Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
muszę przyznać, że metoda jest trywialna i genialna w swej prostocie i skuteczności... Dobrze, że nie mamy takich zabawek.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tym razem nic poważnego, okładzina hamulca się odkleiła i zablokowała w bębnie. A że subaru się psują to też wiem, ostatnio przewód paliwa a i sprzęgło ledwie zipie. Chyba czas na defenderaWRC fan pisze: Masz jakiegoś wyjątkowego niefarta, i nie mówię tak ze względu na "patriotyzm lokalny" (;-)), ale znam trochę tych aut i nikt nie narzeka na lawinę awarii. Pociesz się, że Subaru też się psują

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Lepiej pchać Land Rovera, niż jeździć Jeepem? ;)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
A ja sie pytam, dlaczego w Monte Carlo nie ma subaru tylko sama Fabia. Mistrzowie?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Bo to kutfy są.Arno pisze:A ja sie pytam, dlaczego w Monte Carlo nie ma subaru tylko sama Fabia. Mistrzowie?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Rajd MOnte Carlo i same Fabiole? Bede musial se kupic taka, ale 1.2 jakies 55km, ale zawsze i wiejski tjunink.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
nie ma też Forda ,Citroena którzy po prostu wybrali inne rozgrywki niż IRC ,choć Subaru teraz robi się bardziej "autem dla ludu" niż "szaloną rajdówką"
i w żadne poważne mistrzostwa się nie miesza 
a jak by nie patrzeć Skodziana ma dłuższą historię rajdową niż Subaru :)

a jak by nie patrzeć Skodziana ma dłuższą historię rajdową niż Subaru :)
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

niekoniecznie, wszystko się psuje ale jak dla mnie defender to jeden z ostatnich prawdziwych samochodów terenowych. wszędzie indziej plastiki, skóry i inne pierdoły.ky pisze: Lepiej pchać Land Rovera, niż jeździć Jeepem? ;)
równie dobrze mogłaby być łada. nic nie ma wspólnego z cywilem ale warto bo później ludzie kupują fabie. mi ostatnio znajomy tłumaczył że kupuje citroena bo takim samym Loeb jeździ i wygrywa więc to musi być dobrze zrobioneArno pisze: A ja sie pytam, dlaczego w Monte Carlo nie ma subaru tylko sama Fabia. Mistrzowie?

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
bo Imprezy parę lat temu zaczeli kupowac tetrycy i FHI zmieniło target, bo im wiecznie coś nie pasuje. A to, że po co awd, a to że plastik kiepski, a to, że coś tam się nie da podłączyć pod radio.Arno pisze: A ja sie pytam, dlaczego w Monte Carlo nie ma subaru tylko sama Fabia. Mistrzowie?

A masakra się zrobiła jak wyszło Evo X. Chłopaki z Prodrive zrobili taką imprezę ze śmiechu, że do tej pory nie mieli głowy żeby przygotować WRC

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Zamach w Moskwie, coś zdecydowanie niedobrego. Link do Onet.pl
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

niestety, musieliśmy dzisiaj z Pati uśpić 5-letniego Filipka. Przegrał nierówną walkę z padaczką...

eMTi, wyrazy
Mi dziś jakiś sqrwy..n zapierdzielił antenę od CB

Mi dziś jakiś sqrwy..n zapierdzielił antenę od CB

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ciężko jest mieszać się w rajdy w najwyższych klasach, gdy regulamin dopuszcza jako źródło napędu: silnik rzędowy... A Subaru takiego w ofercie nie posiada!burat pisze:nie ma też Forda ,Citroena którzy po prostu wybrali inne rozgrywki niż IRC ,choć Subaru teraz robi się bardziej "autem dla ludu" niż "szaloną rajdówką"i w żadne poważne mistrzostwa się nie miesza
![]()
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol, tyż prawda ale z WRC wycofali się odrobinę wcześniej 

wczoraj byłem w końcu obejrzeć miejsce potencjalnego poupalania, niestety odpalili tam kopalnię piachu i już nie ma wjazdu:evil:
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
krajzys finansowy (wszyscy się tym tłumaczyli), nowy regulamin rozgrywek od roku 2012, a ponieważ satysfakcjonujących wyników i widoków na wbicie się w szpicę było brak to zakończyli program...burat pisze:Barthol, tyż prawda ale z WRC wycofali się odrobinę wcześniej
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
eMTi, Przyjmij wyrazy. Dobrze psinie z oczu patrzyło, zdecydowanie niedobre to ...
burat, Mnie też skubnęli bacik, pod domem. Bodaj ich jeż wyruchał :/
burat, Mnie też skubnęli bacik, pod domem. Bodaj ich jeż wyruchał :/
eMTi, wyrazy 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no męczył się biedak przez weekend okrutnie
Tak więc pocieszeniem jest fakt, że to, co go dzisiaj koło południa spotkało było chyba najlepszą rzeczą od piątkowej nocy. A piesek był Patrycji, ale w sumie od 3 lat też jakby mój. Ból dodatkowy taki, że poprzedni pies Patrycji też musiał zostać uśpiony, również na skutek powikłań neurologicznych...
Psy są jednak chorowite... W otoczeniu wśród znajomych jest/było mnóstwo psów, a ja chyba nie znam żadnego, który by zmarł ze starości, albo żadnego, który byłby w 100% zdrowy.....

Psy są jednak chorowite... W otoczeniu wśród znajomych jest/było mnóstwo psów, a ja chyba nie znam żadnego, który by zmarł ze starości, albo żadnego, który byłby w 100% zdrowy.....