ooo a tu się jakaś komórka podziemna ujawniłaKruszyn pisze:Normalnie jakbyś mnie wzywałdanikl pisze: Kutwa wojsko rozpuszczone ,pijane jakieś brak dyscypliny normalnie .
Wieczorny browarek
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 168 razy
Re: Wieczorny browarek
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
danikl,
uwaga będzie w nomenklaturze NATOwskiej :
namiar jest prosty jak chuj : jedziecie do Radziejowic (miasto
na trasie Katowickiej, za Mszczonowem jadąc w kierunku Warszawy, a przed Jankami, jadąc wciąż w tym samym kierunku). Na skrzyżowaniu w Radziejowicach (zamontowali światło, bo moi nie uznawali pierwszeństwa większej drogi i ginęli na skrzyżowaniu owym jak muchy jakieś) skręcacie Majorze, Majorze, Majorze mocne w lewo. Dalej ostry gaz i za jakieś 3 km źle wyprofilowany zakręt w lewo (zobaczycie, bo tam zawsze za zakrętem sporo aut dziwnie zaparkowanych gości), na tym zakręcie, żeby było weselej, odbijacie w prawo (jest droga, nie lękajcie się). Od tego zakrętu jedziecie i głośna nawołujecie przez uchylone okno : Gwidon, Gwidon. Ktoś wyjdzie i doprowadzi. One znają ten sygnał i wszystkie som antyfaszysty.
Dajechaliście.
Dacie radę ?
Howhg
Oldsaterhand
uwaga będzie w nomenklaturze NATOwskiej :
namiar jest prosty jak chuj : jedziecie do Radziejowic (miasto
Dajechaliście.
Dacie radę ?
Howhg
Oldsaterhand
Brak podpisu.
- danikl
- 6 gwiazdek
Kapitanie ,majorze bo juz sie pogubiłem w tych stopniach jak jesteście pewni ,żeby was nawiedziła ta banda wiecznie niedopitych partyzantów to podajcie namiar na PW(tel) a pewnego dnia zjawi się armia niewyrośniętych karłów która może zrównać z ziemią ten przybytek 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No chyba Twój.Grzesiek_67 pisze: prosty jak chuj :
Nie mogłem się oprzeć rymowi
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
Grzesiek_67, Twoje zdrowie. Lekko mnie wytelepało w A321 to się Łomzy napiję, coby vibkowa kraina głodem nie przymarła 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
No to się przyłączam, dzięki rozmowie z adminem przypomniałem sobie o buteleczce domowej produkcji w bagażniku antyka, jak ja lubię to auto 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Nowość, Lwówek piastowski - polecam 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Ja też mam chyba coś nowego - Perła niepasteryzowana. Nie widziałem wcześniej.
Zdrówko
Zdrówko
- danikl
- 6 gwiazdek
O nie widziałem to z tego samego browaru co Książęcy ?inquiz pisze:Nowość, Lwówek piastowski - polecam
w WWie dość dobrze dostępny. granacik czy 0,5?Godlik pisze: Perła niepasteryzowana. Nie widziałem wcześniej.
dokładnie. dwa tygodnie temu w moim sklepie jeszcze nie było. ponoć przy filtracji przepuszczany przed dębowe wiórki ale tak twierdził sprzedawca.danikl pisze: z tego samego browaru co Książęcy ?
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
0.5
Granacik to takie małe? Jak Łomża niepasteryzowana? To szczerze mówiąc Perły takiej nigdy nie widziałem.
A teraz Lubuskie (Browar Witnica). Bardziej gorzkie, smaczne.
Granacik to takie małe? Jak Łomża niepasteryzowana? To szczerze mówiąc Perły takiej nigdy nie widziałem.
A teraz Lubuskie (Browar Witnica). Bardziej gorzkie, smaczne.
- danikl
- 6 gwiazdek
trzeba będzie spróbowaćinquiz pisze:
dokładnie. dwa tygodnie temu w moim sklepie jeszcze nie było. ponoć przy filtracji przepuszczany przed dębowe wiórki ale tak twierdził sprzedawca.
dobre ale przy większych ilościach się nie sprawdza ten smakA teraz Lubuskie (Browar Witnica). Bardziej gorzkie, smaczne.
normalnie byśmy się przy piciu dogadalidanikl pisze: dobre ale przy większych ilościach się nie sprawdza ten smak![]()
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- danikl
- 6 gwiazdek
inquiz pisze:normalnie byśmy się przy piciu dogadalidanikl pisze: dobre ale przy większych ilościach się nie sprawdza ten smak![]()
A ja dziś na podkład Lech pils, całkiem fajne pifko 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Lwówek cała siata 
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
Perła chmielowa, smaczna i zdrowa
A teraz coś nowego - amber naturalny - niepasteryzowany
A teraz coś nowego - amber naturalny - niepasteryzowany
gdzie się zaopatrujesz?Godlik pisze: amber naturalny
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
Zamawiałem zakupy w almie, więc przy okazji zamówiłem i to.
Ale jest też u mnie w osiedlowym sklepiku (Wilanów)
Ale jest też u mnie w osiedlowym sklepiku (Wilanów)
Człowiek chory powinien się leczyć więc postanowiłem się podleczyć Perłą Niepasteryzowaną . Mniam pyszne , Wasze Zdrowie 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- danikl
- 6 gwiazdek
To się podłączę Twoje zdrówkoPiter 35 pisze:Człowiek chory powinien się leczyć więc postanowiłem się podleczyć Perłą Niepasteryzowaną . Mniam pyszne , Wasze Zdrowie
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!