Poczucie wstydu, a cywilizacja

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Re: Poczucie wstydu, a cywilizacja

Post 10 kwie 2008, o 15:06

Bardzo a'propos jest poniższy artykuł Jacka Żakowskiego. W kontekście pomysłów PO na zawłaszczenie (ops.. reformę) mediów bardzo trafnie określa tzw. misję. I obecność autorytetów (a raczej ich brak) w mediach.

http://www.polityka.pl/archive/do/regis ... id=3358467

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 11 kwie 2008, o 07:54

gruby pisze:
WiS pisze:Fakt, że tych "autorytetów" coś jakby więcej, niż Autorytetów.
Ja Autorytetow nie widze za bardzo. Moze slepy jestem...
WiS pisze:A kiedyś jednak jak ktoś grzeszył, to przynajmniej wiedział, że grzeszy.

Jak kradł - to kradł, ale gdy się wydało, to się nie dziwił, że go nazywają złodziejem, tylko strzelał sobie w łeb... na ten przykład.
Tak dobrze, to nie bylo (z tym strzelaniem). Ale rzeczywiscie w wiekszosci wypadkow zlapanie za reke powodowalo wykluczenie takiego kogos z towarzystwa. Teraz tego nie ma... Czemu?

Bo cala "elita" reprezentuje ten sam poziom. Zlapany na goracym uczynku jest traktowany jako ofiara. "Biedaka dopadli"...

g.

ps. Znam relacje ze spotkania z pewnym tworca masowej kultury. Odbywalo sie ono zaraz po wypuszczeniu tegoz z wiezienia.
Cale towarzystwo bylo zasluchane w opowiesc "Jak to k... bylo w celi". Bohater narodowy.
Marek D. od posłow z Subaru i pożyczonych merców, ponoć od razu na grubą impreze do Juraty pojechał i brylował w tzw. towarzystwie.... :o
Dolce far niente ;-)

gruby
5 gwiazdek
Auto: klekotnik
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 11 kwie 2008, o 11:19

FUX pisze:
gruby pisze:ps. Znam relacje ze spotkania z pewnym tworca masowej kultury. Odbywalo sie ono zaraz po wypuszczeniu tegoz z wiezienia.
Cale towarzystwo bylo zasluchane w opowiesc "Jak to k... bylo w celi". Bohater narodowy.
Marek D. od posłow z Subaru i pożyczonych merców, ponoć od razu na grubą impreze do Juraty pojechał i brylował w tzw. towarzystwie.... :o
I gdzie sa "media"? Razem z nimi na popijawie... Skad ten zwykly Kowalski ma wiedziec o co chodzi i czemu zlym zachowaniem jest sieganie do cudzej kieszeni...

g.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 kwie 2008, o 12:04

Dzis w TVN24 najczystszy przyklad chamskiej hipokryzji.
A mianowicie, blondynka o wasko osadzonych oczach mowi:
Nastoletki z Florydy uslyszaly dzis wyrok.
I pokazuja zdjecia nastolatkow... ( dziewczyny i chlopcy)
Porywali dziewczyny z liceum i je w domu tlukli, nagrywajac to oczywiscie. Potem znalazlo sie to w internecie.
Za chwile pani pokazuje nam ow film, gdzie dziewczyny bija po mordzie druga dziewczyne, lokciami, z piachy. Hardcore.
Komentarz blondynki, krytyczny w intonacji:
Policja stara sie dowiedziec, jak film trafil do internetu FLM POKAZALA WIEKSZOSC STACJI W USA. - O jakie niedobre, kurde te stacje, my nie, my jestesmy czysci.

I pokazujemy ten filmik, zeby i nasze dziewczeta mogly kogos jeszcze skuteczniej obic.
Co za franca.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 12 kwie 2008, o 12:05

gruby pisze: Ja Autorytetow nie widze za bardzo. Moze slepy jestem...
Tak, cos w tym jest. Starsi panowie powymierali a nowych autorytetow brak. No pozostal Wildstein.

