09-01-2011 I Noworoczne szkolenie z AcceLeration
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Re: 09-01-2011 I Noworoczne szkolenie z AcceLeration
Mam pytanie ile czasu mniej więcej muszę liczyć na dojazd z Grójca do Kielc i czy po drodze mam się spodziewać jakiś niespodzianek (remonty wykopy itd)?
Ale pali tyle, co benzyna...esilon pisze:FUX, ale tym masz diesla
Przy ciężkiej nodze chwilę po resecie kompa podróżnego...

Dolce far niente 

danikl, jak policzysz 1,5h to przepisowo powinienes się zmieścić chyba że w korkowej porze w Radomiu będziesz to troszkę więcej ale niewiele, z Kielc do Janek 1,55 z palcem gdziekolwiek a w nocy to tyle samo do centrum Wawy
jak będziesz w Kielcach to daj znaka, pogadamy przy kawie o wyższości WRX nad WRX Sti
jak będziesz w Kielcach to daj znaka, pogadamy przy kawie o wyższości WRX nad WRX Sti

- danikl
- 6 gwiazdek
Jadę 13.01 na sjs i nie wiem o której to się skończy .Po szkoleniu jeśli nie skończy jakoś póżno chętnie mogę podyskutować
.Podeślij jakiś kontakt na PW to dam znać.
A jeszcze jak jest ze zjazdem z trasy na tor na co mam się kierować ? jest jakieś oznaczenie?

A jeszcze jak jest ze zjazdem z trasy na tor na co mam się kierować ? jest jakieś oznaczenie?
danikl pisze: jest jakieś oznaczenie?
jedziesz cały czas na Kraków ignorując pierwszy zjazd na Kielce z dwupasmówki która zmienia się w jednopasmową szybkiego ruchu i grzejesz aż do zjazdu na Łódź, , w prawo, na pewno zobaczysz, potem juz spokojnie jak główna droga prowadzi az do miedzianej góry, cierpliwie , za wzniesieniem zobaczysz po lewej tor, Tor Kielce

jak coś to dzwoń, nr tel przesle na PW
- danikl
- 6 gwiazdek
Dziękiesilon pisze:danikl pisze: jest jakieś oznaczenie?
jedziesz cały czas na Kraków ignorując pierwszy zjazd na Kielce z dwupasmówki która zmienia się w jednopasmową szybkiego ruchu i grzejesz aż do zjazdu na Łódź, , w prawo, na pewno zobaczysz, potem juz spokojnie jak główna droga prowadzi az do miedzianej góry, cierpliwie , za wzniesieniem zobaczysz po lewej tor, Tor Kielce![]()
danikl, nie gadaj z nimi.
Spija Cię, sponiewieraja, karzą Subaru kupować i inne takie...

Spija Cię, sponiewieraja, karzą Subaru kupować i inne takie...

Dolce far niente 

FUX, nie pitol bo po kilku wizytach w świętokrzyskiem kupiłes sobie rołvera

danikl, PW poszło ;)

danikl, PW poszło ;)
że coooo???esilon pisze: rołvera
Dzie?
Ty już teraz jesteś ten tego tamtego...

Dolce far niente 

- danikl
- 6 gwiazdek
Jak Subaru to ok ,gorzej jak mnie do Skody namówiąFUX pisze:danikl,
Spija Cię, karzą Subaru kupować i inne takie...

Szukaj bawary 335xi.danikl pisze:Jak Subaru to ok ,gorzej jak mnie do Skody namówiąFUX pisze:danikl,
Spija Cię, karzą Subaru kupować i inne takie...
Wtedy będzie ok!
Dolce far niente 

FUX pisze: że coooo???
FUX, to Ty nie masz Land Rołvera ?
w skrócie rołwer

esilon pisze: FUX, to Ty nie masz Land Rołvera ?

Nie!
land roułwera

Dolce far niente 

- danikl
- 6 gwiazdek
Rok temu jak kupowałem auto zastanawiałem się nad BMW 3,ale padło na Legaca .Jak skończy się leasing na niego to pewnie znowu pomyślę o 3 .W tej chwili rozglądam się za GT/WRXSzukaj bawary 335xi.
Wtedy będzie ok!
Tak sobie po cichu myślę, że za 1-3 lata poszukam sobie resztek z obecnego miotu serii 3 z fajnie gadającym motorem w wersji x... 

