LIBACJĘ ALKOHOLOWĄ
która odbędzie się po wspomnianej wyżej obronie, bez względu na jej wynik, gdzieś w administracyjnych granicach miasta Wrocławia.
Amen.

Bergen pisze: która odbędzie się po wspomnianej wyżej obronie, bez względu na jej wynik, gdzieś w administracyjnych granicach miasta Wrocławia.
SzkieletonaKonSTi pisze: Jak Arti to może i ja szkieletona namówię i się bujniem :DMały komonnnn!!
fcuk, niedoczytałem tego marca. Napijemy się wirtualnie, weźcie skajpaBergen pisze: 18-19 (TBD) marca 2011
No tak, Ty będziesz w tym czasie z misiami koala liście eukaliptusa ssałremek pisze: fcuk, niedoczytałem tego marca. Napijemy się wirtualnie, weźcie skajpa
mały 5150 pisze: no jak jebnę to zetnę![]()
Arti pisze: Z wielką, nieukrywaną przyjemnością zgłaszam chęć wzięcia w tej libacji udziału.
Brzmi zachęcająco!Bergen pisze:LIBACJĘ ALKOHOLOWĄ
Nie trzeba się deklarować, bo to nie jest żadna zorganizowana akcja tylko spęd alkoholików pod akurat takim, a nie innym, pretekstemjarmaj pisze: nie da rady teraz na 100% się zadeklarować
Jak nic nie przeszkodzi (tzn. jak ja w tym samym czasie nie będę obrońcąjarmaj pisze:Brzmi zachęcająco!Bergen pisze:LIBACJĘ ALKOHOLOWĄ![]()
Termin odległy i nie da rady teraz na 100% się zadeklarować, ale jak tylko nic nie przeszkodzi (a niestety jest taka możliwość, że coś wlezie w paradę), to z Zofiją przybędzimy
Nie mam żadnych innych znajomych w tych okolicach oprócz Was = to chyba jest odpowiedź na Twoje pytanieeMTi pisze: btw, oblewasz dwa razy, w tym raz forumowo, czy wszyscy na raz?