Gal
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: XC 70
Polubił: 85 razy
Polubione posty: 316 razy

Post 13 kwie 2008, o 12:00

Konto usunięte pisze:Bardzo a'propos jest poniższy artykuł Jacka Żakowskiego.
Dobry artykuł, a Żakowski, jak widać, nieco wyhamowuje już ze swojego hunwejbińskiego amoku w jaki wpadł w ostatnich latach - zauważył już nawet istnienie plemienia TokFM obok plemienia RM... 8-)
Tyle tylko, że jemu chyba głównie chodzi o konsekwencje nowej ustawy; likwidacja abonamentu RTV pozwoli politykom rządzącym w danej chwili na 100% -owe "wzięcie za mordę" publicznych mediów - to od większości parlamentarnej zależeć będzie ile kasy z budżetu dostaną. Abonament daje TV - choćby minimalną - ale jednak niezależność. Przypomnienie "misji" mediów publicznych w tym artykule jest raczej utylitarnym chwytem mającym uzasadnić potrzebę abonamentu. Bo wydźwięk całości jest raczej pesymistyczny - Żakowski wie, że nie da się tej obecnej ludycznej rzeczywistości nawrócić na konserwatywną strukturę społeczną z przeszłości. Mleko się już dawno temu rozlało...
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 kwie 2008, o 13:18

W kwestii abonamentu. Dlaczego mam becalenować za coś, czego nie oglądam!
Szczerze, to nie pamiętam, kiedy z rozmyslem sięgnąlem po pilota, aby na 1 lub 2 coś zobaczyć...
No poza Maklowiczem czasami...
Poza tym w necie także jest dostępny (na stronie telewizji :mrgreen: ). Za telewizję sat. (kodowaną) trzeba juz dzisiaj wylożyć spory szmal. Od 50-150 pln/mąc. Mało?
Ta ostatnia kwota za Canal+ to już przegięcie.
Zgodzę się tylko z jednym. Za PRIII moge placić, gdyż w aucie najczęściej tej stacji slucham, choć RMF ma lepsze informacje. No i jeszcze Janusz Weiss w zetce pozostaje. Na tym koniec.
Propozycja krótka. Plaćmy za to, z czego korzystamy. A nadęte spory polityków i tzw. ekspertów przenieść w prime time o 0.30 w nocy... :-p
Dolce far niente ;-)

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 kwie 2008, o 20:34

Powstaje pytanie, dosc bolesne - Czy nie pozbyc sie czasem telewizora z domu, lub raczej zwyklej anteny.
Bo gdyby sie zastanowic, co jest dzis do ogladania w telewizji, t sie okazuje, ze bardzo niewiele.
Teoretycznie inteligentny czlowiek powie - no przeciez TVN24 kazdy z nas oglada.
Tak, ogladamy ale w jakim celu!?
Bo jak rozmawialem z Galem i Manem, to nawet TVN24 spada w dol, w kierunku FAKTU, Tabloidow. Zwroccie koledzy i kolezanki uwage, na to, jakimi wiadomosciami jestesmy dzis karmieni przez te zalsuzona stacje.
- jakas mama gdzies na prowincji sypie sol na rany pobitej corki
- jakies przedszkolanki zamknely w komorce, czy gdzies dzieci
- pozar stodoly
- wypadek samochodowy
- pijana matka porzuca dziecko
- dziewczyny w USA dostaja wyrok za pobicie porywanych dzieczat. Pobicia nakrecone trafily do internetu.
Słowem, nasteouja szybka amerykanizacja wiadomosci, zamiast waznych informachi o tym, co na swiecie, dostajemy sieczke lokalno-bandycko-dysfunkcjonalna.
Co wiecej, do rozmow o polityce, zapraszaja politykow ( to wszystkie stacje) nie majacych nic do powiedzenia, ale za to mowiacych kolorowo lub agresorow. Bo sprzedaje sie jedynie cyrk.
Szmaca sie wszyscy.
A Radio? No poza TOK FM i dwojka no ewentualnie popsa klasyczna czyli Klasykiem, to nie bardzo jest co sluchac.
Wszedzie jakies sieroty staraja sie co zdanie dowcip wsadzic, jakis inteligentny bon mocik zasunac... i juz sie kilka razy zwymiotowalim z corka.
Pora na radio cyfrowe typu Sirius, gdzie nikt ne gada. Bo owa trojka, tez moim zdaniem zlazla na psy.
Znane narzekania - coraz gorzej i gorzej.
I dlatego zamiast zastanawiac sie czy placic czy nie, moze lepiej wywalic pudlo z domu.
Prawdopodnie, to co pisze wyzej, jest tym samym, co spadek czytalnosci pism - Wprostu, Polityki i gazet.
Sami sobie ukrecili, wedlug mnie, stryczek. Taniosc sie przeciw nim obrocila. Natlok informacji, negatywnych tresci.....
Co wam bede mowil, ile mozna wytrzymac.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 13 kwie 2008, o 21:31