Dolce far niente 

- danikl
- 6 gwiazdek
Ja tęsknym wzrokiem spoglądałem na 125 coupe ,ale żona stwierdziła że nie nadaje się jako pojazd rodzinny z dwójką dzieci
...w sumie miała rację 

Ja patrzyłem podobnie. na 135. Ale niestety bagażnik bezdostępowy i bardzo mały. Z tyłu potwornie mało miejsca, a emerytowi lepiej mieć do tylnych siedzeń lepszy dostęp a nie se wybijać dyski z kręgosłupa. Ale to ładne auto jest. I zasuwa fajnie. Mało brakowało. Trzeba się po prostu nauczyć ( żonę) k=akować w mniejsze torby i wszystko się pomieści - a nie w kufry twarde, wielkie, żeby się suknie balowe nie mięłłłłłły.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
ja sie do jedynki nie mieszcze wcale, wiec nie ma tematu.. jest w mniej mniej miejsca z przodu niz mini cooperze.
gregski, w merolu dla długich zawsze najwiecej miejsca na nogi jest.
tia...
nawet se zajrzalem na strone bmw, i zobaczylem 123d/135 i 125. - jest pewna roznica w osiagach, nie da sie ukryc. ale 135 ma takze fantastyczne spalanie - podaja 13.5 w miescie. he he.
Jednakowoz zauwazylem, ze moj na trasie do warszawy przy 120 spalil ponizej 6. (bo pusty i bez odwaznikow dociazajacych, w koncu, tak?)
Mojej corki alfa 8.
No te diesle sa oszczedne. a nawet daje sie normalnie jezdzic nimi. Ja was rozumiem, ze to nie jest jazda prawdziwa i nie ma ryku z rury wydechowej... ale tak se normalnie pojechac... to nawet remek jezdzi podobno, jak twierdzi, jeszcze spokojniej.
tia...
nawet se zajrzalem na strone bmw, i zobaczylem 123d/135 i 125. - jest pewna roznica w osiagach, nie da sie ukryc. ale 135 ma takze fantastyczne spalanie - podaja 13.5 w miescie. he he.
Jednakowoz zauwazylem, ze moj na trasie do warszawy przy 120 spalil ponizej 6. (bo pusty i bez odwaznikow dociazajacych, w koncu, tak?)
Mojej corki alfa 8.
No te diesle sa oszczedne. a nawet daje sie normalnie jezdzic nimi. Ja was rozumiem, ze to nie jest jazda prawdziwa i nie ma ryku z rury wydechowej... ale tak se normalnie pojechac... to nawet remek jezdzi podobno, jak twierdzi, jeszcze spokojniej.
- acceleration
- 2 gwiazdki
- Auto: impreza,350z,106r,sc
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jeej Arno, tak pięknej opinii to jeszcze nie widzialem 

acceleration, ale zaimprezowaliście, że dopiero po dwóch dniach do zycia wracacie... 

Dolce far niente 

- acceleration
- 2 gwiazdki
ojj ja jestem na kursie strażackim w koszarach na rybitwach i odpisuje kiedy tylko mogę 

bo na ogol ludnosc docenic werbalnie nie potrafi.acceleration pisze:Jeej Arno, tak pięknej opinii to jeszcze nie widzialem
- acceleration
- 2 gwiazdki
Przecież tam na tej obwodnicy jest tablica na której jak wół jest nadrukowane "TOR KIELCE" (czy tam Miedziana Góra), ale znak na pewno jest.esilon pisze:danikl pisze: jest jakieś oznaczenie?
jedziesz cały czas na Kraków ignorując pierwszy zjazd na Kielce z dwupasmówki która zmienia się w jednopasmową szybkiego ruchu i grzejesz aż do zjazdu na Łódź, , w prawo, na pewno zobaczysz, potem juz spokojnie jak główna droga prowadzi az do miedzianej góry, cierpliwie , za wzniesieniem zobaczysz po lewej tor, Tor Kielce![]()
czarne jest piękne...