Zaległe rachunkiMAZI pisze: Cos zawitało do skrzynki...
To, co tygrysy lubią najbardziej czyli... prezenty :)
Re: To, co tygrysy lubią najbardziej czyli... prezenty :)
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Esi,Twój prezent na zdjęciach prezentuje się równie pięknie, co w rzeczywistości 
A Twój dobry przykład może zachęci resztę leniuchów do pochwalenia się prezentami
Mili Państwo, czas świąt i sylwestrowego szaleństwa minął, więc najwyższa pora wziąć aparaty w dłoń
( bo naganami zacznę rzucać
)
A Twój dobry przykład może zachęci resztę leniuchów do pochwalenia się prezentami
Mili Państwo, czas świąt i sylwestrowego szaleństwa minął, więc najwyższa pora wziąć aparaty w dłoń
( bo naganami zacznę rzucać
O ! W końcu w domu ,troche czasu laptop na kolankach
. PREZENTY !!!! Dostałem prezent jakiego nikt na swiecie dostac nie mógł bo jest orginalny, ręcznie robiony i cieszy ! jest to zestaw do mojego forka, zawieszenie napęd itp. który znalazł miejsce w MOIM barku ( moim bo tylko ja mam klucz ) gdzie lezy miedzy trunkami mojej roboty i nie tylko a pokazuję go wyłącznie osobom godnym ( producent nie musi się martwić że tyle pracy włożonej w to cudo zginie pod kurzem ). Niestety nie mam pojęcia jak wstawic fotki nawet moja uczona żoncia nie potrafi tego zrobic ( po informatyce. Co ona tam robiła!? ).Wiec jeżeli czujecie się godni żeby zobaczyć mój nowy zestaw do forka to piszcie jak mam wstawić fotki 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Leśniczy, jeśli zamiast od razu pisać posta, w oknie na dole wątku klikniesz "odpowiedz", ew. przed wysłaniem posta klikniesz "Podgląd" to poniżej pojawi się nowa ramka z opcją "Dodaj załącznik". Poza tym zawsze możesz wrzucić fotkę na dowolny serwer i w tekście wstawić [img]link_do_zdjęcia[/img].
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
a , to dzięki ,ale sielanka sie skonczyła bo maja lepsza połowa porywa mnie na zakupy ( czy można powiedzieć żonie NIE,nie ). Wieczorkiem będą zdjęcia MEGA
.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Leśniczy, no to temat padniętych amorków masz z głowy 
Leśniczy, hahahaha padłem, wypas prezent !!