Arno pisze: Bo jak rozmawialem z Galem i Manem, to nawet TVN24 spada w dol, w kierunku FAKTU, Tabloidow.
Prawda :!:
Arno pisze: A Radio?
http://www.easynetwork.fm/newsite/altadef.asp

i naciśnij
ascolta easy network :mrgreen:
Dolce far niente ;-)

gruby
5 gwiazdek

Post 14 kwie 2008, o 01:58

Arno pisze:
gruby pisze: Ja Autorytetow nie widze za bardzo. Moze slepy jestem...
Tak, cos w tym jest. Starsi panowie powymierali a nowych autorytetow brak. No pozostal Wildstein.
Sam juz nie wiem, czy tego Wildsteina mam traktowac w kategorii ironii, czy powaznie... Dla mnie autorytetem nie jest, chociaz czytam go z przyjemnoscia (nawet gdy sie zupelnie z nim nie zgadzam). Kategoria dobrego (swietnego) felietonisty duzo bardziej do niego pasuje. Ale zdolnych felietonistow, to paru jeszcze mozna znalezc.
FUX pisze:W kwestii abonamentu. Dlaczego mam becalenować za coś, czego nie oglądam!
Dlatego, ze szanse na wytworzenie sie "polskich" mediow sa niewielkie.
Zobacz jaka afera byla w niemczech, gdy chcieli sprzedac zagranicznemu koncernowi lokalna (bodaj berlinska) gazete!
Rupert Murdoch musial wystarac sie o amerykanskie obywatelstwo zanim zaczal podbijac tamten rynek.

Wszystko sprowadza sie do tego, zeby byl slyszalny glos, ktory powie np. ze rurociag polnocny nie jest korzystny dla RP!
Arno pisze:Powstaje pytanie, dosc bolesne - Czy nie pozbyc sie czasem telewizora z domu, lub raczej zwyklej anteny.
Bo gdyby sie zastanowic, co jest dzis do ogladania w telewizji, t sie okazuje, ze bardzo niewiele.
Teoretycznie inteligentny czlowiek powie - no przeciez TVN24 kazdy z nas oglada.
Choroba. Wydalo sie. Jestem polglowkiem - nie ogladam TVN24... Wybieram tylko pojedyncze programy z roznych stacji (o 3/4 zapominam) i te ogladam...

A telewizora nie wyrzuce. Przeciez trzeba gdzies ogladac "Czarna Zmije" (w orginale ;) ).
Arno pisze:Bo jak rozmawialem z Galem i Manem, to nawet TVN24 spada w dol, w kierunku FAKTU, Tabloidow.(...)
Szmaca sie wszyscy.
I to mnie zastanawia. Czym kieruja sie inteligentni dziennikarze (ufam, ze takimi sa), robiac taka tandete?
Pieniadze? Brak odwagi, zeby przeciwstawic sie "linii" stacji? A moze jednak brak wlasnych pogladow?
Arno pisze:A Radio? No poza TOK FM i dwojka no ewentualnie popsa klasyczna czyli Klasykiem, to nie bardzo jest co sluchac.
Dla mnie TOK FM odpada w przedbiegach. Typowa stacja z teza.
Obecnie u mnie leci "jedynka", ale ostatnio robi sie nieznosna...
Trojki sluchalem wiele lat - do czasu gdy zaczal szefowac tam (nie pamietam, chyba facet od sportu).
Arno pisze:Słowem, nasteouja szybka amerykanizacja wiadomosci, zamiast waznych informachi o tym, co na swiecie, dostajemy sieczke lokalno-bandycko-dysfunkcjonalna.
Nie znam sie specjalnie na amerykanskich mediach. Jedyne co, to co jakis czas nachodzi mnie na ogladanie CNN. Wnioski? Rzeczywiscie duza czesc "newsow", to jest typowy tabloid, ale oprocz tego jest cala masa interesujacych felietonow, programow. Tylko czemu nie moze byc tak u nas?

g.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 14 kwie 2008, o 09:59

gruby pisze: Czym kieruja sie inteligentni dziennikarze (ufam, ze takimi sa), robiac taka tandete?
Pieniadze? Brak odwagi, zeby przeciwstawic sie "linii" stacji? A moze jednak brak wlasnych pogladow?

