Żarówy
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Żarówy
Hello mam pytanko panowie jakie polecacie najmocniejse i najlepsze zarowki do halogenów przednich w zderzaku do wrxa 2001 bug eya US...chodzi o to ze mam zainstalowany pseudo xenon który ma tzw "zeza" nie da rady go wyregulować w nocy widze na 3 metry przed auto i nic po za tym...słysałe ze mozna nadrobic to halogenami tak więc pytam jakie żarówki były by najlepsze pozdrawiam dzięki za pomoc 

Re: Żarówy
to wywal ten pseudo xenon, załóż lampy EU z dobrymi żarówkami (np. philips x-treme power .... czy coś takiego), albo lepiej lampy z STI 
seryjne halogeny nie wiele pomogą ... bo one też b.krótko świecą (taka ich rola we mgle, świecą krótko i szeroko na drogę, żeby nie oślepiać)
można kombinować z żarówkami, ale ja bym założył w ich miejsce reflektorki firmy wesem ...

seryjne halogeny nie wiele pomogą ... bo one też b.krótko świecą (taka ich rola we mgle, świecą krótko i szeroko na drogę, żeby nie oślepiać)
można kombinować z żarówkami, ale ja bym założył w ich miejsce reflektorki firmy wesem ...
Re: Żarówy
duzo jest bawienia sie z tymmi reflektorami jak bym wziol ksenonowe ? powiedz mi kolego ktore mam dokladnie wziazc ? bo widze tma jest pare modeli