tak jest, nabierze jeszcze więcej optymizmu, bo już trochę ma

Wiesz, jak to jest - lekarza przestają interesować dyskusje o chorobach, pilot nie zagląda na fora lotnicze... ot praca.
Pozdrawiam
Grzegorz
To znaczy że ja powinnam w ogóle przestać używać internetuGrzesiek_67 pisze:vibowit,
tak jest, nabierze jeszcze więcej optymizmu, bo już trochę ma![]()
Wiesz, jak to jest - lekarza przestają interesować dyskusje o chorobach, pilot nie zagląda na fora lotnicze... ot praca.
Nie narzekaj, bez tego da się żyć.barbie pisze: powinnam w ogóle przestać używać internetu
Bump bumpi bampi bumpBergen pisze: Moja znamienita siostra, przyszła właścicielka Uasicy , świeżo upieczona absolwentka "mediów cyfrowych i komunikacji elektronicznej" szuka pracy. Jakbyście coś wiedzieli... Wszak musi Hondę utrzymać
To jeszcze w dodatku pisać trzeba umieć...?Azrael pisze: Mile widziane:
- doświadczenie w pracy jako mechanik samochodowy
- wykształcenie z zakresu mechaniki pojazdowej
(...)
- umiejętność kreatywnego rozwiązywania wyzwań technicznych
(...)
Doświadczenie w zakresie napraw i obsługi (...) Zainteresowanie mechaniką, nowinkami technicznymi, tuningiem i/lub sportem motorowym (...)
Prosimy o przesłanie listu motywacyjnego oraz CV.
Nie zawsze - przy rekrutacji na stanowiska, na których potrzebny jest tzw. "poziom ogólny", elokwencja, samodzielność myślenia, etc. - list motywacyjny ma sens; pomiędzy wierszami, albo i z wierszy, można się o kandydacie dowiedzieć dużo więcej, niż z suchych danych w CV.FUX pisze: Bezsensowne kopiowanie zagramanicznych wzorców!
W robocie to o robocie się gada!WiS pisze: Kuba potrzebuje czasem z kimś pogadać w robocie
Konto usunięte pisze: Nawet łosie ze mną nie pogadali o mojej idei - kij im w oko
a co zrobiłeś z tym pomysłem jeżeli to nie tajemnica ?Konto usunięte pisze: niedoceniany na rynku produkt i że mam pomysł jak go bardziej spopularyzować
to się nazywa skromnośćAzrael pisze:takimi sławami jak ja.