S SUBARU IMPREZE 2.0R 160ps
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: S SUBARU IMPREZE 2.0R 160ps
wiem jak chodzi bo jezdzilem taka i rozumiem cie doskonale dlaczego chcesz zmienic na WRXa bo tez jezdzilem, a i podpowiem ci ze moze odrazu zamien na STI - oszczedzisz sobie czasu i jednej zamiany bo WRX starcza na chwile 

:thumb:do diabła zaczynasz gadac do rzeczygraf pisze:wiem jak chodzi bo jezdzilem taka i rozumiem cie doskonale dlaczego chcesz zmienic na WRXa bo tez jezdzilem, a i podpowiem ci ze moze odrazu zamien na STI - oszczedzisz sobie czasu i jednej zamiany bo WRX starcza na chwile

Tribecadzudok pisze: a na czym skoncze??????

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
To jest rzadsze, niż veyron w RP...Piter 35 pisze: Tribeca

Dolce far niente 

Piter 35 pisze:Tribecadzudok pisze: a na czym skoncze??????![]()

FUX pisze:To jest rzadsze, niż veyron w RP...Piter 35 pisze: Tribeca

dzudok, jeżeli masz takie parcie, to napisz, że oddasz za najwyższą, zaproponowaną cenę!
Wychodzi na to, że Twoje oczkiwania są rozbieżne z możliwościami/chęciami potencjalnych nabywców!
Wychodzi na to, że Twoje oczkiwania są rozbieżne z możliwościami/chęciami potencjalnych nabywców!

Dolce far niente 

FUX, bo nie ma cyklonu B
Tak to by się rzucili jak łysy na grzebień
taka fajna fura i zero zainteresowania

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
MikeAnonim
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy x2
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
gorzej, gdy najwyższa zaproponowana cena nie będzie satysfakcjonująca ;)FUX pisze:dzudok, jeżeli masz takie parcie, to napisz, że oddasz za najwyższą, zaproponowaną cenę!
choć być może czas zweryfikuje pojęcie satysfakcjonująca cena :)
-
MikeAnonim
- 1 gwiazdka
nie zero zainteresowania, tylko zainteresowani zbyt mało oferują ;)Piter 35 pisze:FUX, bo nie ma cyklonu B![]()
Tak to by się rzucili jak łysy na grzebień
![]()
btw... gaz tylko pogorszyłby sytuację rynkową tego auta ;]
Jasne , takie auto chcieli by za 30 tysi , powodzenia, niech sobie kupują na zachodzieMikeAnonim pisze: nie zero zainteresowania, tylko zainteresowani zbyt mało oferują ;)

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
MikeAnonim
- 1 gwiazdka
wiesz, śmiać się łatwo.Piter 35 pisze:Jasne , takie auto chcieli by za 30 tysi , powodzenia, niech sobie kupują na zachodzieMikeAnonim pisze: nie zero zainteresowania, tylko zainteresowani zbyt mało oferują ;)
pamiętaj, że auto jest po zdecydowanie większym niż przeciętny przebiegu. miało naprawiany silnik, co wcale wielką atrakcją dla przeciętnego potencjalnego kupca nie jest.
kolega oczekuje ceny niewiele niższej niż pojawiające się co jakiś czas na allegro odpowiedniki - kupione w Polsce, po znacznie mniejszym przebiegu.
Rynek zweryfikuje oczekiwania dotyczące ceny. całkiem możliwe, że na tyle dotkliwie, iż kolega będzie musiał z WRXa zrezygnować

obym się mylił, bo auto jest fajne i na pewno warte zainteresowania

Proszę Cię, ja mam 244 tys w GT '99 na oryginalnych gratach , ja się dba to jeździMikeAnonim pisze: pamiętaj, że auto jest po zdecydowanie większym niż przeciętny przebiegu

Pamiętaj iż liczy się stan techniczny auta a przebieg jest na drugim miejscuMikeAnonim pisze: kolega oczekuje ceny niewiele niższej niż pojawiające się co jakiś czas na allegro odpowiedniki - kupione w Polsce, po znacznie mniejszym przebiegu

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
MikeAnonim
- 1 gwiazdka
Trochę źle mnie zrozumiałeś. ja nie twierdzę, że to auto jest niewarte tych pieniędzy. po prostu realna sytuacja rynkowa nie jest wesoła. Popyt na Imprezy N/A jest tak słaby, że mało kto zajmuje się ich importem z zachodu. Mało tego, od kilku miesięcy obseruję rynek Hawk eye'ów na allegro. był super doinwestowany egzemplarz kupiony w Polsce, po 40kkm przebiegu za 45kPLN poszedł na pniu? oczywiście, że nie...Piter 35 pisze:Proszę Cię, ja mam 244 tys w GT '99 na oryginalnych gratach , ja się dba to jeździMikeAnonim pisze: pamiętaj, że auto jest po zdecydowanie większym niż przeciętny przebiegua taki przebieg to naprawdę jest ok , a co chciałbyś by Kolega skręcił licznik
jak prawie reszta squrwy... czyni
![]()
Pamiętaj iż liczy się stan techniczny auta a przebieg jest na drugim miejscuMikeAnonim pisze: kolega oczekuje ceny niewiele niższej niż pojawiające się co jakiś czas na allegro odpowiedniki - kupione w Polsce, po znacznie mniejszym przebiegu

stan auta zawsze będzie na pierwszym miejscu, ale przebieg jest jednym z czynników determinujących stan podzespołów.
auto to nie tylko silnik, części eksploatacyjnych jest od groma.
MikeAnonim pisze: Popyt na Imprezy N/A jest tak słaby, że mało kto zajmuje się ich importem z zachodu

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
MikeAnonim
- 1 gwiazdka