Myślę, że dziennikarze mają niewiele do powiedzenia. Liczy się oglądalność widziana przez pryzmat reklam. Mam podobne odczucie dotyczące tvn24. Właściwie już przestałem włączać rano, bo bryluje tam starający się być dowcipnym gość oraz chude laski z długimi nogami, które co chwila zapowiadają pogodę.

Powiem szczerze, że byłem do tej pory zwolennikiem prywatyzacji telewizji publicznej, ale od jakiegoś czasu dostrzegam u siebie zmianę poglądów. Porządek w TVP zrobić należy, ale nie sprzedając wszystko jak leci. Porównując choćby programy kabaretowe (które bardzo lubię) w TVP, TVN i Polsacie stwierdzam, że te dwie ostatnie nadają chłam maksymalnie niskich lotów. Serdecznie się śmieję tylko w telewizji publicznej.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 kwie 2008, o 10:06

Konto usunięte pisze: Serdecznie się śmieję tylko w telewizji publicznej.
w TV4 sa jeszcze wlatcy móch.... :-p
Dolce far niente ;-)

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 kwie 2008, o 11:29

Wlatcy moch na youtubie wszystkie.No problem.
Black Adder? W wypozyczalni. Ogladales to w jakiej stacji? Po Polsku w BBC?

Zastanawiacie sie dlaczego dziennikarze sie szmaca czytajac o plonacej stodole?
No a gdybys mial zone na utrzymaniu? A gdybys byl jak w TVN24 z prowincji i to bylaby twoja jedyna szansa na zrobienie nielokalnej kariery?
To jest tak samo jak z dowolna praca, szef kaze, sluga musi.
Moze ci sie jego debilna propozycja nie podobac, ale co zrobisz? Nic, skaczesz jak ci zagraja.
Zreszta, dzieki szmaceniu sie, wzrasta ogladalnosc a razem z tym moze i twoja pensja?

gruby
5 gwiazdek

Post 14 kwie 2008, o 14:39

Konto usunięte pisze:Właściwie już przestałem włączać rano, bo bryluje tam starający się być dowcipnym gość oraz chude laski z długimi nogami, które co chwila zapowiadają pogodę.
To zdaje sie czyjs synalek. Tragedia.
Konto usunięte pisze:Powiem szczerze, że byłem do tej pory zwolennikiem prywatyzacji telewizji publicznej, ale od jakiegoś czasu dostrzegam u siebie zmianę poglądów. Porządek w TVP zrobić należy, ale nie sprzedając wszystko jak leci. Porównując choćby programy kabaretowe (które bardzo lubię) w TVP, TVN i Polsacie stwierdzam, że te dwie ostatnie nadają chłam maksymalnie niskich lotów. Serdecznie się śmieję tylko w telewizji publicznej.
Dla mnie ten program jest dowodem na to, ze TVP jest w stanie zrobic (kupic) swietny program. Nie tylko rozrywkowy... A zreszta. Szkoda gadac.
Arno pisze:Black Adder? W wypozyczalni. Ogladales to w jakiej stacji? Po Polsku w BBC?
Mam na dvd. Wiec telewizorni nie wyrzuce! A BBC Prime zlykwydowali i jestem zalamany...
Arno pisze:No a gdybys mial zone na utrzymaniu? A gdybys byl jak w TVN24 z prowincji i to bylaby twoja jedyna szansa na zrobienie nielokalnej kariery?
Uwazasz, ze Sekielski, Morozowski, Olejnik, Rymanowski, czy Miecugow nie maja szans na zrobienie kariery poza TVN?

g.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 14 kwie 2008, o 14:46

gruby pisze: Uwazasz, ze Sekielski, Morozowski, Olejnik, Rymanowski, czy Miecugow nie maja szans na zrobienie kariery poza TVN?

