Fajny podpis pod fotografią: "W komisach zdarzają się oszuści..."Kruszyn pisze: Brzmi ciekawie.
http://motoryzacja.interia.pl/news/8-la ... ik,1583343
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
A wystarczyłoby przy badaniach technicznych rejestrować przebieg i skończyłyby się wałki.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Albo po prostu niektórzy cofaliby co przegląd :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Wyobraź sobie, że u mnie rejestrują to, co podasz...inquiz pisze: A wystarczyłoby przy badaniach technicznych rejestrować przebieg

Dolce far niente 

- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Piekny dzień. Dziekuję.Chyba idę pospać jeszcze. 

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

jakbyś miał przebieg wbijany w kartę pojazdu albo w dowód i wpisywany do ewidencji elektronicznej no to na dłuższą metę by się nie dało, nikt nie uwierzy w coroczne przeglądy co 1000 km.FUX pisze: Wyobraź sobie, że u mnie rejestrują to, co podasz...![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, u mnie diagnosta wklepuje do bazy. Przecież dla potencjalnego nabywcy, może to być źródłem wiedzy.
Handlarze raczej kręcą przed sprzedażą. Z drugiej strony, oni krotko trzymają. Do tego nowy dowód skutecznie tuszuje wbite pieczątki...
Handlarze raczej kręcą przed sprzedażą. Z drugiej strony, oni krotko trzymają. Do tego nowy dowód skutecznie tuszuje wbite pieczątki...

Dolce far niente 

FUX, jak nie będzie woli uregulowania tego odgórnie to wałki będą zawsze. Handlarze to tak mają, ja jak oddałem auto do komisu to później się okazało że zgubiła się karta pojazdu i połowa przebiegu (dzwoniła nowa szczęśliwa właścicielka to jej humor popsułem).
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
ale panowie, dlatego właśnie wzorem Szwecji powstaje CEPiK. Dajmy jej jeszcze kilka lat i będzie to już zaczynało być wiarygodne i nie będzie możliwości zbytniego kantowania, chyba że na bardzo świeżo sprowadzonych furkach.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
inquiz pisze: uregulowania tego odgórnie
Komunizm i totalitaryzmeMTi pisze: wzorem Szwecji powstaje CEPiK

Oj piękny mamy dziś dzień
, przejechałem jakieś pincet kilometrów w lekkim śniegu na letnich oponkach 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
WiS no masz rację ale skoro już robią te rejestry aby łatwiej niewolnikami zarządzać to niech się i nam na coś przydadzą. bo na poprawę wydajności sądownictwa nie liczę.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Piter, już się zacząłem bać, że na głowę upadłeś i w Skalaxie na letnie zmieniłeś, ale sobie przypomniałem, że z Reichu wróciłeś jakimś paździerzem.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Clean man...eMTi pisze: ale sobie przypomniałem, że z Reichu wróciłeś jakimś paździerzem..

Co będą Niemce u siebie przystanki utylizować...
Dolce far niente 

FUX pisze: Clean man...
Co będą Niemce u siebie przystanki utylizować...
Walcie się wieśniakieMTi pisze: sobie przypomniałem, że z Reichu wróciłeś jakimś paździerzem.

A paździerz , miód malina Forek

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Dzisiaj, pobiegłem sobie z Przełęczy Wyżnej do Chatki Puchatka i jest coraz lepiej do schroniska dofrunąłem po 23 minutach i 29 sekundach 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Ja również nie próżnowalem przez weekend.
W pt zjazdówki, w sobote zjazdówki + 20 km biegówki i dzisiaj powtórka z soboty. Piękny dzisiaj dzień jak chodzę jak paralityk. 

Gump, ładnie. Ja żwawym tempem, z pitstopem pośrodku wlazłem w bodajże ~40 min. A mgła była taka, że byliśmy 15 metrów od schroniska i pytaliśmy się schodzących czy jeszcze daleko do schroniska (miny bezcenne
).

- Arti
- 6 gwiazdek
Bergen, great success i sexy time będzie jak to wszystko będzie upchane do bloku, zapięte w moje głowice, intercooler od N14, VF35 i 3 calowy downpipe. 

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Pikne!! Nówki sztuki, że takie ładniutkie? Czy Marek COKOLWIEK określał czasowo, kiedy to upcha? 

- Arti
- 6 gwiazdek
Wszystko nowe będzie, oprócz tłoków i bloku. Określeń czasowo-przestrzennych brak ale chyba już długo to nie potrwa skoro wszystko jest składane do kupy. Teraz Marek szykuje blok. Teraz w sensie teraz.