dziś temp. na + jest nadzieja, że w końcu spłyną .
Zima w górach 2011
Re: Zima w górach 2011
@lbert, bardzo szeroko ale koleiny zostały
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
Wlasnie mialem pytac, czy przypadkiem Twoim naocznym swiadkiem nie byl StiWI ŁoNDERsidor pisze: @lbert, bardzo szeroko ale koleiny zostały
Zaistniala sytuacje najlepiej opisuje tytul z bajki, jaka ogladalem z dzieckiem ostatnio - "wpuszczony w kanał"
Na dodatek przy wyciaganiu BeeMKi z rowu, urwalem line
Life is a Joke !
Ale ale - Temat jest ogolnodostepnyCiara pisze: Albert normalnie powinienem sie obrazic na CIebie ze mi info nie dawales o pojezdzawkach
Life is a Joke !
a co mówili? "masz chleb?"@lbert pisze: po ich gadce podejrzewam
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
byłem na kalenicy czarny asfalt
Czekamy na opady. Zastanawiam się czy nie zmienić zimówek na 17

Czekamy na opady. Zastanawiam się czy nie zmienić zimówek na 17
spoko spoko... niech to wszystko spłynie w cholerę (bo na to się zapowiada), a potem niech dopieprzy jak miesiąc temu.. i znowu będziemy mieć puszyste bandy... A tak kwoli ścisłości, a'propos puszystych band... z mojej sławnej opresji wyszedłem nawet bez najmniejszej ryski na lakierze 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
żeby spłynął Szwarcwald to trzeba chyba z tydzień +7, wczoraj w południe nic tam nie przypominało innych spływających dróg,
raz, że to las na północnym stoku, dwa że ruch tam znikomy
raz, że to las na północnym stoku, dwa że ruch tam znikomy
znikomy to chyba na karyntii
No ale cóż... we wro dzisiaj ma być nawet +9 i generalnie na + przez tydzień jeszcze... Może i tam odpuści tyle, żeby dobrze było.. 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Przejeżdzałem wczoraj i dzisiaj przez góry i jest katastrofa po prostu. Chlew totalny.
Koleiny lodowe chwilami tak wysokie, że ciężko z nich wyskoczyć. Do tego tony piachu i błota. Ciekawe czy ta odwilż wystarczy żeby to wyczyścić, może być za słaba.
Dzisiaj na szczycie Szwarwaldu +3 st C. Trasa w Górach stołowych wyczyszczona do czarnego asfaltu.

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
mały 5150, spoko, ten gnój co jest teraz stopnieje i na równy asfalt znowu napada świeżego śniegu. Damy radę. 

Arti, wcześniej tylko czytałem, oglądałem i zazdrościłem
Ja sam pojeździełm to mi szkoda, że się Wam te piękne odcinki spsuły. Niestety obawiam się, że tam jest potrzebna potężna odwilż a potem sporo śniegu od początku żeby nie było jazdy jak po kiepsko ułożonych szynach.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-SeQ-, może to i lepiej niech sobie to wszystko spłynie i nowe napada 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
No to pech,u mnie bielusieńka szosa aż miło napadało śniegu i można śmigać.Arti pisze: Dzisiaj na szczycie Szwarwaldu +3 st C. Trasa w Górach stołowych wyczyszczona do czarnego asfaltu
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
burat pisze:-SeQ-, może to i lepiej niech sobie to wszystko spłynie i nowe napada
...ale napada
napada, napada

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Ja sie ostatnio slizgalem w Tyrolu - cienka warstwa lodu byla. Ze dwa razy nawet mialem cieplo
W takich okolicznosciach dobre i to.
Life is a Joke !
Przylepka, a jaka to różnica jak będziesz jechać z Mazim

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, jesteś okrutny 
burat, oj taki żarcik w sobotnie popołudnie 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
Narazie i tak jestesmy bez auta wiec co za roznica
Kruszyn ssie chlopak musi rozkrecic
Kruszyn ssie chlopak musi rozkrecic