Mają mają... w telewizji publicznej, albo w polsacie. Zresztą przypadek Lisa dobrze pokazuje jak mały jest ten rynek. Z Polsatu go wywalili z wiadomych powodów, do TVN nie mógł wrócić, bo się rozstał z nimi wcześniej, a TVP była w rękach władzy. I co? Internetem musiał się posiłkować. Nie sądzę, żeby wtedy zarabiał tyle do ilu przywykł.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 kwie 2008, o 14:57

gruby pisze: Uwazasz, ze Sekielski, Morozowski, Olejnik, Rymanowski, czy Miecugow nie maja szans na zrobienie kariery poza TVN?
Konto usunięte pisze: Zresztą przypadek Lisa dobrze pokazuje jak mały jest ten rynek. Z Polsatu go wywalili z wiadomych powodów, do TVN nie mógł wrócić, bo się rozstał z nimi wcześniej, a TVP była w rękach władzy. I co? Internetem musiał się posiłkować. Nie sądzę, żeby wtedy zarabiał tyle do ilu przywykł.

No wlaśnie. I koło się zamyka, bo aby zarobić, muszą mieć reklamy, a co przyciąga reklamodawców-oglądalność, a jak się robi oglądalność- papka ala Fakt, SE, etc.
I znowu wracamy do punktu wyjścia.

Acha. Jeszcze musi być odpowiednie zapotrzebowanie/zaplecze/zabezpieczenie polityczne... :roll:
Dolce far niente ;-)

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 kwie 2008, o 15:59

Gruby, ja nie pisalem o tych, ale o ludziach prowadzaqcych w TVN dziennikil, program poranny itede...
Czy wymienieni przez Ciebie by zrobili kariere?
No przeciez Miecugow to od dziecka w TV robi, wiec chyba nie ma z tym problemu, spokojny, inteligentny, nienachalny, dowcipny...
Olejnik jaka jest kazdy widzi.
A Morozowski i Sekielski ich program mi sie nie podoba. Tak jak napisales o TOK FM, maja plan i musza go wykonac, nie bedzie nam zaproszony mowil, co ma powiedziec. Przesadzam z lekka, ale jednakowoz cos w tym jest.
Z drugiej strony, co Panowie i Panie tak szalenie kochaja w TVP? Ktore to programy sa dobre, bo za tej wladzy raczej ich nie ogladam, a jesli jest cos dobrego prosze krzyczec.
Ranczo na przyklad.
Wlaczcie sobie Telewizje Polonia, zobaczycie jak skostniala jest TVP.
Za granica czasem trafiam na to nieszczescie. Ostatnio w Kijowie Fogga zame slyszal, caly program dali.
Zapmnieli, ze Polonia odmlodniala...

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 14 kwie 2008, o 16:58

Arno pisze: spokojny, inteligentny, nienachalny, dowcipny
Ta. Zwlaszcza w podróbce TG w TVN Turbo.... :giggle: :giggle: :giggle:
Dolce far niente ;-)

gruby
5 gwiazdek

Post 25 kwie 2008, o 02:10

Arno pisze:Gruby, ja nie pisalem o tych, ale o ludziach prowadzaqcych w TVN dziennikil, program poranny itede...
Czy wymienieni przez Ciebie by zrobili kariere?
Program poranny prowadzi synalek faceta, co to go Kaczofaszysci wywalili. Zupelnie przypadkiem prowadzi...
Arno pisze:No przeciez Miecugow to od dziecka w TV robi, wiec chyba nie ma z tym problemu, spokojny, inteligentny, nienachalny, dowcipny...
Ta. Raz slyszalem jego dowcip w "Szkle". Dno.
W jego inteligencje nie watpie, ale marnowac sie na g...ie, to kazdy potrafi.
Arno pisze:Olejnik jaka jest kazdy widzi.
Jak to plotka niesie - stara ... ;)
Arno pisze:A Morozowski i Sekielski ich program mi sie nie podoba.
Mam ich nagranych z poczatku afery paliwowej. SuperWizjer i jakis ich program. Ostatnio sobie obejrzalem - mocne.
Giertych obronca ucisnionych!!!
Arno pisze:Z drugiej strony, co Panowie i Panie tak szalenie kochaja w TVP? Ktore to programy sa dobre, bo za tej wladzy raczej ich nie ogladam, a jesli jest cos dobrego prosze krzyczec.
Rzucilem przeciez. Przerzuc sobie archiwum "Szkoda Gadac" (jezeli glosowales ostatnio na PO, to zacznij koniecznie od pierwszych odcinkow - jezeli nie, to nie ma zanczenia). Program Cejrowskiego "Boso przez swiat" - majac porownanie z BBC i Discovery, to swiatowa czolowka.

