Pozdrawiamy się
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Pozdrawiamy się
esilon, to może być błędne założenie. Skąd wiesz, że indywidualne tablice czegoś nie równoważą? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- kuzi4
- 4 gwiazdki
- Auto: STi TypeR "22B", GT GF 98, Outback 2,5 '00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ukłony dla Imprezy 4turbo pod szpitalem.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Jestem na tym forum sporadycznie, ale jak zobaczyłem pod blokiem teściów Imprezkę z "wściekniętą"
świnką to postanowiłem zajrzeć
Zatem pozdrowienia dla zielonej Imprezy GL zaparkowanej pod blokiem na ul. Torowej w Lubaniu. Sam zaparkowałem tuż obok, co prawda nie Subaru, ale świnka na klapie jest

Zatem pozdrowienia dla zielonej Imprezy GL zaparkowanej pod blokiem na ul. Torowej w Lubaniu. Sam zaparkowałem tuż obok, co prawda nie Subaru, ale świnka na klapie jest

Wszystkiego dobrego w nowym roku dla tych co nie odmachaja a dla reszty gwiazdka z nieba

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

Pozdrowienia dla kierowniczki czarnego Forka widzianej na trasie Toruńskiej w Sylwestra ok. 15.
Pozdrowienia dla niebieskiej imprezy z czarnym świniaczem na lusterku - niedziela 445km DK10.
Pozdrowienia dla niebieskiej imprezy z czarnym świniaczem na lusterku - niedziela 445km DK10.
Urlop jest oderwaniem się od rzeczywistości..... obłęd także.
LUCEK, sto lat z okazji IMIENIN LUCJANA!
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pozdrawiam bordowego oświniaczonego forka najnowszej generacji, który stanął dziś koło mnie na parkingu pod Selgrosem w W-wie. Nic przyjemnego w takich zakupach ;)
Trza było jechać do Lidla , tam spokojniejKonto usunięte pisze: Selgrosem w W-wie. Nic przyjemnego w takich zakupach ;)

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
pozdro dla subaru gt ze swiniakiem i w pomarańczowych butach
parkującego na Kabatach w garażu
parkującego na Kabatach w garażu

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
PyZyDyRy dla Małego i Zła którzy to wykonali dziś sztukę przed moją..Hansa maską na Siedmiogrdzka Street w "gadzinie popołudniowej"...i nawet nie widzieli machania...mojego..nie Hansa 

Moniqa to ja Cię pozdrowię bo rezyduję w tej okolicy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Moniqa, sorki nie zuważyłemMoniqa pisze:PyZyDyRy dla Małego i Zła którzy to wykonali dziś sztukę przed moją..Hansa maską na Siedmiogrdzka Street w "gadzinie popołudniowej"...i nawet nie widzieli machania...mojego..nie Hansa

P.S. A cóż za sztukę wykonałem? Ja tam zawracam po tym jak przereorganizowali ruch w okolicach

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
pewnie tę samą co ranomały 5150 pisze: A cóż za sztukę wykonałem?

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

bardziej byłbym za wieczornym browarkiem, mi ostatnio ciężko się wyrwać w trakcie dnia a zaraz trzeba wracać. no ale skoro się podjęłaś organizacji to będę uważnie obserwowałMoniqa pisze: to moze by jakiegoś luncha forumowego uskutecznic?

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
pozdrawiam srebrnego GTka z naklejką DaWoj na Wiłeńskim,
Sredbną imprezę (chyba newage) czarna maska i bagażnik (obity zderzak z lewej z tyłu) zaparkowany przy Mariocie.
Sredbną imprezę (chyba newage) czarna maska i bagażnik (obity zderzak z lewej z tyłu) zaparkowany przy Mariocie.
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
spoooko bez bicia się przyznaję że ja w promieniu 50m od tego miejsca łamię kilka przepisów przynajmniej dwa razy dzienniemały 5150 pisze: Moniqa, sorki nie zuważyłemOdpozdrawiam
![]()
P.S. A cóż za sztukę wykonałem? Ja tam zawracam po tym jak przereorganizowali ruch w okolicach

wieczorny browarek też brzmi nieźle..jest chętna gawiedź? koniczyny w górę! raczej tygodniowo czy weekendowo?inquiz pisze:bardziej byłbym za wieczornym browarkiem, mi ostatnio ciężko się wyrwać w trakcie dnia a zaraz trzeba wracać. no ale skoro się podjęłaś organizacji to będę uważnie obserwowałMoniqa pisze: to moze by jakiegoś luncha forumowego uskutecznic?
Serdeczne pozdrowienia i szerokiej drogi dla pana w nowym srebrnym Legacy WE******, który żyje w błogiej świadomości bycia lepszym niż inni użytkownicy dróg.
Mam nadzieję, że efektywnie wykorzysta Pan te 2 minuty, które udało się oszczędzić wpychając z kończącego się pasa przy Pułkowej.

Mam nadzieję, że efektywnie wykorzysta Pan te 2 minuty, które udało się oszczędzić wpychając z kończącego się pasa przy Pułkowej.

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
jak dla mnie weekendowo aby się napić bezstresowo, przyszły weekend słabo a dalej się dostosuję. proponuję ten http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1Moniqa pisze: wieczorny browarek też brzmi nieźle..jest chętna gawiedź? koniczyny w górę! raczej tygodniowo czy weekendowo?
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
ja pozdrawiam Żemola, a w zasadzie chyba jego auto, mijane dzisiaj 2x na ul. M. Kopernika w Świdnicy 

-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
- Auto: NISSAN PRIMERA combi/Subaru Impreza STIMy04USA
Serdeczne pozdrowienia dla załogi niebieskiego Bloba/Dropa Sti spotkanego na Radarowej przy WORDZIE, któremu chciałem zrobić zdjęcie i okazało się, że ktoś jest w środku Nie przejdę obok jak nie zagadam I okazało się, że z forum i Syn zdawał prawko i kiedyś zamieniliśmy kilka słów w Galmoku )) Ciekaw jestem czy zdane miałem pozdrowić więc czekam na PW. Bardzo miło się rozmawiało tylko szkoda, że tak krótko Ale cóż kursantka musiała po mnie przyjść