Bergen pisze:jest też najtrudniejsza szkoła pt. "mam w dupie, są ważniejsze rzeczy w życiu"
A w którym domkuKonto usunięte pisze: Dziwne, moje dzieci reprezentują tę szkołę w zakresie porządku w pokojach
Konto usunięte pisze:Dziwne, moje dzieci reprezentują tę szkołę w zakresie porządku w pokojach. Nie wydaje mi się, żeby była najtrudniejsza
Zobaczymy po tymjarmaj pisze: Powiesiłbym sobie przy wejściu do swojego pierdolnika ..... eeee znaczy mieszkania
Tak, masz rację, może nie być tak samo.Piter 35 pisze:Zobaczymy po tymjarmaj pisze: Powiesiłbym sobie przy wejściu do swojego pierdolnika ..... eeee znaczy mieszkaniahttp://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=5418 czy dalej tak będzie
![]()
dobry pomysł, ja też poproszęjarmaj pisze:Bergen, nie masz większego formatu?
Powiesiłbym sobie przy wejściu do swojego pierdolnika ..... eeee znaczy mieszkania
Nie ma większej rozdzielczości. Jak ktoś ogarnia, można zwektoryzować i powiększyć.inquiz pisze:dobry pomysł, ja też poproszęjarmaj pisze:Bergen, nie masz większego formatu?
Powiesiłbym sobie przy wejściu do swojego pierdolnika ..... eeee znaczy mieszkania