Masz Wildsteina w srody - moim zdaniem ciezkostrawny program, ale wpuszcza do walki przeciwnikow i walka jest ostra.

I mierzac duzo nizej...

Na 3 jest Forum.

TVP Historia - ogladam u rodzicow (sam nie mam :( ) wiele ciekawych programow. Niestety robionych zerowym kosztem (studio i trzy gadajace glowy + film).

Na tym moja wiedza sie konczy. A! Jest jeszcze Pospieszalski, ale on duzo lepiej wypadal w Pulsie (gdy mial cos 2h na program) - teraz coraz mocniej obcina w kierunku tezy.

Co ma do zaoferowania TVN/Polsat?

g.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 26 kwie 2008, o 20:52

Wy tu o jakichś lokalnych mediach, a prawdziwie kawiorowo się robi u sąsiadów:
http://wiadomosci.onet.pl/1736209,12,w_ ... ,item.html

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 27 kwie 2008, o 01:06

To jest chyba w ogóle najcieńszy wątek na forum. Czytałem go po stokroć i za każdym razem ląduję z moim odruchem wymiotnym w tyle mojej świątynii dumania (mam bardaszkę w pokoju - wiem wstydu nie mam). Ilekroć czytam takie popierdułki, tylekroć mnie skręca. Signum temporii czy jak ? Ja wiem, ja wstydu nie mam. Ale mam za to git sznaucera i fajną bardaszkę w tyle po lewej. Hm, o czym to ja chciałem... ? a o tym wstydzie miało być i o tej onej parszywej cywilizacyji również.

A w sumie to mam to w piórniku, nawet pisać mi się nie chce. Jutro jadę na ryby a reszta to marność nad marnościami.

Chytajcie dzień Dziady jedne, jutro, pojutrze , popojutrze już Was - Nas nie będzie. Chwytajcie dzień. :-)

Gwidek - poimieninowy (u Marka na imieninach ciotka Franka wywinęła syna....talal, talala, :thumb: )
Brak podpisu.

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 28 kwie 2008, o 13:33

Poczucia wstydu już nie ma. Jest za to wszechobecny pęd do zaistnienia.

Za http://www.plotek.pl/plotek/1,78646,516 ... toi!_.html
Trafiłem tam z głównej strony gazeta.pl (sic!)
plotek pisze: Kolejny odcinek "Tańca z gwiazdami" za nami. Z racji tego, że gwiazdy ruszają się średnio, "najmocniejszym" punktem programu są rozmowy Kasi Skrzyneckiej z uczestnikami. Wczoraj prowadząca spytała "Pudziana" czy leży mu tango? A co na to Mariusz? "Cały czas mi stoi"! Co się jeszcze działo?

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 29 kwie 2008, o 10:41

Niezły przykład z dzisiejszego poranka. Starzejący się organizm wygnał mnie z łóżka o 5:30. Włączyłem sobie tvn24 żeby zobaczyć co i jak. A tam co? Prowadzący audycję prowadzi plebiscyt w czym ma przyjść zapowiedzieć pogodę Omena Mensah. Czy w stroju pielęgniarki, czy w stroju zakonnicy. I to przy rzeczonej. Babka się czerwieni, głupio się uśmiecha, a powinna mu publicznie przywalić lewego sierpowego.

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 29 kwie 2008, o 11:02

Konto usunięte pisze: Prowadzący audycję prowadzi plebiscyt w czym ma przyjść zapowiedzieć pogodę Omena Mensah. Czy w stroju pielęgniarki, czy w stroju zakonnicy. I to przy rzeczonej.

Konto usunięte, żarujesz sobie bo za wcześnie wstałes, czy serio :o

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 16 razy
Polubione posty: 273 razy

Post 29 kwie 2008, o 11:06

A czy ona to przypadkiem juz gdzieś nago nie występowała? Teraz to w sumie bez różnicy w jakim stroju... :lol:
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

ODPOWIEDZ